Як почистити чорні батареї? 4 способи очищення чорної арматури

Як почистити чорні батареї? Це питання проходить через багато дискусій. Не дивно - чорна фурнітура - справжній хіт! Це виглядає сучасно і елегантно, а звичайний інтер’єр робить цікавим та оригінальним. Однак прийнято вважати, що чорні батареї на практиці дуже важко підтримувати в чистоті. Це правда? Сьогодні ми розберемося з цим міфом .

Чорна фурнітура практична?

Навіть якщо ви мрієте про чорну фурнітуру, і сама думка про її заміну класичними хромованими кранами викликає озноб, напевно у вас є питання. Чи практична чорна фурнітура? Чи не пошкодую я, купивши його через короткий час? Як почистити чорну фурнітуру, щоб вона завжди виглядала естетично?

У нас є для вас хороші новини - вам не потрібно міняти бачення вашої ванної кімнати чи кухні. Ви мрієте про чорну фурнітуру? Підтримання чистоти вимагатиме такого ж обсягу робіт, як чищення стандартних батарей . Ми маємо для вас 4 цінні поради - якщо ви будете їх дотримуватися, ваші чорні батареї завжди світитимуть чисто.

1. Чорна фурнітура - миття засіб для миття посуду

Зазвичай найкращі прості рішення. Сьогодні ми часто задаємось питанням, який засіб для чищення використовувати для даної поверхні. Наші бабусі зазвичай мали у своєму розпорядженні лише ... рідину для миття посуду. Це чудова підготовка до прибирання - не тільки каструль та тарілок. Налийте трохи рідини для миття в невелику ємність і додайте стільки ж води. За допомогою такої суміші ретельно очистіть чорні крани у своїй ванній або на кухні. Не забудьте витерти їх насухо після прання. Вони будуть блищати як нові!

2. Очищення чорної арматури розчином води та оцту

Якщо протягом останніх тижнів ви не встигли ретельно очистити свої чорні крани, бо замість цього ви працюєте або ... переглядаєте 5 сезонів улюбленого шоу, ваші крани у ванній, можливо, доведеться обробити чимось сильнішим, ніж рідина для миття посуду. Спробуйте 1: 1 розчин води та оцту . Як почистити акумулятор оцтом, не скручуючи його? У нас є спосіб. Намочіть приготовленим розчином кілька ватяних дисків і покладіть їх на батарею - через годину весь камінь легко зійде після протирання м’якою тканиною.


Увага! Ні в якому разі не використовуйте чистий оцет - він може пошкодити ніжну поверхню чорної фурнітури. З тієї ж причини не залишайте батарею зануреною в оцет на ніч - достатньо години.


3. Як почистити чорну арматуру? Спробуйте спеціальні заходи

Ви боїтесь, що, незважаючи на всі запобіжні заходи, оцет зруйнує поверхню арматури? Використовуйте спеціальні засоби для чищення чорних батарей. Зберігати їх у чистоті буде дуже просто. Багато з них, крім властивостей очищення, також збагачені речовинами, які створюють гідрофобне покриття на акумуляторі , завдяки чому бруд і вапняний наліт осідають набагато повільніше.

4. Як почистити чорну арматуру? Перш за все, систематично!

Підбір відповідних чистячих засобів дуже важливий - занадто делікатні не дозволять позбутися від усього бруду, а ті, що діють дуже агресивно, можуть пошкодити покриття чорної фурнітури. Настільки ж важливим, як регулювання миючих засобів, є ... систематичність !

Регулярне прибирання та чищення чорних кранів у ванній або на кухні не дозволить вам задатися питанням, як почистити камінь, що накопичився за тижні. Ми всі це знаємо, і про це так часто забуваємо. Пам’ятайте, що витирання крана займе у вас всього кілька хвилин - напевно, варто витратити його, щоб насолодитися красивою, чистою ванною кімнатою зі своєю мрією, стильною, чорною фурнітурою? Звичайно, це того варте!

Чорна фурнітура - це красиво, але вона може бути і практичною - просто доглядайте за ними належним чином. Як і у випадку з більшістю порад щодо очищення, тут виявляється, що найкращі методи прості та систематичні в дії . Можна подумати, що так, але цей епізод серіалу такий спокусливий ... так? У нас є спосіб і для цього - віднесіть телефон у ванну, увімкніть епізод на маленькому екрані, скраб і дивіться! У вас будуть блискучі чорні батареї та розтяжка попереду - приємно рукою.