7 переваг тришарової дошки для підлоги

Люди, які влаштовують квартиру, які стикаються з дилемою вибору підлоги, вважають, що вибрати найкраще рішення, яке поєднує в собі переваги кількох різних пропозицій. Для таких вимогливих клієнтів були створені тришарові дошки для підлоги - незамінний компроміс в дизайні інтер’єру. Які чудові властивості цих дощок? Вони усувають наслідки «роботи» деревини, їх також можна використовувати з різними варіантами утеплювача. На відміну від масивних дощок, їх можна використовувати відразу після укладання, оскільки вони закінчені на заводі. Зустріньте дерев'яні дошки, що рухаються у часі!

Секрет у будівництві!

Деревина «дихає» сама, а це означає, що вона може поглинати надлишок вологи з приміщення - вона набрякає, а в сухих умовах може стискатися. Це коли традиційні підлоги з масиву дерева часто висихають, скриплять і скриплять. Ми не можемо уникнути його повністю, оскільки це природна властивість екологічної сировини, але ми можемо вибрати інноваційний матеріал зі структурою, яка зменшує «наслідки дерев’яних робіт». Це тришарова дошка з верхнього шару, виготовленого з європейської або екзотичної деревини, а середній і нижній шар - з хвойної деревини. Поперечна структура трьох дощових шарів забезпечує баланс між ними, протистоїть напругам деревини та зменшує утворення в ньому непривабливих зазорів. Крім того, завдяки запатентованим стикам тришарової дошки, незважаючи на те, що вони стабільно скріплюють дошки,залиште вільний простір для мікрорухів деревини.

Чому варто вибрати тришарову дошку?

І тверда дерев’яна, і потрійна дощата підлога іонізують повітря і не притягують пил. Крім того, вони пригнічують небажані звуки, приємні на дотик і тепліше синтетичних імітацій. Однак, що стосується теплої підлоги, тришарові плити мають перевагу перед суцільними, оскільки їх конструкція дозволяє використовувати їх з усіма видами утеплювачів - як електричними, так і водними, - що не завжди можливо у випадку з твердими матеріалами.

Ще однією перевагою тришарових дощок для підлоги є їх проста установка. Тверда дерев’яна підлога відразу після монтажу вимагає шліфування, покриття лаком, а потім «акліматизації» до нового інтер’єру, тоді як тришарові дошки готові до негайного використання, оскільки вони закінчені на заводі.

Як влаштувати за допомогою тришарової дошки?

Тришарова дошка цілком природна і забезпечує найширший спектр творінь. Дерево - це благородний матеріал, який ідеально підходить для обробки підлоги та стін. Якщо ми виберемо світлу підлогу, ми скрасимо дизайн. Ми додамо темному одне благородство і глибину. Краса дерева полягає в його надзвичайній гнучкості, що дозволяє створити надзвичайно затишне місце. Як теплий елемент, він стає своєрідним балансом між строгістю стін та меблів. Не дивно, що часто це найважливіший акцент у кімнаті. Тож давайте не будемо вибирати штучні замінники та дешевші варіанти. У той же час давайте не будемо боятися використовувати багато дерев’яних компонентів. Натуральність завжди чудово працює і ніколи не виходить з моди.