3 ідеї для жіночої ванної. Подивіться найтонші домовленості

Кожна жінка любить почуватися красивою у власному домі. Ми влаштовуємо простір таким чином, щоб це сприяло позитивному ставленню до світу та нас самих. Ванна кімната - це інтер’єр, який відіграє особливу роль у створенні нашого добробуту. Ця унікальна кімната в кожному будинку чи квартирі давно перестала бути просто місцем, де ми дбаємо про особисту гігієну. Для сучасних жінок ванна кімната - це простір відпочинку та релаксації, оазис спокою, де можна забути про повсякденне життя або зробити домашній СПА. Як облаштувати зону відпочинку у ванній, щоб вона найкраще виконувала свої функції?

Не секрет, що легкі, ніжні кольори, які не переповнюють нас своєю інтенсивністю, сприяють розслабленню тіла та духу. Тонкі кольори ванної кімнати - ідеальне рішення для жінок, які хочуть блищати на її тлі. Багата пропозиція салонів ванних кімнат BLU нещодавно поповнилася трьома колекціями плитки AZARIO, виробленої в Іспанії, чиї м’які відтінки та сліпучий блиск повинні захопити навіть найвибагливіших представниць прекрасної статі. Подивіться найтонші аранжування, надихніться і виберіть той, який найкраще виражає вашу жіночу натуру.

Авабердин - кисть ніжної хвилі

Перша пропозиція, яка ідеально підійде смаку любителів вишуканих інтер’єрів - це колекція блискучої плитки з ніжним хвилястим малюнком на їх поверхні. Довгастий формат плитки Avaberdeen оптично збільшить вашу ванну кімнату та забезпечить комфорт у просторому просторі, навіть коли це не дуже вражає. Дзеркальні смужки та блискуча мозаїка додадуть ванній кімнаті ексклюзивний характер. Ці елегантні елементи урізноманітнюють дизайн інтер’єру та підкреслюють витончену красу кремової плитки, яка є в їхньому класі.

Ніжні кольори плитки ідеально підійдуть до фурнітури ванної кімнати та меблів у подібних, пастельних тонах. Якщо ви знайомі з легким натяком на божевілля як у житті, так і в дизайні інтер’єру, зупиніть свій вибір на сміливих, виразних аксесуарах, які контрастують з витонченими стінами та підлогою. Незалежно від того, яке рішення ви вибрали, колекція Avaberdeen стане ідеальним фоном для свічок, сяйво яких відображатиметься на гладкій поверхні плитки, як у прозорому озері. Кришталева люстра або велике дзеркало в срібній оправі підкреслять красу блискучої поверхні плитки. Влаштований таким чином світлий простір дозволить вам насолоджуватися повсякденним відпочинком у розкішному виданні.

Ефір - сяйво перламутрового сяйва

Якщо ви любите витончені, пастельні кольори, але в той же час ви не боїтеся невеликих експериментів з точки зору візерунків на поверхні стін у своїх інтер’єрах, подумайте про іншу пропозицію від пропозиції BLU для ванної. Унікальна колекція Ester - справжня перлина серед плитки для ванної. Він відрізняється не тільки перламутровим сяйвом, але і різноманітною структурою, яка урізноманітнить зону купання та відпочинку. Окремі моделі плитки можна комбінувати таким чином, щоб створити справжній інтер’єрний витвір мистецтва. Його форма буде залежати тільки від вашої фантазії, смаку та жіночої чутливості.

Хочете відчути ще більше гламуру? Додайте глянцеву смужку у декор стін ванної кімнати, щоб підсилити неповторний перламутровий блиск плитки. Оточіть себе кремовими, бежевими та сірими аксесуарами, які підкреслять витонченість вашого інтер’єру. Нехай облаштована ванна кімната стане відправною точкою не тільки для занять, пов’язаних з повсякденною гігієною, але і для блаженного відпочинку. У такому просторі ти будеш щасливий «стати богинею», і ти легко почуватимешся чудовою богинею.

Пікасо - глазур на кремовому торті

Колекція Picaso - це квінтесенція тенденцій жіночих композицій у ванній. Ці яскраві горизонтальні плитки оптично збільшать простір вашої ванної кімнати, де пануватимуть мир, краса та сяйво. Ці три музи надихнуть вас свідомо і повною мірою використовувати цей унікальний простір у вашому домі. Саме у кремовій, тонкій ванній кімнаті ви наберетеся енергії для активного дня або заспокоїтесь перед тихою ніччю. Також не буде несподіванкою, що ви будете відчувати себе по-справжньому красиво в естетичному, зі смаком та зі смаком просторі.

Вершковий делікатес ванної кімнати тонко порушить парчеві шестикутники, створюючи чарівну мозаїку. Елегантним доповненням цього приглушеного інтер’єру також буде плитка з горизонтальними смугами, що сяють під кожним вашим виглядом. Влаштована таким чином ванна кімната, тонка, але стильна за своєю простотою, більше не потребує багатьох елегантних аксесуарів. Вибирайте скромні аксесуари, розроблені в дусі сучасного мінімалізму, які не перекриють ніжну красу плитки Picaso.

Три колекції плитки AZARIO поєднують в собі тонкощі та делікатність у кремовому варіанті, що ідеально відображає внутрішній шарм кожної представниці жінки. Незначні відмінності між окремими серіями плитки дозволять вам вибрати розташування, в якому ви будете почувати себе найкраще. Іноді варто слідувати тенденціям і зупинятися на авангардних рішеннях інтер’єру, які засвідчать нашу фантазію та мужність. Однак зазвичай найкраще працюють перевірені натхнення, які гарантуватимуть нам задоволення щодня. До них, безсумнівно, належать колекції Avaberdeen, Ester та Picaso із салону BLU, які надовго забезпечать вам безперечний титул королеви вашої ванної кімнати. В оточенні легкої, делікатно мерехтливої ​​плитки ви зможете насолоджуватися кожною миттю саме для вас.