Розкішний та елегантний інтер'єр за невеликі гроші? Можливо!

Елегантний та стильний інтер’єр - мрія багатьох людей. На жаль, не кожен має бюджет, який дозволив би обладнати квартиру фірмовими речами найкращої якості. На щастя, існують перевірені способи облаштувати свій простір стильно та комфортно, але не ставлячи під загрозу домашній бюджет. Якщо вам цікаво, які трюки для прикраси інтер’єру варто спробувати зробити так, щоб ваш будинок відчував себе приємно самобутньо, обов’язково прочитайте статтю нижче.

романтичне розташування вітальні в біло-рожевому кольорі

Модні кольори в інтер’єрах

Кольори в інтер’єрі дають багато! Він може оптично освітлити та збільшити простір, а також додати йому класу. Останнім часом дуже модним, елегантним поєднанням є біло-білий, сірий і трохи пастельно-рожевий. Така тріо робить інтер’єр легким, витонченим і надзвичайно жіночним. Тому цей колір ідеально підходить для квартир у Нью-Йорку, гламуру чи французькій мові. Людям, які люблять дещо більш рішучі, шикарні відтінки, слід піти назустріч чорному, смарагдовому або бордовому, які є наймоднішими кольорами в останньому сезоні з інтенсивної кольорової палітри.

барвисті плюшеві подушки

Велюр і оксамит в аранжуванні

Якісні матеріали відіграють надзвичайно важливу роль в інтер’єрі. Навіть якщо композиція мінімалістична, елегантні тканини можуть зробити її насиченою та репрезентативною. Тож не дивно, що дизайнери вибирають оксамитові або велюрові меблі . Такі матеріали з довшою щетиною красиво розташовані і, головне, можуть вразити витонченим блиском. Якщо ви хочете зробити інтер’єр вишуканішим, вирушайте на плюшевий диван у стилі Честерфілд або море оксамитових, веселкових подушок.

Наймодніші настільні світильники

Зачаровування світлом - одна з найпростіших та найефективніших хитрощів. Завдяки теплому світінню композиція стає «м’якою» і багатовимірною. Впорядковуючи простір, варто подбати про кілька джерел світла - як стельові, так і бічні. Настільні світильники - надзвичайно декоративний акцент в інтер’єрі . Одягнені в елегантні абажури, вони роблять простір стильним і трохи театральним. Якщо вам подобаються гармонійні, «закриті» аранжування, вибирайте дуетні дудки. Дві елегантні дами з однаковою естетикою виглядатимуть фантастично на комоді вітальні або по обидва боки ліжка.

дзеркала в декоративних рамах

Дзеркала настінні

Дзеркала в декоративних рамах - акцент, який може внести багато пишноти в інтер’єр. Це можуть бути моделі, одягнені в старе золото, платину або патиновані срібні оправи. Шанувальникам старожитностей слід спокуситись придбати старі копії, радуючи оригінальними, хитромудрими декорами. На відміну від зовнішнього вигляду, такі дорогоцінні камені можна придбати за невеликі гроші на блошиних ринках або в Інтернеті.

дзеркальна стіна в стилі гламур

Декоративні дзеркала

На додаток до класичних, декоративних дзеркал, варто зупинитися на дзеркальних меблях і поверхнях. Декоративні дзеркальні шафи, комоди та столи - абсолютний бестселер! З іншого боку, дзеркальна обробка на стінах створює оригінальне і дуже елегантне оздоблення, яке одночасно візуально збільшує простори. Також варто зазначити, що стіни, оброблені дзеркальною плиткою, чудово відбивають світло, завдяки чому вони оптично скрашують інтер’єр.

Порцеляновий посуд - Не так давно порцеляновий посуд трактувався головним чином як прикладне мистецтво.  Сучасна ...

Порцеляновий посуд

Не так давно порцеляновий посуд трактували переважно як прикладне мистецтво. У наш час, хоча їх все ще використовують під час повсякденних або випадкових трапез, вони ближчі до мініатюрних творів високого мистецтва. Варто демонструвати декоративні порцелянові гарнітури в інтер’єрі, який повинен містити розкішні нотки. Тарілки, блюдця, чашки та цукорниці, прикрашені мереживними візерунками чи квітковими мотивами, - це те, в що полюбиться кожен прихильник класики. Посуд можна розмістити як в старовинному предметі меблів із історією, так і в простому модерністському шафі. Керамограніт буде чудово виглядати як за товстим кришталевим склом, прикрашеним вирізами, так і за загартованим склом.

елегантний інтер’єр у стилі гламур

Як відображати зрізані квіти?

Кожен декоратор інтер’єру прекрасно знає, що зрізані квіти можна використовувати для створення недорогих і надзвичайно ефектних прикрас. Флористичні композиції слід виставляти елегантними воланами на допоміжних столах, камінах і підвіконнях. Які квіти краще вибрати? Все залежить від ваших уподобань! Хтось вибирає улюблений вид, хтось - сезонні сорти. Конвалії можуть з’являтися у вас в інтер’єрі навесні, левині пащі влітку та айстри восени. Абсолютно універсальними та найелегантнішими квітами, звичайно, є троянди, тому демонструвати їх варто в будь-який час року.

Завдяки стильним прикрасам композиція може стати надзвичайно шикарною і придбати індивідуальний характер. Тому варто вдатися до елегантних дрібничок, високоякісних тканин та смачних страв. На відміну від зовнішнього вигляду, такі предмети не повинні коштувати цілого стану! Повірте, що все, що вам потрібно - це лише трохи волі та почуттів, і ви зможете викликати унікальний простір розкішними контурами!