Пральна машина з інтелектуальною системою дозування - чому це варто мати?

Вибираючи пральну машину з автоматичним дозуванням , ви наповнюєте резервуар миючим засобом лише один раз. Протягом наступних 20 циклів пральна машина буде приймати рівно кількість рідини та води, необхідну для одного прання. Зручно , так? Незабаром ви дізнаєтесь, що пральні машини з автоматичним дозатором миючих засобів також ефективні , економічні та екологічні .

Як працює пральна машина з дозатором миючих засобів?

Пральні машини Bosch i-DOS - це пристрої з інтелектуальною системою дозування. Вони самі зважують білизну, виявляють тип тканин і визначають ступінь забруднення. Вони враховують жорсткість води та концентрацію миючого засобу. Виходячи з цього, пральні машини автоматично регулюють кількість рідини, необхідної для одного прання. Вони також беруть рівно стільки води, скільки їм потрібно.

Економна пральня - для бюджету та навколишнього середовища

Як заощадити на білизні? Встановіть нижчу температуру, сортуйте одяг за кольором і мийте лише тоді, коли барабан повністю заповнений. Це очевидно. Однак проблема виникає, коли ви насипаєте в резервуар занадто багато порошку. Це означає не тільки витрачання миючого засобу, але й примусове додаткове полоскання, що призводить до витрат на воду та електроенергію. Це, звичайно, не вигідно ні для вашого бюджету, ні для нашої планети.

Завдяки пральній машині з дозуванням миючого засобу вам не доведеться економити гроші. Дешеве та екологічне прання відбуватиметься автоматично кожного разу. Ви заощадите до 38% миючого засобу . Ви уникнете непотрібних циклів полоскання, завдяки яким ви не будете витрачати воду. Миття оптимальною кількістю рідини та води також займе менше часу. Таким чином, ви також будете використовувати менше електроенергії . Так ви внесете свій вклад у захист навколишнього середовища, а те, що заощадите на рахунках за електроенергію, зможете витратити на щось приємне. Можливо, для нового предмета одягу, який ви зможете швидко, ефективно та комфортно випрати в будь-який час?

Скільки прального порошку слід покласти в пральну машину?

Купуючи пральну машину з автоматичною системою дозування, ви назавжди позбудетеся від цих дилем . І ви отримаєте найцінніше сьогодні - вільний час та душевний спокій. Наразі це питання може не давати вам спати вночі, незважаючи на те, що етикетки на порошках або рідинах для прання вказують, як їх дозувати. Однак важко самостійно визначити вагу білизни або жорсткість води. У свою чергу, роздуми про тип випраних тканин та ступінь забруднення одягу можуть зайняти багато часу.

Як результат, ми зазвичай використовуємо занадто багато порошку або рідини . Це призводить не тільки до його витрачання, але й до видимих ​​залишків миючого засобу на одязі або втрати інтенсивності їх кольору. Якщо додати занадто мало миючого засобу, плями можуть не зникнути. Ми добре знаємо, наскільки неприємним може бути неефективне прання.

Пральна машина Bosch із системою i-DOS - крім часу та грошей - позбавить вас таких розчарувань. Добре підібрана кількість миючого засобу приносить найкращі результати. Ви побачите, що біла сорочка після прання все одно буде білосніжною, а елегантна чорна білизна збереже свою делікатність і глибину кольору. Не бійтеся, що ви заплатите за ідеально чистий одяг великими зусиллями. Просто покладіть одяг у пральну машину і виберіть універсальну програму. Все інше за вас зробить пральна машина з автоматичним дозуванням.

Яку автоматичну дозувальну пральну машину вибрати?

Найдешевша пральна машина - це не гарна ідея, якщо ви розраховуєте на довгострокову економію. Тут одноразові інвестиції, безумовно, будуть кращими, що призведе до зниження рахунків та ідеально чистого одягу на довгі роки. Ціни на пральні машини Bosch із системою i-DOS безумовно перекладаються на їх якість та функціональність. Автоматичну систему дозування можна знайти у вибраних моделях з колекції Serie | 6 та HomeProfessional . Яку пральну машину вибрати?

  • Серія | 6 i-DOS Серед моделей цієї серії, обладнаних системою дозування, ви можете вибрати місткість пральної машини - 8 або 9 кг . У всіх них ви знайдете функцію VarioDrum , тобто барабан зі спеціальною структурою, що гарантує щадне та ефективне прання. Великий сенсорний екран також дуже зручний , що дозволяє інтуїтивно використовувати всі функції. Пральна машина з колекції Serie | 6 i-DOS буде працювати для вас, якщо ви любитель передових технологій і одночасно цінуєте економію та зручність.
  • HomeProfessional i-DOS На додаток до інтелектуальної системи дозування та вищезазначених функцій, пральна машина оснащена системою Home Connect . Завдяки цьому ви можете підключитись до пральної машини в Інтернеті та розпочати прання з будь-якого місця , наприклад, ще перебуваючи на роботі або в дорозі додому. Пральна машина також надзвичайно тиха. * Тому вона ідеально підходить для комфортних та зайнятих.

Пральна машина з дозатором миючих засобів автоматично перевіряє вагу білизни, тип тканини та ступінь забруднення. Він регулює необхідну кількість рідини, яку не потрібно вимірювати самостійно. Тому це рішення, створене для вас, якщо ви цінуєте час і комфорт у своїх повсякденних обов’язках. Пральна машина Bosch i-DOS також буде добре працювати, якщо ви дбаєте про навколишнє середовище та свій домашній бюджет. Зрештою, найкраща пральна машина - це та, яка забезпечить вам комфортне та економічне прання , а ваш одяг - ідеальну чистоту .


* Пральна машина видає рівень шуму в 48 децибел під час прання та 72 децибела під час віджиму. Тож прання буде тихішим, ніж звичайний день в офісі, а віджимання - ніж прогулянка по жвавій вулиці.