Ламіновані панелі, водонепроникна альтернатива дереву. Властивості та огляд шаблонів

Вибираючи підлогове покриття для дому, ми стикаємося з багатьма дилемами - ідеальний матеріал повинен бути не тільки естетичним і відповідати дизайну, але також бути довговічним і стійким до механічних пошкоджень. Як узгодити гарний зовнішній вигляд підлоги з його функціональністю?

Може бути гарною ідеєю вибрати панелі з ламінату, які виглядають так само красиво, як дерев’яний паркет, але є більш міцними і не вимагають догляду фахівця. Це вибір на роки, тому завжди варто вибирати високоякісні вироби, які довгий час будуть виглядати чудово. Представляючи нову колекцію ламінатів Signature - з’ясуйте, чи працюють ці панелі у вашому домі?

Ламіновані панелі - ідеальне поєднання естетики та функціональності

Колекція Signature складається з ламінатних підлог, які ідеально імітують натуральне дерево. Ця інноваційна та новаторська лінійка продуктів з реалістичним дизайном та функціональністю, яких ніколи раніше не бачили у ламінованих підлогах . Це пов’язано з багаторічною роботою фахівців Quick Step, які постійно розсовували межі з 1990 року, як з точки зору простоти монтажу, так і водостійкості підлог , а сьогодні - завдяки колекції Signature - вони також покращили свій зовнішній вигляд, так що відрізнити панелі від натуральної деревини практично неможливо. Що відрізняє панелі ламінату Quick Step ?

ламінатні панелі для ванної
  • Завдяки використанню гідрофобного покриття ламінатні панелі на 100% стійкі до дії води . Тож ми можемо чистити підлогу без страху, а коли випадково щось проллється, ми будемо впевнені, що панелі не пошкодяться вологою.

  • Поверхня з покриттям ScratchQuard забезпечує до 10 разів більшу стійкість до подряпин . Ця запатентована система захищає підлогу від зносу, а також від випадкових пошкоджень, які можуть бути спричинені падінням предметів, переміщенням меблів або ходьбою на взутті на високих підборах.

  • Завдяки увазі до деталей, ламіновані підлоги Quick Step мають автентичний зовнішній вигляд і нагадують натуральне дерево . Це вишуканий колір і малюнок, а також унікальна текстура, помітна не тільки на поверхні панелей, але і на стиках!

Чому варто вибирати ламіновані панелі?

Фірмові підлоги натхненні Африкою та Південною Америкою, зокрема, їх теплими, екзотичними та землистими кольорами, тканинами ручної роботи та місцевою природою. Вибір таких панелей - це простий спосіб створити неповторну атмосферу у вашому домі, а також атмосферу спокою та тиші - що так важливо в сучасній швидкій та зайнятій реальності. Ламіновані панелі, що імітують деревину, внесуть в інтер’єр доброзичливу естетику природи і водночас позитивно вплинуть на повсякденне життя домочадців - полегшать прибирання та підтримання чистоти поверхні, а також завдяки довговічності покриття, дозволяючи безтурботне використання. Нова колекція панелей ламінату Quick Step - Signature - це велика справа18 конструкцій підлоги , кожен з них унікальний і вирізняється ідеальним рівнем вишуканості. Який колір панелей вибрати?

Рожевий ламінат - нейтральний з ноткою божевілля

Рожевий колір з’являється все частіше в наших інтер’єрах - його ніжні відтінки виглядають красиво як на стінах, так і на меблях, роблячи кімнату витонченою і дуже затишною. Це відтінок, який за своєю суттю асоціюється з радістю та спокоєм, і в той же час, завдяки його нейтральному характеру, ми легко можемо підібрати його до облаштування нашого будинку чи квартири. Пофарбований рожевий дуб (SIG 4754) - це новий продукт від Quick Step. Це виріб, створений на основі підлоги, натхненної традиційною дубовою дошкою, з її природними недоліками, такими як тріщини та видимі сучки.

