Маленька квартира - про що варто пам’ятати, вибираючи підлогу?

На відміну від зовнішнього вигляду, невелику площу обладнати не простіше, ніж велику - вона часто вимагає спеціально розроблених, розумних рішень, які допоможуть вам максимально використати наявний простір. Запорукою успіху є ретельне планування діяльності та вибір продуктів, що полегшать ремонтні роботи.

Вам цікаво, який поверх найкращий для маленької квартири? Який матеріал і які кольори вибрати? Як подолати негаразди з ремонтом і добудувати квартиру самостійно, не збожеволівши? Разом з торговою маркою SWISS KRONO ми пропонуємо, як швидко та безболісно обробити підлогу в обмеженому просторі. Отримайте ефект, про який мрієте!

Панелі - відмінний вибір для маленької квартири

Підлогові панелі - це винятково функціональний та естетичний спосіб обробки підлоги. Це матеріал, який легко зібрати , і ви можете впорядкувати його без допомоги фахівців. Панелі характеризуються відносно низькою ціною і високою якістю , і при належному догляді вони будуть виглядати добре протягом багатьох років. Широкий вибір візерунків та кольорів дозволяє підлозі ідеально підійти до обраного нами напрямку розташування. Вибираючи панелі, варто звернути увагу на клас стиранняякі слід адаптувати до ступеня використання кімнат - наприклад, у менш використовуваних приміщеннях, таких як спальня, достатньо класу AC2, але у вітальні, яка інтенсивно використовується домогосподарствами щодня, варто інвестувати в панелі з меншою абразивністю - тобто клас AC4. Вибираючи кольори для маленьких кімнат, дотримуйтесь правила - чим яскравіше, тим краще. Нейтральні, світлі кольори оптично збільшують простір , завдяки чому квартира придбає просторий і світлий вигляд. Натуральна обробка дерева нагадує універсальну основу для інших меблів , завдяки чому вона дозволить нам облаштувати наш простір у стилі, в якому ми почуваємось найкраще.

Як провести ефективний ремонт на невеликому просторі?

Під час ремонту ми стикаємось із перешкодами, через які важко перестрибнути. Одним з них, безумовно, є невелика кількість простору , якого нам має бути достатньо для виконання різноманітних, часто складних ремонтних робіт. Це не є великою перешкодою, коли ми заходимо в порожню квартиру та реконструюємо її з нуля, але коли справа доходить до пошуку відповідного місця для наших меблів та повсякденного функціонування - ми стикаємось із більшим викликом. Вибір ламінованого покриття SWISS KRONO дозволяє проводити ефективні оздоблювальні роботи навіть на невеликій і вже обставленій площі.

Почніть з упорядкування місця та забезпечення делікатних предметів, а потім ** перемістіть меблі в цілісні ...

Почніть з організації простору та забезпечення делікатних предметів, а потім перенесіть меблі в одну частину кімнати . Підготовлену до ремонту поверхню слід позбавити старої облицювання, а на її місці, фрагмент за фрагментом, встановити панелі з раніше обраної колекції. Потім перемістіть меблі в готову частину нової підлоги - пам’ятайте, однак, що ніжки меблів закріплені захисним матеріалом, щоб запобігти пошкодженню панелей. Почніть збирати з другої частини кімнати. Щоб підлога виглядала естетично, використовуйте для її обробки оригінальні плінтуси, присвячені вибраній колекції панелей - завдяки їм наша підлога залишатиметься довговічною і виглядатиме естетично довгі роки.

Як підібрати панелі підлоги до стилю інтер’єру?

Унікальні панелі можна знайти у колекціях FERRUM, PLATINUM та AURUM від SWISS KRONO - різноманітність відтінків та різноманітний дизайн дозволять підібрати відповідну модель до різних композицій. Варто пам’ятати, що вибір кольорового варіанту підлоги підсилить красу будь-яких меблів та аксесуарів , а також визначить ефект і стиль приміщення. Для невеликих приміщень ми рекомендуємо світлі кольори - як на стінах, так і на підлогах. Панелі AROMA у кольорі лілії Ясен стануть ідеальним доповненням до інтер’єрів у скандинавському стилі- дерев'яна обробка стане правильним фоном для простих меблів на ніжках, м’яких подушок, товстого вовняного килима та сімейних дрібничок, зібраних на простих полицях. Дуб Белфаст вдало підкреслить вітальню, оформлену в природному стилі , де в першій скрипці грає дерево, а в стінах переважають природні кольори. У таких домовленостях ідеально підходить поводження з простою сировиною, такою як камінь або скло , а також контрабанда природних добавок у вигляді рослин, дерев’яних брусів і навіть гілок. Дуб Chillout та Platan Imresja додають теплий характер сучасним мінімалістичним інтер’єрам. Приглушена обробка підлоги забезпечує естетичну гру кольору, що ввозиться контрабандою у вигляді модних аксесуарів - унікальних крісел або дизайнерських світильників.

Ремонт підлоги в маленькій квартирі не повинен означати шаленої революції у повсякденному житті. Бренд SWISS KRONO доводить, що вибір високоякісних панелей для підлоги дозволяє ефективно змінювати зовнішній вигляд інтер’єру. Завдяки використанню відповідних кольорів, наша квартира може оптично збільшити свою площу і виглядати більш просторою, прозорою та сучасною. Правильний вибір панелей, правильне розташування меблів та гармонійний набір кольорів позитивно позначиться не тільки на зовнішньому вигляді нашої квартири, але і на нашому самопочутті!