Який радіатор вибрати для вітальні?

Радіатор повинен бути присутнім у кожній вітальні - він відповідає за належний рівень тепла в просторі під час опалювального сезону. Вам не потрібно бути естетом, щоб помітити, що це впливає на зовнішній вигляд інтер’єру - отже, це може бути як прикрасою, так і спотворюючим елементом. Разом з торговою маркою INSTAL-PROJEKT ми підготували посібник, який радіатор вибрати, щоб забезпечити естетичний вигляд та правильну температуру в приміщенні. Ми робимо акцент на функціональних та сучасних моделях - ми робимо акцент на радіаторах, які ідеально відповідають стилю салону та ергономічному стилю життя.

Модульний радіатор - пристрій, який адаптується до параметрів інтер’єру

Модульність, яка характеризує сучасні радіатори, значно полегшує відповідність елементів архітектурним можливостям нашого інтер’єру. Що це означає на практиці? Пристрої мають вертикальні вертикальні профілі - естетично та вишукано пов’язані між собою. Ми самі визначаємо ширину та довжину модульних радіаторів - їх специфічна форма дозволяє легко маневрувати розмірами. Ми можемо легко адаптувати радіатор до потреб і розмірів нашої кімнати - ми вирішимо, скільки секцій і які параметри він повинен мати. Завдяки цьому ми можемо впоратися з утепленням навіть надзвичайно нетрадиційної та складної поверхні. Застосування модульного елемента стане прекрасним рішенням в лофтах і вузьких квартирах в багатоквартирних будинках, а також в традиційних будинках. Ми успішно надамо радіатору ту форму, яку ви віддаєте перевагу,таким чином, щоб вписати його в певний проміжок або простір під вікном.

Нагрівачі AFRO NEW та ASAP - сучасні та функціональні моделі

Пропозиція бренду INSTAL-PROJEKT включає модульні випромінювачі, ідеально пристосовані до стилю сучасних віталень. Якщо вам цікаво, який опалювальний прилад вибрати, щоб наш представницький інтер’єр став затишнішим і не втратив візуальних якостей, варто врахувати перспективу використання однієї з моделей серії MODULUS у своєму будинку. Чим характеризуються радіатори з цієї колекції? AFRO NEW - це пристрій з тонкими прямокутними профілями, що підтримується та розробляється в дусі сучасного дизайну. Крім того, завдяки надзвичайній щільності ламелей, він набуває привабливого зовнішнього вигляду та стабільної структури. Виробник дозволяє подвоїти елементи, що призведе до більшої теплової потужності та двох рядів труб у профільованій підлозі. Вибираючи цю модель, ми маємо у своєму розпорядженні від 10 до 48 різних деталей,що дозволить нам надати радіатору правильну форму. Це тому, що він може бути як дуже вузьким, низьким, так і широким - залежно від наших потреб, модульний пристрій прийме обрану форму. Випромінювач AFRO NEW відображатиме характер модерністської вітальні, якою керують геометричні візерунки та мінімалістичні рішення - він має одночасно сучасний та елегантний вигляд. Модель ASAP схожа - вона дозволить нам вільно маневрувати її формою, розміром, кількістю секцій та палітрою кольорів. Це дозволить вам створити цілісний та налагоджений інтер’єр з будь-якого кута. Висока потужність нагріву робить пристрій ідеально придатним для своєї ролі в приміщеннях з більшою площею.Випромінювач AFRO NEW відображатиме характер модерністської вітальні, якою керують геометричні візерунки та мінімалістичні рішення - він має одночасно сучасний та елегантний вигляд. Модель ASAP схожа - вона дозволить нам вільно маневрувати її формою, розміром, кількістю секцій та палітрою кольорів. Це дозволить вам створити цілісний та налагоджений інтер’єр з будь-якого кута. Висока потужність нагріву робить пристрій ідеально придатним для своєї ролі в приміщеннях з більшою площею.Випромінювач AFRO NEW відображатиме характер модерністської вітальні, якою керують геометричні візерунки та мінімалістичні рішення - він має одночасно сучасний та елегантний вигляд. Модель ASAP схожа - вона дозволить нам вільно маневрувати її формою, розміром, кількістю секцій та палітрою кольорів. Це дозволить вам створити цілісний та налагоджений інтер’єр з будь-якого кута. Висока потужність нагріву робить пристрій ідеально придатним для своєї ролі у великих приміщеннях.Висока потужність нагріву робить пристрій ідеально придатним для своєї ролі в приміщеннях з більшою площею.Висока потужність нагріву робить пристрій ідеально придатним для своєї ролі в приміщеннях з більшою площею.

TUBUS - обігрівач універсального застосування

Любителі традиційних обігрівачів можуть потягнутися за моделлю TUBUS. Найхарактерніші його особливості включають можливість пристосування до будь-якої кімнати. Ми будемо використовувати елемент не тільки в сучасних стилях, але і в класичних чи еклектичних. Моделі не можна заперечувати функціональність - радіатор модульний, завдяки чому ми можемо легко підлаштувати його параметри під розмір елегантної вітальні. Стильний елемент дозволяє облаштувати будь-який інтер’єр, оскільки його форма стосується перевірених, позачасових та чавунних опалювальних приладів. Радіатор, як і його попередній аналог, залишається ребристим, проте він характеризується більшими можливостями адаптації до навколишнього середовища. TUBUS - це постійний пристрій. Для його виготовлення був використаний вибраний матеріал - точна сталь.Колекція включає дво-, три- та чотирирядні головки, що дозволить нам вибрати відповідну модель для вашої вітальні та визначитися з кількістю ребер при установці. Велика кількість елементів на вибір, багата кольорова палітра та класичний дизайн роблять модель TUBUS ідеальною для будь-якого будинку. Завдяки своїй модульності використання радіатора є ідеальним рішенням скрізь, де ми маємо справу з асиметричною та складною поверхнею. Виробник звертає увагу на той факт, що використовуючи профілі з пропозиції, ми можемо отримати 2000 різних конфігурацій.що модель TUBUS буде чудово працювати в кожному будинку. Завдяки своїй модульності використання радіатора є ідеальним рішенням скрізь, де ми маємо справу з асиметричною та складною поверхнею. Виробник звертає увагу на той факт, що використовуючи профілі з пропозиції, ми можемо отримати 2000 різних конфігурацій.що модель TUBUS буде чудово працювати в кожному будинку. Завдяки своїй модульності використання радіатора є ідеальним рішенням скрізь, де ми маємо справу з асиметричною та складною поверхнею. Виробник звертає увагу на той факт, що використовуючи профілі з пропозиції, ми можемо отримати 2000 різних конфігурацій.

Сучасний радіатор може мати дещо дизайнерську форму - він також може бути ребристим і привести до пам’яті модель років тому. Безперечно одне - він також буде функціональним. Торгова марка INSTAL-PROJEKT пропонує модульні пристрої, а отже, сприяє вільному облаштуванню вітальні - гнучка і здатна поміститися навіть там, де місця дуже мало. Вирішивши таке інноваційне рішення, ми даємо собі шанс визначитися з формою, яку буде приймати наш радіатор. Модульність дає нам свободу у виборі окремих параметрів. Як результат, цей пристрій пристосований до кімнати, а не кімната до пристрою.