Рожева підлога - ідея для налаштування композиції в скандинавському, сучасному, мінімалістичному або еко стилі. Він також ідеально відповідатиме еклектичному дизайну інтер’єру, стаючи нейтральним, але надзвичайно характерним елементом облаштованого простору. Рожеві панелі підлоги чудово поєднуються зі світлими, нейтральними кольорами, такими як білий, бежевий або сірий. Рожевий і чорний також будуть ефективним дуетом - сильний колір врівноважить ніжний відтінок пастелі.

Білі або чорні панелі? Дерев'яне обличчя класичних кольорів

Колекція Signature також включає позачасові відтінки білого та чорного, які надають традиційним візерункам дерева абсолютно новий вираз. Це чорний пофарбований дуб (SIG 4755) та білий пофарбований дуб (SIG 4753) - обидві версії виглядають феноменально і нагадують тверду деревину. Чорний колір ідеально підійде для промислових композицій, де в поєднанні з червоною цеглою та металевими аксесуарами він доповнить атмосферу горища інтер’єру. Темна підлога також може стати базою для старовинних, сучасних або еклектичних композицій. Білі панелі для підлогиВони дуже універсальні і вписуються в інтер’єри, оформлені в різних стилях. Вони добре поєднуються як з нейтральними кольорами, так і з пастеллю, а також з інтенсивними, модними відтінками, такими як пляшковий зелений, темно-синій або навіть бордовий. Вони також будуть виглядати дуже ефектно в рейтингу "totalwhite".

Матований дуб - в яких інтер’єрах він буде працювати?

Ламінатні панелі, натхненні матовим деревом, є справжнім задоволенням для любителів старовинного покриття. Однак такі підлоги зарекомендують себе не тільки в сільському стилі, але також у промислових або мінімалістичних формах. Завдяки своєму універсальному кольору та вічній красі дерева, цей тип підлогових панелей може успішно стати основою практично для будь-якого стилю.

Для досягнення ефекту матованих дубових дощок дизайнери Quick Step розробили абсолютно нову технологію, яка дозволяє на одній панелі створити до шістдесяти чотирьох різних глибин пазів. В результаті поверхня стає неймовірно глибокою, а також на місцях стиків додатково підкреслюються тонкі тріщини і сучки. Панелі Quick Step у цій версії доступні в 5 відтінках: натуральний теплий дуб, матовий (SIG 4762), дуб натуральний матовий (SIG 4763), дуб матовий бежевий (SIG 4764), дуб сірий матовий (SIG 4765), дуб матовий коричневий (SIG 4766).

Підлогові панелі, що імітують старі дошки

Старі дошки підлоги виразні та виразні, їх поверхня покрита унікальною текстурою сучків та пазів, а також глибоких тріщин. Ці оригінальні дошки з грубими та вивітрюваними структурами надихнули на створення натурального дуба з тріщинами (SIG 4767) від Quick Step. Це рішення, яке підкреслює неповторний шарм старої деревини, надаючи їй сучасного крою. Теплий відтінок дуба вирізаний реалістичними чорно-чорними тріщинами - саме ці недоліки стали надбанням колекції, дозволяючи отримати справжній ефект старої деревини . Цілісність підкреслюється різницею в ширині стиків. Такі ламінатні панелівони стануть функціональною альтернативою для використання на підлозі в інтер’єрах, оформлених у сільському, колоніальному або скандинавському стилі. Вони також чудово підійдуть до елементів промислової естетики.

Універсальний і позачасовий - ось що таке підлога з дерева . З цієї причини він вписується в інтер’єри, оформлені в різних стилях, ідеально з багатьма кольорами та матеріалами. Ми можемо вільно вибирати з широкого спектру візерунків - від класичних, через старовинні, до лакованих варіантів у надихаючих, модних відтінках: рожевий, білий або чорний. Підлога з ламінованих панелей також надзвичайно функціональна, характеризується водостійкістю і не схильна до подряпин, тому ми можемо користуватися нею без побоювання і можемо бути впевнені, що вона буде чудово виглядати довгі роки.