Шкільна приналежність - що придбати для дитини на навчальний рік 2020/2021? Перевірте список

Шкільний стартовий набір - тема, з якою кожен рік повинен стикатися кожен батько. Полиці магазинів наповнені шкільним приладдям, і, не готуючись до покупок, ви можете легко витратити набагато більше, ніж запланували. Саме шкільний стартовий набір слід заповнити за продуманим списком. Сьогодні ми підготували для вас перелік з 6 продуктів, необхідних кожному студенту . Ми починаємо!

Що повинен містити шкільний приклад?

Серпень - це місяць, коли думки про заповнення шкільної таблиці починають з’являтися у свідомості дітей та батьків . Що придбати, щоб у студента було під рукою все необхідне для навчання? Перш за все - не божеволійте . Дитині насправді не потрібні п’ять типів маркерів, включаючи неонові, блискучі та ароматні. По-перше, тому що вони просто не використовуватимуть їх, і вони стануть черговим марнотратством, а по-друге - ваш гаманець може сильно постраждати від таких покупок. Що ж тоді повинен включати шкільний стартовий набір у навчальний рік 2020/2021 ?

1. Підручники та зошити

Основою шкільних наборів для дітей є підручники та зошити . Купуючи підручники, варто використовувати використані примірники - дуже часто діти закінчують навчальний рік, а підручники все ще у хорошому стані. Ви можете придбати книги у когось із знайомих або скористатися книжковими ярмарками, які часто проводяться у школах. Купівля вживаних підручників дійсно економить ваші гроші! Випуск зошитів, а точніше їх обкладинок, слід залишити студенту - навчання з зошитів з улюбленими тваринами чи казковими персонажами для нього, безумовно, буде приємнішим.

2. Пенал з аксесуарами

Пенал повинен мати кожен студент. Для молодшої дитини найкращим буде пенал, в якому кожна ручка, кольоровий олівець, олівець або точилка матиме своє відділення - тоді малюкові буде простіше знайти необхідну річ. Старшій дитині знадобиться лише пенал (наприклад, у формі трубки), в який він зможе швидко кинути всі предмети на парту після уроку.

Пенал студента повинен містити :

  • ручка або ручка,
  • олівці,
  • кольорові олівці,
  • Точилка,
  • еластичний,
  • лінійка та встановлений квадрат (для дітей старшого віку).

3. Пляшка з водою та ланч-бокс

Другий сніданок важливий! Запакуйте щось смачненьке у коробку для сніданку, щоб ваша дитина його охоче їла і не мала спокуси придбати нездоровий та не поживний бар у шкільному магазині. Приготуйте, наприклад, поживний бутерброд, повний овочів, домашню здобу та трохи фруктів для перекусу. Більшість дітей буде їсти таку їжу із задоволенням і з посмішкою, а якщо упакувати в красиву ланч-коробку, обрану малюком , їжа стане справжнім задоволенням.

Ви також повинні покласти пляшку з водою в рюкзак учня . Гідратація організму дуже важлива, і щоденне придбання одноразової пляшки з водою не є екологічним рішенням. Крім того, багаторазові пляшки з водою просто гарні і напевно сподобаються вашій дитині. Якщо ви оберете пляшку з термальною водою , ви також зможете запакувати теплий чай у рюкзак вашої дитини.

4. Рюкзак

Рюкзак - очевидний елемент шкільної приналежності. Вибір правильної моделі менш очевидний. Шукаючи рюкзак для дитини, переконайтеся, що частина, що прилягає до спинки, є жорсткою, а джгут регульований і покритий губкою . Звичайно, рюкзак також повинен сподобатися самому школяреві - вам неодмінно слід робити такі покупки разом. Ви також можете вибрати все популярніші рюкзаки на колесах - замість того, щоб носити підручники та аксесуари, які часто важать кілька кілограмів, дитина може просто перетягнути їх за собою.

5. Калькулятор

Якщо ви складаєте лист для 5-го класу або вище, калькулятор також буде корисний. Для учня початкової школи достатньо звичайного, простого пристрою без складних функцій - для більш досконалих калькуляторів це буде час у середній школі чи технікумі.

6. Художні статті

Шкільний стартовий набір також включає предмети мистецтва. Для зберігання ваших робіт вам знадобляться малюнок і технічна подушечка , кольорові фломастери , фарби , пензлик, кольоровий папір та папки з гумкою. Якщо дитині потрібно щось із наведеного вище списку для занять з образотворчого мистецтва, вчитель обов’язково повідомить про це заздалегідь. Щоб стіл був охайним, також надайте дитині практичний органайзер.

Не заповнюйте дитячу табличку самостійно. Надзвичайно важливо залучити малюка до цього процесу і дозволити йому (очевидно, під контролем батьків) вибір. Якщо він вибере більшість предметів сам, його навчання буде набагато приємнішим. План уроку також стане в нагоді протягом навчального року. Обов’язково ознайомтесь із нашою безкоштовною пропозицією плану уроків для друку.