Як кольори можуть змінити інтер’єр? Перегляньте кілька ідей для барвистого макіяжу вдома!

Зміни відбуваються з нами скрізь. Це незамінний елемент життя - ознака сучасності, коли вічне прагнення до здійснення здається нескінченним. У цьому постійному пориві ми хочемо, щоб будинок став притулком, до якого не може дотягнутися поспіх, галас і постійна боротьба за краще завтра. Бренд Dulux у співпраці з експертами Глобального естетичного центру та іншими спеціалістами з дизайну, проаналізувавши потреби людини та останні тенденції в дизайні інтер’єру, визначив Колір року 2018 - надихаючий колір з великим стильовим потенціалом.

Затишно, приємно та блаженно - таким ми уявляємо ідеальне місце. Простір, сприятливий для тиші та відірваності від сірих буднів. За його дверима ми закриваємо проблеми та турботи та відзначаємо миттєві моменти під акомпанемент улюблених звуків. У якому кольорі потоне така ідилія? Тверда деревина, або рожева та коричнева від Dulux! Це фарба від змішувача B5.05.52, яка гарантує не лише красу. Він поєднує в собі тепло, гармонію та стиль, а якщо використовувати його навіть на найменшій поверхні, він може викликати неповторну атмосферу.

Як правильно підібрати колір?

Давно відомо, що кольори мають величезну силу. Вони можуть надихнути, стимулювати творче мислення, спровокувати роздуми і навіть зняти стрес і напругу. Окрім впливу на психіку, їх використовують для оптичних просторових процедур - вони збільшують, розширюють, збільшують або зменшують незручні акомодації. Тож вибір правильного кольору повинен бути не випадковістю, а ретельно продуманим рішенням. Вдома, тобто там, де ми шукаємо рівноваги та полегшення, варто дотягнутися до універсального базового тону та доповнити його іншими кольорами - залежно від природи приміщення та ефекту, якого ми хочемо досягти. Це можуть бути кольорові варіації соковитих відтінків з молочною пастеллю, грайливих геометричних форм або неправильних ліній. Давайте виберемо їх на основі контрасту, задамо подібні тони, а найбільше ... давайте отримувати задоволення!

Один, два чи, може, три відтінки?

Коли ми хочемо створити естетичну композицію і широко відкрити ворота для барвистих декоративних акцентів, немає кращого способу, ніж єдиний варіант стін - білий, піщаник або коричневий. Крім того, на ринку домінують поєднання кольорів, або на основі протилежних, або подібних відтінків. Ключовим для розшифровки такої стилістичної головоломки є пошук нейтрального тону, який буде домінувати в кімнаті і в той же час не буде перевантажувати інтер’єр. Рожевий та коричневий - від Dulux - це «бичаче око» в цьому випадку, оскільки - як поєднання виняткового коричневого з ніжним рожевим - вони ідеально відповідають земним тонам, створюючи природні декорації, а також чудово гармонують із сильними та інтенсивними акцентами, які оживляють простір. Варто вибрати теракотову суміш,кави або бежевого, а крім фарбування окремих фрагментів стін, обрамлення вікон, плінтусів або створення широких смуг - що ще більше розширить приміщення. Цю чудову атмосферу доповнює витончена та легка натура рожевого та коричневого кольорів, які внесуть велику дозу тепла в інтер’єр та забезпечать надзвичайні результати.

Як фарбувати стіни? Одноманітно чи з ідеєю?

Окрім моди на кольори, тенденції в дизайні інтер’єру диктують оригінальність, тож нехай креативність буде головною порадою при створенні особистого притулку. Якщо ви любите ідилічний настрій і любите оточувати себе м’якими ковдрами зимовими вечорами, ідеальним супутником цих моментів стане Колір року 2018 - Рожевий та Коричневий - у поєднанні із заспокійливими земляними тонами. Однак, коли ви облаштовуєте кімнату для малюків, можливо, варто вийти за рамки схеми і створити на стіні незвичайний овал або розмиті лінії, які привернуть увагу кожного, хто переступить поріг кімнати? Маленький естет - дуже вимогливий домогосподарка, саме тому неправильні форми на стіні - особливо ті, що зроблені власноруч - є незвичним акцентом у багатьох квартирах. Все, що вам потрібно - це аркуш паперу, крейда, аксесуари для фарбування, колір від змішувача B5.05.52, голова, повна натхнення, і вона готова!Ці ж правила застосовуються до облаштування творчих просторів для дорослих. Соковита зелень, інтригуючий амарант або чудовий жовтий - або навпаки - ніжні верески, прохолодний блюз і сірі кольори можуть перетворитися на художній твір на стіні і, супроводжуючись кольором року 2018, змінять нудне розташування.

Як створити кухню, повну надихаючих ідей?

Кухня - серце будинку - місце для сімейних зустрічей, нічних зізнань за келихом вина та смачних кулінарних вражень, тому затишна атмосфера та домашня атмосфера є ключовими у створенні ідеального інтер’єру. Щоб поєднати останні тренди з ідилією, варто поєднувати рожевий і коричневий - як представник тенденцій дизайну інтер’єру - з блакитними тонами і використовувати його для фарбування не тільки однієї зі стін, але і боків кухонного острова. Оскільки кухня - це простір, наповнений смачними враженнями, неможливо ігнорувати сферу почуттів і побалувати себе візуальними захопленнями у вигляді цікавого дуету «Колір року 2018», наприклад із зеленим відтінком. На відміну від зовнішнього вигляду, ці сміливі набори гармонують з універсальною кольоровою основою з твердого дерева і використовуються в надзвичайних версіях, таких як пробіли вгорі, під і навіть під лінією столу, гарантуючи феноменальний ефект.Все буде закрито рослинними аксесуарами - такими як свіжа зелень і квітучі лози - що ще більше пожвавить простір!

Бежеві, трояндові, коричневі ... приємна атмосфера у спальні та вітальні!

У кімнатах, де ми шукаємо розслаблення, краще дотягнутися до приглушеної кольорової палітри, щоб мати можливість дихати після труднощів повсякденного життя і зануритися в країну мрій. Це було першочерговою метою створення Кольору року 2018. Рожевий та коричневий дозволяють розслабитися, врятуватися від постійного поспіху, відчути красу та створити приємне бачення інтер’єру, прикрашеного зі смаком. Це ідеальний рецепт для інтимного простору з фіолетовим та рожевим кольором на задньому плані, де м’який пух та текстиль привнесуть ауру ідилії. Крім того, відтінок чудово об’єднає насичені тони - від графітових, амарантових або гірчичних відтінків - і додасть вигадливого виразу інтер’єру, виділивши конкретні елементи ніші спальні або репрезентативної вітальні.Ця універсальність та можливість поєднання кольорів - створена фахівцями Dulux - є запорукою необмежених можливостей розташування.

Вдома - це спокій, тиша та розслаблення. Це також енергія і цілий спектр почуттів - від щастя, радості, любові до смутку. Колір року 2018 - Рожевий та коричневий - від Dulux - це каскад емоцій, що приносить день, гарантує те, що ми шукаємо, і дозволяє нам чаклувати ідеальне місце, де ми вкриваємось від поганого, щоб відсвяткувати те, що прекрасне. Це повсякденне життя має багато значень, але остаточне його визначення ми даємо самі.