Як функціонально оформити кухню? Ми пропонуємо практичні рішення

Відкритий, закритий, з острівцем, у сучасному, класичному, скандинавському стилі - яка б кухня у вас не була, найголовніше для вас - це її функціональність. Приміщення з усією необхідною кухонною технікою не повинно залишатися сферою вашої мрії.

У наш час у вас є безліч можливостей використовувати будь-який простір, навіть на маленькій кухні. Погляньте на практичні рішення, пропоновані REJS - польським виробником кухонного обладнання.

Завжди під рукою

Першим важливим елементом, що забезпечує порядок на вашій кухні, є висувні ящики. Правильне розміщення - це половина справи. Комфорт використання також важливий. Comfort Box - безперечний лідер у цій галузі . Ящики цієї лінії, оснащені м'якою та безшумною системою самозакривання, можуть бути повністю розширені. Більше того, кожна з них може бути обладнана додатковими перегородками для внутрішньої організації. Цікавим варіантом є також передня шухляда під раковиною. Зазвичай невикористаний простір може виявитись чудовим місцем для зберігання кухонних полотен чи засобів для чищення.

У кожному куточку

Розвиток кожного куточка кухні тепер також є простим завданням. У вашому розпорядженні багато систем для кутових шаф. Corner Front та Corner Comfort заслуговують на особливу увагу в цьому асортименті товарів . Багаторівневість і можливість вписання в кутові елементи розробки - це звичайно. Крім того, ви можете розраховувати на можливість додавання поздовжньої та вертикальної перегородок для внутрішньої сегрегації у випадку обох рішень. Корисне навантаження Corner Comfort підніме до 25, а Corner Fornt - до 35 кг. Завдяки цьому ви можете бути впевнені в повному доступі навіть до трохи важчих кухонних приладів.

Ваша власна комора під рукою

А як щодо харчових продуктів? Чи можете ви також знайти функціональне рішення для них? Звичайно! Завдяки таким системам, як Cargo Midi та Maxi, ви можете створити власну комору. Це стане можливим завдяки вантажопідйомності систем (70 або 90 кг), повному подовженню системи та, на лініях Maxima та Maxima EVO, можливості обертання вантажу після її розширення.

Практичне доповнення

Кожна кухня чудово доповнюється дрібними елементами. Цікавим рішенням у цьому плані є бічні міні-караги. Вони допоможуть вам використовувати навіть дуже вузький простір на кухні. Спеціалізовані рішення - додаткова перевага. Carga mini можна придбати з бавовняним пакетом для хліба або пляшок. Цікавим рішенням є також вантажна версія з тримачем для рушників або піддону для духовки та полицями, пристосованими для зберігання спецій. Також варто згадати ще один елемент, який доповнює будь-яку функціональну кухню. Ящик з контейнерами для сміття, безсумнівно, стане улюбленим елементом багатьох побутових приладів. Легкість, з якою його можна тримати в порядку, поділ на менші контейнери, вантажопідйомність до 20 кг та напрямні з повним розтягуванням на м’якому закриттіщо ви швидко перейдете з класичних сміттєвих баків.

Існує безліч систем, що підвищують функціональність вашої кухні. Сьогодні ми щойно запропонували кілька можливих рішень. Ми сподіваємось, що вони надихнуть вас на покращення вашого повсякденного життя.