Як живе Кася Чичопек?

Кася Цічопек - одна з популярних актрис молодого покоління. Чарівна, з характерними зеленими очима та чарівною посмішкою, вона вкрала серця поляків, зігравши роль Кінги у серіалі "M jak miłość". У наступні роки знаменитість з'явилася в популярній програмі " Taniec z Gwiazdami ", де вона зустріла своє кохання Марсіна Хакіеля. Зараз подружжя щасливо одружене, виховуючи дітей. Зоряний дует захищає їх приватне життя, але в соціальних акаунтах Касі Ціхопек іноді можна знайти фотографії інтер’єру елегантної квартири, розташованої в Садибі в Мокотові. Просторі апартаменти оформлені в мінімалістських яскравих композиціях, які є даниною естетиці великого міста.Як саме вони дивляться? Подивіться, як живе Кася Чичопек, на фотографіях в Instagram!

Затишний куточок для відпочинку від Касі Чичопек

У своїй квартирі Kasa Cichopek орієнтується насамперед на затишок та комфорт. У вітальні вона влаштувала зручний куточок відпочинку з великим сірим куточком. Саме там зірка розслабляється вечорами або проводить час, спілкуючись зі своїми коханими. Довгі важкі штори, характерні для нью-йоркського стилю , видно відразу за сидінням . Це рішення додає інтер’єру багато тепла і робить його візуально вищим.

Телевізійна зона у вітальні Касі Чичопек

У вітальні Касі Цічопек та Марсіна Хакіеля, крім куточка відпочинку, ви можете знайти комфортну телевізійну зону . М'який диван, крісла та журнальний столик - класична обстановка для вечірніх кіномарафонів. Тут ви також можете знайти модні екзотичні рослини. Тому подружжя дотримувалося однієї з останніх тенденцій дизайну інтер’єру, яка просуває великі горшкові квіти - гіллясті пальми, рясні чудовиська та вражаючі бананові дерева .

Декоративний біокамін від Касі Цічопек

Катажина Чичопек високо цінує затишну, домашню атмосферу. Тож не дивно, що вона любить проводити прохолодні вечори в компанії теплого сяйва полум'я каміна . Заради атмосферної атмосфери актриса вклала гроші в модний та функціональний гаджет - біокамін. Цей варіант сподобається всім, у кого немає шансів підключитися до димоходу. Біокамін - це мобільний пристрій, що працює на біопаливі, безпечний для здоров’я . Завдяки тому, що він портативний, його можна розмістити де завгодно - на столі у вітальні, на підвіконні спальні або виставити серед зеленого оточення тераси.

Простора тераса із склінням

Квартира Касі Цічопек - це не тільки елегантні мінімалістські інтер’єри. Учасники домогосподарства також можуть насолодитися просторою, частково заскленою терасою . Такий простір є ідеальним продовженням денної зони і сподобається всім, хто цінує сучасні простори, сповнені світла. Завдяки скляним стінам ви можете облаштувати, наприклад, фантастичну зону охолодження, яка в холодні місяці буде грати роль атмосферного зимового саду. Все, що вам потрібно зробити, - це поставити туди меблі з ротангу, горщики з екзотичними квітами та приправити цілі аксесуари, що викликають спогади про далекі подорожі. Кася Цічопек любить займатися йогою на терасі або відпочити в компанії улюбленого читання.

Стильний туалетний столик від Касі Цічопек

Кася Цічопек також цінує ретельний догляд за красою. Тож не дивно, що в її квартирі є чарівний туалетний столик. Інтимний куточок був розроблений із вишуканим відтінком гламуру . Кришталева люстра і стильна настільна лампа зі скляною основою додають пишності в цілому і роблять інтер’єр яскравим. Вражаючий білий екран у вигляді ажурних жалюзі також заслуговує на увагу . Така перегородка ідеально підходить для інтер’єрів, де варто відокремити певну зону, наприклад, догляд або робочий куточок.

Світла кухня в мінімалістському стилі

Кася Чічопек - справжня любителька простих, сучасних рішень. Тому її кухня була влаштована в мінімалістському дусі. В інтер’єрі панують дворядні меблі. Білі глянцеві фасадні шафи оснащені зручною накидною системою , завдяки якій двері відчиняються відразу після легкого натискання. Це рішення ідеально підходить для людей, які цінують функціональність і люблять прості геометричні форми.

Кухонний острів, інтегрований зі столом

Варто зазначити, що Кася Цічопек спритно поєднала кухонну зону з обідньою зоною. І ось так вражаючий кухонний острів, який служив робочою поверхнею, був інтегрований у довгий зручний стіл. Це рішення дуже зручне і ідеально підходить для інтер’єрів, де певні зони зливаються між собою . Прямо за столом ви можете побачити модні прозорі стільці , які є повагою до дизайнерського мінімалізму.

Затишна спальня в сірому кольорі

Як живе Кася Чичопек? Молода актриса дуже любить збалансовану кольорову палітру . Отже, білий, бежевий, ванільний, сірий та кава з молоком з’являються у всій її квартирі. Іноді приглушені кольори порушуються барвистими акцентами, наприклад, червоним або бірюзовим. У свою чергу, спальня має елегантні золотисті покриття, видимі, серед іншого на аркушах. Отже, альков Касі Цічопек - це не лише затишний простір, але й свіжий та гармонійно оформлений. Головну роль відіграє зручне просторе ліжко з м’яким, стьобаним узголів’ям . Такий предмет меблів є фантастичним рішенням для всіх, хто любить відпочивати та читати перед сном.

Світлі кімнати дітей Касі Чичопек

Кася Чичопек любить проводити час зі своїми дітьми. Як вона зазначає, щоразу, коли це можливо, вона намагається читати своїм малим щодня перед сном. Дитячі кімнати також оформлені в яскравих, збалансованих кольорах . Варто пам’ятати, що білий колір ідеально підходить як кольорова основа в дитячих кімнатах . Завдяки їй ви можете з глузду з’їхати з веселими, барвистими аксесуарами, які не будуть перевантажувати інтер’єр, а лише оживлять простір і додаватимуть в нього вушники .

Варшавська квартира Касі Цічопек - прекрасний приклад того, що ви можете жити елегантно і в той же час без зайвого пишноти. Прості форми та добре збалансована кольорова палітра захищають себе! Тому такий декор є чудовою пропозицією для мінімалістів, яким подобаються невибагливі простори з приємною, затишною нотою .