Зроби сам: як зшити серце пензликом?

У моєму домі вже стало традицією, що ялинку завжди одягають у різдвяні прикраси, зроблені мною та моїм сином. Тому що ніщо не робить нас щасливішими від того моменту, коли ми сідаємо разом на диван, витягуємо клапті тканин, стрічки, намистини, блискітки - кольоровий папір, ножиці в русі і разом ми склеюємо ланцюжки, шиємо прикраси і прикрашаємо все, що є в нас у руках впаде. Ця магія Різдва працює для того, щоб насолоджуватися разом і робити прості заходи.

Цей чарівний час буде для нас таким же творчим, як і попередні роки. Вам справді не потрібні вигадливі аксесуари, щоб створити з нічого щось круте. Тому я хотів показати вам, як швидко ви можете самостійно створити просту прикрасу ялинки.

Щоб зшити серце пензликом, нам потрібно:

  • блискуча тканина золотистого кольору - або що завгодно нам більше подобається
  • заповнення (утеплювач або вата)
  • серце шаблон, намальований від руки
  • нитка голкою, шпильки
  • намистини будь-якого кольору
  • ланцюжок (гірлянда) на стрічці

Перш ніж почати шити, ви можете за бажанням підготувати кілька шаблонів серця, і тоді шиття буде швидшим. Підготовлені візерунки прикріпіть шпильками до тканини, складеної вдвічі, потім зшийте вручну або, якщо у вас досвід роботи з швейною машиною, нанижіть шаблон, залишивши отвір приблизно 2 см. На відстані 5 міліметрів від швів обріжте зайву тканину ножицями. Це полегшить повернення серця, так зшитого в правий бік.

Після того, як серце буде збито через отвір, покладіть всередину начинку - утеплювач або звичайну косметичну вату. Потім обережно зшийте отвір ниткою кольору тканини, щоб шов не кидався в очі.

Тоді ми починаємо робити китицю. Для цього нам потрібна мережа, яку можна придбати в будь-якій галантереї або в канцелярському магазині, де є всі види аксесуарів для скрапбукінгу. Я щойно купив свій у звичайному місцевому магазині, де поруч із продуктами можна знайти прислів’я «мило та варення». Якщо такого ланцюжка ви не знайдете, можете використовувати звичайні шнури, нитки муліне і навіть тонке мереживо.

Залежно від того, скільки «висячих» ланцюжків ми хочемо, ми відрізаємо стільки шматочків будь-якої довжини, потім складаємо її навпіл і ловимо голкою та ниткою. Я спеціально використовував золоту нитку, щоб зробити її якомога менше видимою. Потім нанизуйте намистинки на ту ж нитку і пришийте отриману пензлик до серця.

Залишилося лише зробити гачок з тієї ж нитки, нанизати декоративну намистину, і це швидкий спосіб створити гарну прикрасу для нашої ялинки або центральної частини.

Такий кулон також можна використовувати протягом усього року для різних домових обставин. Можливість вибору тканин та ювелірних елементів дає нам так багато можливостей, тому, якщо ми використовуємо власну фантазію, ми, безсумнівно, будемо чарувати красиві прикраси самі, не витрачаючи на них багато грошей.

Сподіваюсь, зшити таке сердечко пензликом для вас не складе труднощів, і ви зможете насолоджуватися очима красивою прикрасою.

Дорота з блогу Domilkowy Domek