5 ідей для життя в приглушених, розслаблюючих кольорах

Ваш дім - це ваш притулок. Безпечне місце, де ви встановлюєте свої правила і живете своїм ритмом. Це також простір, де ви можете відключитись від бурхливої ​​реальності і просто відпочити. Якщо ваш день наповнений обов’язками, переконайтеся, що у вас є зона комфорту та релаксації, що так важливо для підтримки душевної рівноваги. Думаючи про нове облаштування простору, яке зосереджується на регенерації, подумайте про вибір правильного кольору стін, який стане основою декору. Вибирайте теплі пастельні кольори, які радують око, розслабляють і надають інтер’єру затишну атмосферу. Ви не уявляєте домовленості? Шукайте натхнення в інтер’єрах, підготовлених нашими експертами.

РОЗПУСК У СИНІМ

Синій асоціюється з небом та водою, він заспокоює, приносить гармонію, розслаблення та спокій. Якщо цей колір вам найбільше подобається, то пофарбуйте стіни вашої вітальні емульсійною фарбою Snieżka Satin 537 Cote d'Azur. Його покриття надзвичайно стійке до миття та чищення, що добре працює у вітальні, де життя триває. Світла підлога, білий диван і графітові крісла чудово гармоніюватимуть з кольором стін, а всі ніжно контрастні аксесуари, такі як м’які подушки, доповнять ціле.

СУЧАСНИЙ ВІНТАЖ

Вас спокушає вінтажний стиль, але ви не знаєте, з чого почати? На початку кімнати пофарбуйте стіни кімнати емульсійною латексною фарбою Śnieżka Barwy Natury 151 Desert Flower, матові покриття якої характеризуються унікальним декоративним покриттям. У цьому стилі найважливіша оригінальність та метричність речей. Спробуйте придбати меблі, прикраси та аксесуари за останню чверть століття, подбайте про правильне освітлення, і ваш мрійний старовинний стиль перенесе вас у приємну, інтригуючу зону відпочинку.

СІМЕЙНИЙ САЛОН

Створіть вдома сучасну вітальню , світлу та простору, в якій ви відчуєте тепло сімейної атмосфери. Почніть із стін і покрийте їх емульсійною фарбою Śnieżka Satynowa 558 Silvery Glow. Цей колір чудово гармонує з деревом , тож подумайте про дерев’яну підлогу, що переживає руку, та дерев’яні світлі меблі. Помістіть на підлогу яскравий килим, прикрасьте стіни малюнками в рамках і великими принтами. Також представіть ніжні, природні прикраси : плетені ємності та живі рослини, соковита зелена яких оживить кімнату.

ЗАМИЛЮЮЧИЙ ЗЕЛЕНИЙ

Незалежно від пори року за вікном, зелений колір на стінах вносить у будинок свіжий вітерець весни. Подивіться, як зелені стіни можуть змінити вашу кімнату, створивши веселу атмосферу очікування теплих днів. Пофарбуйте їх емульсійною фарбою лінії Śnieżka Satynowa 535. Виконали мрії надзвичайно міцним фарбовим покриттям, яке надовго підтримує ідеальний зовнішній вигляд та колір пофарбованої стіни. Цей зелений відтінок зробить вашу кімнату яскравою і сонячною, а в поєднанні з яскравими меблями та барвистими аксесуарами він стане затишною і теплою кімнатою, ідеально підходить для відпочинку.

УНІВЕРСАЛЬНІ ПАСТЕЛІ

Пастелі не тільки чудово гармонують з більш сильними кольорами , але і чудово виглядають у вашій компанії. Де б ви їх не зустріли, вони завжди вражать вас своїм чарівністю та легкістю. Тому у вашій вітальні пофарбуйте стіни латексною фарбою Śnieżka Barwy Natury 132 Rose Gazebo, чиє красиве матове покриття додатково зменшує мікродефекти основи. Подивіться, як однаково ніжні та легкі меблі та аксесуари, як природні, так і ефірні, чудово граються з цим ніжним кольором : плетений килимок, кошики та люстри, дерев'яні тумби для вазонів з живими квітами та чуттєві свічки.

Вибираючи колір стін, пам’ятайте, що він впливає на сприйняття всієї кімнати. Він повинен відповідати цілій картині і позитивно впливати на наш настрій. Спокійний, розслаблюючий колір стін не тільки безпечніший у використанні, але й добре працює як універсальний колір, який можна поєднувати з іншими кольорами.