Подорож з дизайном - сосновий будинок з каміном

Втеча від міського шуму, мальовничої природи та захоплюючих дух пейзажів ... Кожен іноді мріє опинитися в місці, де трава зеленіша, а повітря набагато світліше і чистіше. А коли весна в розпалі, такі бажання посилюються! Тож якщо ви думаєте про те, щоб на мить забути про себе та піти від повсякденного життя, ми запрошуємо вас до Устарбово . Тут є чарівний сосновий будиночок з каміном. Розташований у самому центрі Ландшафтного парку Трі-Сіті , прямо на узліссі, він дозволяє вам вільно насолоджуватися ледачим часом, проведеним у компанії своїх коханих.

Котедж у Кашубії - відпочинок на лоні природи - ** Дерев'яний будинок з просторим під'їздом **, розташований на узліссі, ...

Будинок в Кашубії - відпочинок на лоні природи

Дерев'яний будинок із просторою верандою , розташований на узліссі, в оточенні чарівного просторого саду (1100 м²), повного хвойних та декоративних чагарників. Все це в самому серці Кашубії! За 700 метрів від власності є прекрасне озеро Устарбовське, трохи далі ліс Боровське озеро , а відразу за котеджем, природна доріжка через заболочені ділянки заповідника Левице . Як підкреслюють власники, на гостей також чекають надзвичайні велосипедні та каное маршрути. Тому відпочинок у цьому мальовничому місці може поєднати приємну лінь з активним відпочинком на лоні природи.

Цілорічний котедж

Як підкреслюють власники, великою перевагою будинку є той факт, що він є цілорічною власністю . Тому відвідати його можна не лише навесні та влітку, а й на зламі осінньо-зимового сезону. Тому може бути чудовою ідеєю провести тут і Різдво, і Великдень, а також під час літніх та зимових канікул . Варто зазначити, що окрім красивого інтер’єру будинку, подбали і про мальовничу садову атмосферу. Про клімат на вулиці піклується відкритий камін, зручні гамаки та стильні гірлянди із світла, що висять біля будинку. Після настання темряви вони прекрасно висвітлюють зелений простір, світяться теплим, привітним сяйвом.

Вітальня в скандинавському стилі

Інтер’єр котеджу оформлений в затишній скандинавській атмосфері , впереміш із сільськими елементами та шале . Головну роль у вітальні відіграє стильний камін з облицюванням з сирого каменю . Як виявляється, це одне з небагатьох об’єктів, що мають подібний об’єкт. Крім того, інтер’єр вітальні має цілісний, гармонійний декор. Натуральні, теплі тканини, хутряні килимки, етнічний килим та дерев'яні меблі вносять багато затишку в інтер’єр. Крім того, багато забезпечують дерев’яна підлога та стеля, що стосуються чарівних альпійських хатин. Гармонія в інтер’єрі забезпечується збалансованою тонкою палітрою кольорів, що коливається навколо білого, бежевого та цілого ряду сірого.

Кухня в сільському стилі

У котеджі також є затишна, затишна кухня. Інтер’єр, як і вітальня, може похвалитися стильними елементами в сільському стилі . Окрім класичних кухонних меблів, у приміщенні панує невелика плитка пісочного кольору, промислові світильники та невеликі кутові полички для спецій. Дуже цікавим елементом залишається мотузкова полиця з дерев’яними прогонами . Такий акцент додає характеру інтер’єру і є дуже практичним. Однак, що найцікавіше, подібний предмет меблів можна зробити самостійно, не докладаючи зусиль та фінансів.

Котедж на шість осіб

У котеджі, крім вітальні, кухні та ванної кімнати, є також три затишні спальні . Один з них розташований унизу, ще два на горищі, прямо під чарівними косими місцями. Всі влаштовані в дереві навіюють спогади про казкові гірські хатини. Як зазначають власники, в будинку можуть комфортно спати до шести людей. Не менш важливо, що з домашніми тваринами можна просити . Тому ви можете успішно взяти улюблену собаку чи кота і не турбуватися про те, що вам доведеться віддати їх комусь під час відпустки.

Якщо ви мрієте про блаженний відпочинок в Кашубії , в оточенні мальовничих лісів та озер, обов’язково відвідайте котедж, розташований в Устарбово! Чарівний, інтимний та красиво влаштований, розташований у самому серці мальовничої зеленої зони, це дозволить вам відпочити, відпочити від повсякденного життя та зарядитися енергією! Тож якщо у вас немає планів на наступне свято, обов’язково замовте його ТУТ!