Як отримати конкретний ефект в маленькій квартирі?

Бетон може бути дуже ефективним - особливо коли ми використовуємо його для обробки промислового та модерністського інтер’єру. На жаль, далеко не завжди і не скрізь ми можемо дозволити собі цей специфічний будівельний матеріал - причина полягає в невеликих розмірах польських квартир і в багатьох випадках складних поверхонь, які не схожі на ті, що є в просторих постіндустріальних лофтах. На щастя, є способи, які дозволять нам досягти настільки ж привабливого ефекту в маленькій квартирі, не обтяжуючи інтер’єр справжнім бетоном, складним у повсякденному догляді, і не ризикуючи, що оптично зменшимо його без потреби. Бренд Francesco GUARDI Collezione представляє способи створення ефекту, який ідеально імітує композит, і радить, з якими аксесуарами, елементами та кольорами найкраще поєднувати його.

Імітаційна маса бетону - чи може він замінити композит?

Бетон - це суміш цементу та заповнювача, який є одним з основних матеріалів, що застосовуються в будівництві. Композит також є однією з найбільш використовуваних речовин для обробки промислових приміщень - він створює враження суворості та чудово викриває характер сучасного простору в стилі лофт. Бренд Francesco GUARDI Collezione відповідає сучасним тенденціям і пропонує альтернативу бетону - масу з подібним ефектом. Чи здатна вона замінити популярну суміш? Звичайно! Виріб, як і композит, надає стіні трохи сирого, промислового вигляду - однак, це не обтяжує її і не вимагає додаткового обслуговування. Проста у використанні маса ідеально підходить для декорування домашніх поверхонь - вона виготовлена ​​з акрилової смоли та дрібних мінеральних наповнювачів.Завдяки цьому стіна матиме гарне оздоблення і впишеться не тільки в модерн, але і в еклектичні стилі, в яких сучасний дизайн поєднується з елегантними формами. Варто зазначити, що маса торгової марки Francesco GUARDI Collezione дозволяє не тільки створити конкретний ефект у кожному приміщенні, але і надає поверхні дуже естетичний вигляд. Це її сильний актив.

Бетонний ефект - як його отримати?

Певно, що бетон надає інтер’єру художнього відчуття та промислового характеру. Однак не кожен може дозволити собі такий тип рішення та введення громіздкого матеріалу в невеликі квартири в багатоквартирному будинку. Саме маса прекрасно імітує композит, який буде добре працювати в невеликих приміщеннях - це зробить приміщення більш привабливим і захистить стіну від занадто «важкого» і, отже, непривабливого зовнішнього вигляду. Як використовувати матеріал для створення в нашій квартирі ефекту, характерного для горищних приміщень, атмосферних просторів з часто творчими цілями? Досить повністю очистити стіну, заґрунтувати основу і за допомогою кельми нанести масу, а потім надати їй обрану вами форму. Через кілька десятків секунд поверхню слід розгладити, залишивши на ній дефекти.Готові в промисловому плані стіни стануть основою для еклектично та художньо оформленого інтер’єру - ви можете додатково розфарбувати їх, використовуючи картини з абстракцією. У кімнаті ми пропонуємо використовувати сучасні м'які меблі, дерев'яні деталі та стильні аксесуари з геометричною, виразною формою. Приглушена основа підкреслить пастельні та яскраві акценти в декорі - з нею можна поєднувати квіти, подушки та романтичні абажури.

Варто вибирати кольори, які виглядають найкрасивіше в дуеті з сірим - білим, чорним, зеленим та пастельними відтінками рожевого та жовтого. Кольорові простори здаватимуться більшими та просторішими, ніж вони є насправді. Любителі авангардних рішень можуть, крім маси, також обрати фарбу з ефектом іржі для внутрішнього оздоблення - вона чудово відображатиме атмосферу старих фабрик, перетворених у вітальні.

Бетонний ефект - як використовувати його в маленькій квартирі?

Варто використовувати бетонну ефектну масу в маленькій квартирі-студії завдяки своєму кольору - сірий колір у поєднанні з білим візуально збільшить простір. Суміш забезпечить стіні сиру, ефективну обробку без враження важкості. Найкращим рішенням у маленькій квартирі буде використання маси лише на одній обраній поверхні - це також посилить ефект бетону, а в просторі, що з'єднує вітальню з кухнею, це дозволить виділити вибрану зону та конкретні елементи стилю. Варто розбити холодний колір теплими аксесуарами та деревом - таке поєднання додасть квартирі одночасно промисловий та затишний вигляд. Маленька квартира повинна характеризуватися незмінним кольоровим та стилістичним шаром - лише тоді ми уникнемо ефекту перевантаження та отримаємо привабливі, просторі інтер’єри. Приймаючи рішення про конкретний ефект,ми повинні підлаштовувати під нього кольори інших стін, а також стиль та характер наших меблів, аксесуарів та декоративних акцентів. Якщо ми вирішили стиль лофт, ми також можемо обробити стіну на кухні та у ванній кімнаті декоративною масою.

Бетонний каркас може створити неповторну атмосферу в просторі. Завдяки масі з колекції Francesco GUARDI Collezione, кожен - і власник великого будинку, і власник мініатюрної квартири-студії в сучасному будівництві, може дозволити собі сире та ефектне оздоблення інтер’єру на свій вибір. Любителі промислових домовленостей не повинні відмовлятися від ключових рішень для стилю лофт - використовуючи масу, яка легко наноситься, вони викличуть аранжування з допомогою дрібниці артистизму, фантазії та екстравагантності.