Як облаштувати будинок в стилі гігге? Посібник

Скандинавські та датські концепції давно увійшли в область дизайну інтер’єру з великою силою, і вони, безумовно, не хочуть залишати стіни наших будинків. Вони є основою унікальних ідей, вони характеризуються своєю простотою і випромінюють спокій. Пастелі та чарівні декори панують у чудових композиціях. Ідилія і безтурботна суєта між стінами, що забезпечують розслаблення після напруженого робочого дня, і є оазисом відпочинку. Ми лише крок від проектування квартири в стилі гігге. Все, що вам потрібно - це трохи креативу та відповідь на питання: що дарує справжнє щастя? Запам’ятай! Шукайте його в дрібницях повсякденного життя, дріб’язкових моментах та звичайних моментах. Є зерно датської філософії.

Стандартні візерунки та стилізації прямо з брошур каталогів - так - прекрасні, але чи справді ми хочемо жити в такому місці? Будинок повинен бути затишним, комфортним і повним тепла. Іноді одна деталь може зробити це більш гіггічним, ніж ми думаємо. Сьогодні ми разом з Mango покажемо вам прийоми обладнання та житла, які зроблять щастя у вас під рукою. Компіляція данського мислення, чудових продуктів та врахування потреб кожного є необхідною умовою для створення ідеального житлового простору.

Гігге, шлях до щастя!

Усі все ще шукають його, долаючи життєві перешкоди. Ми беремо участь у професійній "гонці щурів", щоб наблизитись до досягнення цього рівня. Ми бажаємо йому під час свят та важливих подій, сподіваючись, що будь-якого дня він тихо постукає у наші двері і що він буде жити з нами ще довго. Щастя - адже ми про це говоримо - це вічне бажання кожної людини. Чому ми повинні вчитися цього у данців? Згідно з дослідженнями World Happiness Report, саме Данія посідає перше місце у списку найщасливіших країн світу, тоді як Польща знаходиться в далекому становищі. Не матеріальні блага, слава, кар’єра чи клімат визначають відчуття щастя, а hygge - спосіб життя, далекий від турбот, зосереджений на оцінці того, що нас оточує. Будинок - ідеальний простір для втілення цих принципів у життя.

Створіть своє місце затишку!

Кожен з нас у певний момент - а іноді навіть більше, ніж ми думаємо - досяг стану гігге. Тепер достатньо створити в чотирьох стінах нашого місця можливість множення цих моментів. Для когось це післяобіднє читання улюбленого журналу з ароматом чаю на задньому плані, для інших - це щаслива зустріч із групою друзів та кайф, що супроводжує бурхливі розмови. Треті знайдуть його самотніми вечорами з книгою в руках, а для інших щоденний ритуал купання стане його заміною. Hygge - це просто час, коли ми відчуваємо себе повністю, ми насолоджуємося моментом! Щоб створити атмосферу, сприятливу для таких переживань, досить, наприклад, розмістити в кутку зручне крісло - на зразок того, що зібрано в колекції ACTONA - і зануритися в захоплюючий сюжет темної детективної історії.На сусідній журнальний столик - з тієї ж серії - поставте кухоль смачного напою та кілька хрустких печивів і відсвяткуйте цей момент!

Як облаштувати вітальню в стилі гігге?

Датчани робили акцент на зустрічі зі своїми родичами. Вони цінують можливість бути з людьми, які їм подобаються. Їм не обов’язково відвідувати бари та ресторани, оскільки їхній дім є джерелом позитивної атмосфери. Камін, який сяє чарівним сяйвом морозних вечорів, є ідеальним рішенням для цієї концепції. Однак не варто турбуватися про тих, хто з технологічних причин не може розмістити його у своїй вітальні, оскільки існує безліч методів створення інтер’єру в стилі гігге. Безперечно, найголовнішим буде диван - м’який, зручний і просторий. Мінімалістичний дизайн виробу LECONI, безсумнівно, сподобається любителям домашніх вечірок. Журнальний столик повинен поєднуватися з диваном. Датський клімат чудово підкреслюється набором із трьох лавок CORSICA HALMAR, виготовлених із твердої деревини каучуку. На додаток до стилю, ви також повинні шукати функціональність,Тому шафа для телевізора MITRA з численними відсіками полегшить організацію простору. Оскільки природність і теплота враховують інтер’єри hygge, варто зупинитися на дерев’яних акцентах. У вітальні та в усьому будинку натхнення зі світу природи є найбільш доречними.

