На що слід звернути увагу при виборі душового унітазу?

Технології надзвичайно допомагають в облаштуванні ванної кімнати. Сучасні системи визначають вибір окремих варіантів, оскільки ми дбаємо про економічне використання води, зменшуючи негативний вплив на навколишнє середовище та комфорт, який виникає в результаті використання інноваційних рішень. Окрім зручних ванн, стильних умивальників із захисними покриттями та фурнітурою, повними практичних зручностей, варто звернути увагу на унітаз та потягнутися до тієї, що пропонує ряд переваг.

Традиційні унітази відходять убік, оскільки сучасні моделі пропонують набагато більше, ніж просто задоволення основних фізіологічних потреб. Розумні системи, що використовуються для миття туалетів, зменшать час, витрачений на прибирання ванної кімнати, забезпечать комфорт та максимальну гігієну, а також естетичний декор. Зростаючий інтерес до цього санітарно-гігієнічного приміщення викликає питання: яку модель вибрати? Що вона повинна відповідати очікуванням домогосподарства? Як його використання вплине на домашній бюджет? Ми розвіємо ваші сумніви на прикладі продукту Laufen - душового унітазу Cleanet Riva.

Важлива форма унітазу!

Все частіше ми зустрічаємо концепцію унітазу без оправи, що визначається як визначальний фактор чистоти у ванній. Відсутність обода та важкодоступних куточків - на відміну від традиційних варіантів - означає, що поширюються бактерії та мікроби не мають де оселитися, а ефективна система промивання промиває все внутрішнє покриття чаші, видаляючи всі домішки разом із потоком води. Раніше прибирання туалету передбачало виснажливе чищення та використання спеціалізованих миючих засобів, що досягали невидимих ​​западин. Сьогодні за допомогою унітазу за технологією Rimless проблема усунена майже до нуля!

Які функції виконує душ-туалет?

Незважаючи на те, що сучасні душові туалети характеризуються мінімалістичним дизайном, рішення сповнені технологічних зручностей, можливих завдяки системам водопостачання та електропостачання, прихованим у відповідних конструкціях корпусів, завдяки чому модель виглядає естетично приємно зовні, ідеально відповідаючи обраному стилю у ванній. Вироби, крім цікавого дизайну, пропонують ряд функцій, що забезпечують комфортну роботу. Пропозиція Cleanet Riva - керована за допомогою ручки або пульта дистанційного керування із сенсорним екраном - включає, серед іншого сім налаштувань інтенсивності розпилення, включаючи можливість ніжного душу для жінок, програмовані профілі, що запам'ятовують задані параметри, або світлодіодне освітлення з функцією сигналізації, що полегшує користування туалетом вночі, без зайвої активації основного джерела світла.

Як швидко та ефективно почистити унітаз?

Прибирання ванної - одне з найменш приємних обов’язків, тому вищезазначена спеціальна конструкція унітазу без обідів може значно зменшити потребу у видаленні відходів. Спеціальне покриття також корисно для досягнення ідеального замовлення - у випадку з Cleanet Riva це Laufen Clean Coat (Laufen CC). Невидимий шар запобігає накопиченню бруду, забезпечуючи блиск і безпеку. Дизайнери Laufen збагатили унітаз для душу - як єдиний на польському ринку - функціями термічного очищення внутрішніх установок, а також системами промивання та видалення накипу, тим самим збільшуючи довговічність та надійність рішення. Якщо ви шукаєте ергономічний пристрій, який буде корисною зручністю при чищенні, також варто вибрати знімну дошку для повільного закриття.Ви можете легко його демонтувати та видалити будь-який бруд.

Які переваги туалету для душу?

Влаштовуючи ванну, ми все більше уваги приділяємо аспекту екології. Менше споживання води та енергії позитивно вплине на природне середовище та зменшить поточні рахунки. Системи розпилення в інтенсивному режимі споживають близько 5,6 л / хв, а доступні функції, незважаючи на їх кількість, не виробляють більшої кількості електроенергії. Більше того, душові унітази поєднують в собі переваги унітазу та біде, завдяки чому ми економимо не лише простір, необхідний для установки обох варіантів, але й гроші, які довелося б витратити на два елементи. Купівля душового туалету вигідна? Так! Більше простору, більше гігієни, більше комфорту та менше енергії, води або туалетного паперу - це спосіб створити екологічну ванну кімнату!

Миття туалетів у Німеччині, Швейцарії чи Японії вже є стандартним. Поляки також цінують їх переваги і все частіше вибирають їх для своїх ванних кімнат, щоб забезпечити не тільки гігієнічну чистоту та зменшити рахунки, а й зробити інтер’єр більш сучасним та стильним.