Маленький, але зручний! Ми пропонуємо рішення для маленької ванної кімнати

Облаштування ванної кімнати часто болить у нас. Тісні, непомітні кімнати без сонячного світла - це архітектурний виклик як для любителів, так і для дизайнерів. Крім того, ця невелика територія, як правило, ділиться з іншими членами сім’ї. Як створити простір, який є не тільки зручним та функціональним, але й візуально привабливим? Дізнайтеся, як зробити навіть найменшу ванну кімнату улюбленою для всієї родини.

Його люблять любителі тривалих, розслаблюючих сеансів ванн, а також любителі освіжаючих і швидких ванн. Ванна кімната - адже ми про це говоримо - це унікальний простір. Затишно та інтимно. Увечері це допомагає заспокоїтися, вранці стимулює дію. Не дивно, що ми дбаємо про місце, яке буде відповідати як нашим потребам, так і стилю життя. Проблеми починаються, коли у нас є відносно невеликий простір, і ми ділимося інтер’єром з партнером та дітьми. Як облаштувати ванну кімнату, яка ідеально підійде і йому, і їй? Як використати потенціал навіть найменшого простору? Якщо ви шукаєте відповіді на ці питання, ви потрапили в потрібне місце! У співпраці з торговою маркою KOŁO ми підготували поради та натхнення, завдяки яким кожна ванна кімната буде не тільки практичною, але й красивою.

Хитрощі, які візуально збільшать будь-який простір

Навіть дуже тісна кімната може відчувати себе просторіше, якщо використовувати кілька перевірених прийомів. Перш за все, важлива правильно підібрана палітра кольорів. Давайте зробимо ставку на холодні відтінки білого, сірого та синього . Чому? Холодні, яскраві кольори ефективно обманюють зір і роблять простір здаватися більшим . Якщо ми хочемо уникнути монохромного ефекту, виберіть один енергійний колір, який з’явиться на аксесуарах - наприклад, на рушниках та мильниці. Ще одним способом оптичного покращення пропорцій інтер’єру є блискучі матеріали, що відбивають світло . Тому не купуйте плитку та меблі з матовим покриттям для маленької ванної кімнати - давайте зупинимося на тих, що мають невеликий блиск.

Слід вибирати підвісні шафи, завдяки яким простір виглядає легким і сучасним.  ** Згадаймо також про дзеркало ...

Слід вибирати підвісні шафи, завдяки яким простір виглядає легким і сучасним. Також слід пам’ятати про дзеркала, які коригуватимуть зовнішній вигляд будь-якої кімнати . Тому варто вибрати шафу з дзеркалом з колекції TWINS від KOŁO - завдяки їй ми не тільки розширимо інтер’єр, але й отримаємо цінний простір для зберігання косметики та інших дрібниць. Всі аксесуари слід приховувати - залишаючи зверху, вони вносять непотрібний хаос у маленьку ванну кімнату. Дзеркальна шафа TWINS доступна в різних розмірах, тому ми можемо легко її підлаштувати відповідно до площі, якою ми маємо, а система м’якого закривання гарантує комфортне використання.

Спеціальна місія - місце для нього та її у маленькій ванній

Ми часто ділимось ванною з іншими домочадцями, що може спричинити деякі проблеми, особливо вранці, коли ми готуємось до роботи. Невеликий інтер’єр і один умивальник - клопот для багатьох людей. Щоденні суперечки про те, хто першим користуватиметься ванною, можуть призвести до неприємних конфліктів. На щастя, вихід із цієї складної ситуації є. Якщо область дозволяє це, давайте зупинимось на двох, маленьких, подвійних раковинах ! Це ідеальне рішення, завдяки якому кожен отримає трохи приватного простору. Ідеально підійдуть умивальники з шафами з колекції TWINS, які не тільки функціональні, але й візуально привабливі. Ми можемо вибрати зручну та містку модель з однією або двома висувними ящиками, в яку ми зможемо заховати всю косметику, а ванна кімната буде охайною та охайною.

Але що, якщо нам не вистачить місця для двох умивальників? Тоді варто розглянути одну модель, але трохи ширшу - таку, яка забезпечить комфорт для двох людей. Навіть 80-сантиметровий умивальник з практичним шафою з колекції TWINS гарантує комфорт під час ранкової гігієни . Також слід звернути увагу на інші переваги продуктів TWINS від торгової марки KOŁO, які виявляться успішними в малих та середніх ванних кімнатах. На додаток до містких ящиків для зберігання та розмірів, які можна легко адаптувати до розміру кімнати, колекція TWINS також пропонує сучасний дизайн, систему м'якого закриття, приглушені класичні кольори та глянцеві фасади, які оптично збільшують простір.

Давайте подбаємо про розумне використання простору

Коли в нашому розпорядженні є невеликий простір, це слід ретельно спланувати . Якщо ми не любителі тривалих ванн, замість ванни вибирайте зручний і набагато менший простір душ. Також подумайте про зберігання - будь-які залишки, залишені зверху, завалять кімнату і зроблять ванну кімнату ще меншою. Тому варто вибирати рішення «два в одному» - наприклад, дзеркальну шафу TWINS . На невеликому просторі вам також потрібно забезпечити просторий гардероб під умивальник, завдяки якому ми завжди матимемо під рукою необхідну косметику.

Але куди покласти рушники та інші засоби для чищення, необхідні у кожній ванній? Бренд KOŁO відповідає нашим сподіванням, пропонуючи підвісні бічні шафи TWINS. Виріб доступний у двох розмірах - ми можемо вибрати модель шириною 35 сантиметрів або навіть 22! Завдяки цьому ми можемо бути впевнені, що шафа впишеться в справді маленьку кімнату . Більше того - його продуманий, сучасний дизайн та блискучі оброблені фасади чудово виглядають у кожній ванній кімнаті.

Маленька ванна кімната - великий виклик. Однак навіть мікроскопічний простір може бути як зручним у повсякденному використанні, так і естетично влаштованим. Варто звернути увагу на хитрощі, які оптично покращать пропорцію приміщення, а також меблі та санвузли, призначені для невеликих ванних кімнат. Колекція TWINS від KOŁO - це варіант для людей, які цінують сучасний дизайн, комфорт та високу якість. Він порадує любителів елегантного мінімалізму, класичних кольорів та практичних рішень.

У колекції TWINS немає компромісів - привабливий дизайн та функціональність поєднуються. Тому, якщо ми хочемо створити ванну кімнату, приємну для неї та для нього, або перетворити маленький і нестримний інтер’єр на притулок, який забезпечить домогосподарство релаксацією, ми повинні вибирати з розумом. Зупинимося на продуктах однієї колекції, і ми отримаємо послідовний та гармонійний ефект. Також слід пам’ятати про дзеркала, яскраві, холодні кольори і відмовитися від матової плитки та фасадів на користь глянцевих. Застосування вищевказаних порад візуально збільшить простір, і ми отримаємо красиву та зручну ванну, про яку ми мріяли.