Гігге та декоративна мозаїка!

Не будемо пропускати елементи, які додадуть інтер’єру особистий настрій. У кімнатах, оформлених у цьому стилі, повинна панувати блаженна атмосфера, затишок, відчуття близькості та спокою. Цю ауру створять сувеніри, розміщені в оригінальних рамках. Простір повинен бути заповнений деталями, які описують нас - що ми любимо робити, що нас цікавить, що ми любимо. Прикрасьте кімнату предметами з душею, що викликають спогади. Простір - це стилістична еклектика. Якщо ви любите читати газети в другій половині дня, поставте поруч з диваном цікаву підставку для газет. Продукт з веб-сайту Mango - ACTONA - ідеально підходить для зберігання ваших улюблених брошур. Не будемо пропускати рослини. Щоб воно було природним, варто покласти кілька зелених дерев у цікаві горщики в кімнаті, наприклад, ПІЕРОТ. Стиль hygge не має конкретних правил дизайну.Інтер’єр повинен містити все, що нам подобається, а оскільки кожен з нас відрізняється, неможливо створити дві однакові композиції.

Що повинно бути в датській кухні?

Атмосферна кухня продовжить простір, сприятливий для спільного проведення часу. Це - навіть за польськими стандартами - місце, яке об’єднує покоління. Ось чому данці зосереджуються на затишних кулінарних проектах, які подають кулінарні смаколики один одному, а потім дегустують усі смаколики. На кухні в стилі гігге є стіл, який об’єднує домочадців. Варто поставити поруч зручні стільці, щоб моменти з коханими могли тривати і тривати. Такий дует створять цікаві стільці та столи FRIDA - із згаданої колекції - ACTONA. У кулінарній місцевості деталь також має значення, тому простір без чудових керамічних кружок для гарячого шоколаду чи кави було б нічим! Повсякденні предмети використовуються для поліпшення настрою, а позитивну атмосферу може створити чашка в улюбленому тоні,піднос, наповнений подарунками з лісу, або навіть плетений кошик, повний рум’яних яблук.

Спосіб освітлення - свічки, гірлянди, ватяні кульки

Тепер ми підійшли до одного з головних пунктів датської філософії - світла. Він грає надзвичайно важливу роль - створює атмосферу, робить інтер’єр затишним і теплим. Варто пропустити в квартиру якомога більше природних променів, тому не ховайте вікна під товстими матеріалами. Якщо ми хочемо повісити штори, вибирайте повітряний тюль, який внесе ауру свіжості та легкості. Оскільки hygge - це стилістична еклектика, варто повісити вишукану лампу над простим столом в їдальні - як той із колекції BLOOM - і вибрати сучасні стільці ACTONA з мінімалістичним дизайном. Приємну атмосферу створять ароматичні свічки, тліючі в ажурних ліхтарях або веселі ватяні кульки, що висять над вікном. Гірлянди, ліхтарики та чарівні чайні свічки - це датські обов’язкові речі. Всі ці елементи змінять місце на приємне місце в сутінках.

Текстиль у стилі Гігге? Ми обираємо подушки та ковдри!

У тренді hygge текстури мають велике значення. Для того, щоб створити простір, що капає затишком, вам слід спокуситися м’якими килимами та пухнастими подушками. Одним словом, це запаморочення тканини! Оскільки данців протягом більшої частини року супроводжує прохолодна аура, вони наповнюють кімнату текстилем. Хутро, декоративні покривала та ковдри, що лежать на зручних диванах, допоможуть нам почуватись краще. Ніщо не заважає бавовняній подушці із кумедним мотивом відпочити на сучасному стільці та товстій вовняній ковдрі на дивані. Варто подбати про якісні матеріали, адже ми будемо проводити більше часу в їх компанії.

Hygge - це філософія життя, рецепт щастя. Інтер’єр будинку повинен служити містком для пошуку здійснення та натхнення. Давайте будемо ставитись до квартири як до гармонійного місця та облаштовувати її відповідно до наших правил. Це те, про що говорить датський стиль - живіть, як вам подобається!