ТОП 4 різдвяних інтер’єрів в Instagram - редакційний рейтинг Homebook.pl

Слідом за різдвяними прикрасами, які підкуповують нас святковою атмосферою , ми вирішили перевірити Instagram . Там ми обрали 4 найкрасивіші інтер’єри , які сяють теплим світлом ламп, пишаються ялинковою зеленню та зачаровують магією унікальних аксесуарів! Вони надзвичайно затишні та зі смаком оформлені ентузіастами декорування просторів. Автори різдвяних заходів ми виділили такі: Sylwia (@sylahome), Marta (@mini_malnie_maksymalna), Агнешка (@ mrs.polkadot) і Патриція (@patmatstudio). Тож тут ви знайдете море різдвяного натхненнята ідеї, як перетворити свій будинок на чарівний зимовий притулок. Ласкаво просимо!

1. Північні ноти в будинку відпочинку Сільвії

Силахоме - як вона пише про себе - аранжує, малює, прикрашає та шиє. Її будинок - чарівна варіація затишного скандинавського стилю з відтінком модних стилів шале та бохо . Тому ви не знайдете крутих, стерильних інтер’єрів або сучасних високотехнологічних акцентів.

Різдвяна композиція

Будинок Сільвії випромінює тепло дерева, лози та джуту та занурюється в океан товстих м’ясистих матеріалів! Сама різдвяна прикраса нічим не відрізняється від основної ідеї аранжування.

В інтер’єрі представлені теплі волохаті покривала, пухнасті ковдри та аксесуари з дерев’яних елементів. Є як дерев’яні ялинки, так і підвіски у вигляді ажурних сніжинок.

Тепле світло відіграє величезну роль у будинку Сільвії . Отже, тут ми маємо коси від різдвяних вогнів та силу мерехтливих свічок. Останні можна знайти майже в кожному кутку - на столах, стільницях меблів або підвіконнях.

Також варто звернути увагу на невибагливий очерет різних видів хвойних порід. Цікаво, що жоден з них не прикрашений новорічними кулями. Як бачите, природа чудово захищається, і ви також можете продемонструвати її чарівність у обсмаженому варіанті!

Чарівне освітлення гостей тут не тільки у вітальні або їдальні. На вікні спальні також з’явилися світяться гірлянди у вигляді зірок . Цікаво, що різдвяні прикраси заглядали навіть у ванну! Бо під вікном красується паперова зірка , а на дерев'яних східцях, що ведуть до ванни, - свічки, що світяться мерехтливим світлом . Якщо ви готуєте свій будинок до Різдва, то в кожному закутку!

2. Різдво, ідилічний сканді у Марти

Mini_malnie_maksymalna - це ідеальне прізвисько для того, хто створює концептуально узгоджені інтер'єри , гармонійні кольори і водночас сповнений затишного, модного дизайну! Також марно шукати сучасної строгості в квартирі Марти. Тут у чотирьох кутах на перший план виступає скандинавський стиль в його ідилічній версії . Безмежність тепла додає дерев'яні меблі кольору горіха. Їх видиме зерно через кілька хвилин відчуєш себе як у чарівному скандинавському котеджі.

Різдвяна композиція вітальні

За словами Марти, Різдво - це насамперед стильні аксесуари. Отже, ми маємо тут ажур, паперові зірочки , силу запашних свічок та різдвяні центральні вироби з ялицевих гілок, горіхів та шишок.

Ви також можете побачити прекрасні, яскраві віфлеємські зірки .

М’ясистий текстиль - ковдри, покривала та подушки - також надзвичайно важливий елемент у вітальні . Останні змінюються пори року, саме тому безпосередньо перед Різдвом наволочки прикрашають характерними зимовими візерунками - оленячими мотивами або характерними візерунками, що нагадують вовняні коси .

Спальня Марти - справжнє королівство інтимних нот! Напередодні Різдва інтер’єр здається ще теплішим - все завдяки елегантним зіркоподібним ліхтарям, декоративним світильникам та легким шторам. Плюшевий текстиль також вражає . Тож якщо ви мрієте про ніш, яка радує затишком, продовжуйте і тягніться до неї!

