Біла цегла - як прикрасити, як захистити?

Сира цегла, безсумнівно, одна з найсильніших тенденцій в оздобленні стін останнім часом. Окрім природного червоного кольору, все більше людей обирають білий. Де можна використовувати цей декор і як його захистити? Разом з брендом Elkamino ми пропонуємо, як прикрасити білою цеглою, щоб насолоджуватися цим довгий час.

Білий колір в інтер’єрах не виходить з моди, хоча ми постійно його відкриваємо щосезону. Біла цегла - це унікальне рішення - універсальне і позачасове, і одночасно з чуттям і характером. Оскільки цегла була використана в дизайні інтер’єру, ми прагнемо використовувати її у вітальні, спальні чи залі. Однак він однаково популярний на кухні чи у ванній, хоча може викликати занепокоєння щодо занадто великої кількості вологи або забруднення в цих інтер’єрах. Як оформити стіни білою цеглою і чим їх захистити?

Біла цегла - де і як використовувати?

Вибір цегли не означає розбиття штукатурки та очищення стін до сирого стану. Сучасні рішення набагато простіші! Бренд Elkamino пропонує нам готові вироби, такі як цементна плитка розмірами 6,5 см х 27 см і товщиною 1,5 см, які розміщуються на стінах як традиційна плитка. Завдяки цьому цегляний мотив можна легко розмістити на всій стіні за узголів'ям ліжка в спальні або на стіні з каміном у вітальні. Це також ідеальний матеріал для використання над кухонною стільницею, біля плити або у ванній. Матеріал міцний і стійкий до пошкоджень, бруду і стійкий до високих температур, вологи та УФ-променів.

Як облаштувати цегляну стіну?

Плитка, як і натуральна цегла, має унікальну текстуру і малюнок, що дозволяє створювати унікальні прикраси. Найкраще накрити ними одну стіну або поглиблення, щоб зробити їх цікавою прикрасою, а не завалити всю кімнату. У вітальні це може бути стіна з телевізором або комод. Ми можемо повісити на них рамки з фотографіями чи малюнками, полички для книг або поводитися з ними як з фоном, наприклад, для зелених, величних рослин. У спальні це буде чудово виглядати за ліжком, вносячи в кімнату інтригуючу атмосферу, особливо якщо ми підсвічуємо стіну атмосферними настінними світильниками. Кухня - це місце, де стіни піддаються бруду, але плитка ідеально підходить для стільниці або в обідньому куті. Так само у ванній,незважаючи на підвищену кількість вологи, нам не доведеться відмовлятися від цементної плитки - просто просочіть їх належним чином і насолоджуйтесь оригінальною стіною, яка прикрасить інтер’єр.

Як доглядати за білою цеглою?

Незалежно від того, де ми використовуємо білу цеглу, ми повинні захищати її від пилу, бруду та подряпин. Крім того, за плиткою потрібно регулярно доглядати. На щастя, плитку не важко чистити, її досить час від часу пилососити, оскільки пил може накопичуватися в западинах і нерівномірній текстурі. Якщо ми вирішили укласти плитку на кухні або у ванній, варто скористатися відповідною просоченням. Препарати цього типу найкраще застосовувати обприскуванням, щоб рівномірно і точно нанести засіб. Після такого захисту досить протерти стіну вологою ганчіркою, якщо це необхідно.

Біла цегла дивовижно виглядає в будь-якій кімнаті. Застосування відповідної підготовки та регулярне пилососування забезпечить нам довгий час насолоджуватися унікальним оздобленням стін у вітальні, спальні чи кухні.