Дода квартиру в оренду. Живи як зірка!

Суперечливий, кричущий, оригінальний. Багато людей називають її барвистою пташкою, тому що вона завжди виділялася з натовпу. Дорота Рабчевська-Стенпінь - "Дода" любить шокувати - не лише сміливими висловлюваннями, але й оригінальним образом. Художник, як і належить дискусійному персонажу, також не любить нудьгу в інтер’єрах. Не дивно, що кожна з квартир, що в її розпорядженні, може похвалитися як розкішними рішеннями, так і дизайном, який ідеально відображає запальний темперамент Доди. Цікаво, що деякі майна зірки можна взяти в оренду! Одна з квартир у варшавському районі Мокотоввін навіть знайшов шлях до популярного веб-сайту Airbnb. Еклектичний декор, кольори веселки та ідеальний дизайн - ось що ви можете в ньому знайти. Як саме виглядає Eclectic Queen Loft? Переконайтесь самі!

Еклектична квартира Dody - Eclectic Queen Loft

Eclectic Queen Loft - це простір, розроблений відповідно до бачення художника, яким ретельно опікувалась відома архітектурна студія Pogotowie Wnętrzarskie. У квартирі площею 135 м² можна знайти дві просторі спальні, вітальню з кухнею-їдальнею, дизайнерський бар, ванну кімнату та сауну. Кожна кімната має унікальний характер, який підкреслюється яскравими кольорами, візерунковими текстурами та чудовим, еклектичним, злегка поп-арт дизайном .

квартира подобово, домашній бар з неоном

Барвиста вітальня з баром

Житлова зона складається з просторої вітальні з дизайнерським баром , що додає в цілому неповторний характер великого міста. Провідними кольорами тут є насичений жовтий, золотий та синій кольори. Контрапунктом цій кольоровій основі є сучасний диван-амарант. Варто зазначити, що в інтер’єр також входять приглушені елементи, що врівноважують різнокольорове божевілля - дерев’яна підлога та стильні балки , додаючи в цілому затишні нотки. Завдяки таким поєднанням дизайнери досягли т.зв. золота середина - все це виглядає гармонійно і неочевидно одночасно.

Інтер’єри Доди з індустріальним нальотом

Шлюби поп-арту сміливо заглядають на кухню, їдальню та зал. Звідусіль бунтують смуги, горошок та вигадливі розквіти. Крім того, варто зазначити, що золота цегла, дерев’яні балки та величезний декоративний вентилятор надають квартирі характерну, промислову особливість. Тож ви можете на мить забути, що перебуваєте у Варшаві, і відчуваєте, що опинились у нью-йоркському Сохо. Функціональні рішення? Звичайно. Обідній куточок ідеально інтегрований у простір кухні, завдяки чому квартира розділена на ергономічні зони.

Екзотична спальня Доди зі скляною стелею

Як ми вже згадували, в квартирі Доди ви можете знайти дві оригінально розроблені спальні. Розташування одного з них явно схиляється до екзотичного напрямку. В інтер’єрі блищать теплі, сильні кольори, такі як червоний, темно-рожевий і темно-бордовий. Є також сміливі коричневі та чорні елементи, які чітко відносяться до східних стилізацій. Крім того, дизайнери подбали про рясні, екзотичні рослини та атмосферні аксесуари - ліхтарі, декоративний посуд та море м’яких подушок. Цікаво, що в спальні також були промислові акценти, такі як стіни, покриті архітектурним бетоном або характерним ребристим радіатором Фав'є.Ще одним цікавим фактом є те, що на стелі спальні є скляний мансардне вікно, що дозволяє спостерігати зоряне небо вночі.

Квартира Доди: вражаючий дизайн з характером

Шукати стандартні рішення та нудний дизайн у квартирі Доди немає сенсу. Тут на кожному кроці можна знайти акценти, які кидаються в очі! І ось, є барвисті, декоративні фігури у формі тварини, кричуща настінна графіка та незвичне освітлення. Останній найчастіше коливається навколо палацової версії стилю гламур. Тому кришталеві люстри та вражаючі стельові світильники з прозорого бісеру не дивно .

Квартира "Дода" у Нью-Йорку

Екстравагантний Eclectic Queen Loft - не єдина нерухомість, яку орендує Дорота Рабчевська-Стенпінь. Закохані в пентхауси на Манхеттені, безсумнівно, будуть у захваті від квартири в нью-йоркському стилі, де колись жила зірка. Розкішна двоповерхова квартира захоплює подих фантастичним склінням, безліччю високоякісних матеріалів та ексклюзивним дизайном. Збалансована кольорова палітра та вишукане поєднання світових значків дизайну додатково підкреслюють унікальність представленого проекту.

На думку багатьох, це додасть сучасній королеві польської поп-рок-музики. І хоча він постійно суперечливий, не можна заперечувати його цікавий імідж, творчі проекти та підприємницькі рішення. Її барвисту індивідуальність можна побачити також в інтер’єрах, якими вона володіє. Тож якщо ви мрієте на якийсь час почуватися зіркою, можете піти в оренду і зняти квартиру Доди!