3. Різдвяна саморобка в квартирі Агнешки

Про інтер’єри, розроблені пані Ми двічі писали на нашому веб-сайті « Горошок» або «Агнешку» . Відомий блогер та інсталятор створює красиві, зі смаком аранжування, в яких головну роль відіграє скандинавська основа , а бічні нитки - оригінальні, еклектичні аксесуари .

Адвент Календар

Трохи ретро-розваги тут і трохи бохо-флірту з екзотичним дизайном. Однак, готуючись до Різдва, Сканді бере на себе знову - цього разу фінською та датською мовами.

Перша варіація скандинавського стилю заснована на грі контрасту білого та чорного , а друга - на складі затишних композицій з додаванням пастельних кольорів - синього, ніжно-рожевого, м’яти.

Фінську варіацію можна побачити, наприклад, в дизайні чарівної новорічної ялинки «зроби сам» , яка служить не тільки прикрасою, а й адвент-календарем . Такий аксесуар надзвичайно креативний, неординарний і головне - він принесе силу емоцій найменшим!

Окрім гри з кольорами, Агнешка зосередилася на теплому, привітному світлі ламп та свічок. Однак особливу увагу привертають мальовничі білі будинки, які виконують роль ліхтарів . Їхні світяться вікна нагадують гірські хатини, вкриті м’якою сніговою ковдрою.

Більше того, ми також маємо живий очерет , який - як і у випадку з попередніми стилізаціями - позбавлений класичних різдвяних прикрас. Але хіба вони не виглядають красиво в натуральному варіанті?

Датську версію календаря Адвенту можна побачити на іншій стіні! Тут щодня можна розпаковувати крихітний подарунок, одягнений у пастельне пальто. Після представленої різдвяної домовленості не важко здогадатися, що пані Polka Dot - це твердий фанат "зроби сам" .

Креативні календарі, подарункові подарунки, різдвяні листівки ручної роботи та ялинкові іграшки - все це говорить само за себе! Тому у святковому королівстві блогера творчість на першому місці . Але, мабуть, немає нічого прекраснішого за творчу підготовку до Різдва, організовану з вашими коханими!

4. Затишна кухня Патриції у святковому варіанті

Четвертий з видатних аранжувань належить Патричці, інстаграмеру Patmatstudio, який також любить декорації "зроби сам"! Він постійно публікує у своєму щоденнику надихаючі підручники, включаючи різдвяні підручники .

Різдвяна кухонна композиція

Прикрашаючи свою квартиру на Різдво, Патриція зосереджувала увагу, серед інших на кухні, яка залишається інтригуючою сумішшю сучасності та ідилічних сільських ноток. Однак все це виглядає дуже затишно. Цього року прикраси для кухні - це, перш за все, різні варіації на тему зірок - ми маємо тут як ефектні, ажурні ліхтарі, так і скляні ліхтарі або класичні прикраси з п’ятьма руками.

Окрім того, привертають увагу хитромудро оформлені підвісні банки, які виконують роль оболонок для свічок. Їх прозорі стіни обплетені теплими світильниками, а днища прикрашені ялинковими вінками.

Варто зазначити, що мотив вінків з’являється і на кухонних меблях. Кожен сегмент прикрашений вигадливо заплетеним головним убором, увінчаним бантиком . Також варто розглянути декоративний текстиль, посилаючись на різдвяну естетику.

Полотна, прикрашені чорно-червоним картатим візерунком та дерев’яним солдатським мотивом, є глибокою даниною ретро-різдвяному стилю.

У різдвяній композиції, створеній Patrycja, елементи червоного відтінку однозначно беруть на себе провід . Окрім стильного комода макового кольору, у нас є прикраси, виготовлені власноруч - різдвяні льодяники з тканини або забавні машини, що перевозять ялинку. Такий дизайн надзвичайно милий та універсальний, тому сподобається всім - і великим, і маленьким!

Період, що передує Різдву, - ідеальний час, щоб пограти в ролі дизайнера інтер'єру! Різдво має море натхнення і закликає експериментувати з дизайном інтер’єру. Хто з нас не любить відчувати магію Різдва, запашного мандаринами, корицею та гвоздикою? А завдяки домашнім творінням, таким як інтер’єри Instagram, які ми виділили , зачарована різдвяна атмосфера, безумовно, буде ще помітнішою!