Як облаштувати маленьку квартиру в індустріальному стилі?

Якщо ви любите стиль прямо з нью-йоркських лофтів, але у вас немає вражаючих розмірів, ми маємо для вас чудові новини - індустріальний стиль також може сподобатися невеликим простором! Післязаводські інтер’єри дуже світлі та просторі, але, доклавши трохи фантазії, ви також можете створити промислову «варіацію на тему» ​​в маленькому житловому будинку. Якщо вам цікаво, які трюки домовленості варто втілити та який тип рішень вибрати, читайте далі!

Індустріальний стиль - невелика квартира

У індустріальному стилі обов’язково повинен бути пазур! Його елемент - оригінальні, необроблені обробки, класична колірна палітра та елементи після заводу. Пам’ятайте, що як стиль, виведений з нью-йоркських студій, він не любить гламур - він повинен бути оригінальним, але також функціональним та з характером. Тож не дивно, що цей тренд буде ідеальним для невеликих інтер’єрів, де немає місця непотрібним орнаментам та дрібничкам. У вашій квартирі головну роль повинні відігравати прості меблі - бажано з сирої деревини, сталі або навіть картатих металевих листів. Крім того, буде вітатися обробка з цегли та загартованого скла. Лампи також відіграють дуже важливу роль у лофтах - бажано, щоб вони були виготовлені зі сталі, порошковим покриттям та злегка витираються. Якщо ви хочете додати гачок у свою квартиру, обов’язково надіньте відкриту проводку!Нехай електричні дроти прикрашають стелі та стіни.

Як відокремити кухню від вітальні?  - Зони відіграють дуже важливу роль у маленькій квартирі.  Завдяки відокремленню конкретних ...

Як відокремити кухню від вітальні?

Зони відіграють дуже важливу роль у маленькій квартирі. Завдяки відокремленню певних приміщень квартира стає більш ергономічною та простішою для дотримання порядку. Тож якщо у вас є вітальня з прибудовою, ви можете відокремити кухню від вітальні за допомогою модних скляних мантінів. Така структура надзвичайно ефективна і фантастично вписується в схему промислових домовленостей. Ще однією ідеєю відділення кухні від вітальні може бути оригінальна, частково ажурна стіна зі сталевими елементами. Цей тип елементів також є оригінальною перегородкою і водночас дуже практичний. На лицьовій частині стіни можна влаштувати інтимний телевізійний куточок або невелику книжкову шафу.

Мезонін в невеликій квартирі - якщо у вас є невелика квартира в багатоквартирному будинку, обов’язково врахуйте ...

Мезонін у невеликій квартирі

Якщо у вас невелика квартира в багатоквартирному будинку, обов’язково враховуйте функціональний антресоль. Такий елемент буде чудово виглядати в інтер’єрі в індустріальному стилі і водночас значно збільшить корисну площу квартири. Що стосується матеріалів, з яких варто проектувати конструкцію, сюрпризів немає - звичайно, найкраще підійде порошкоподібна сталь та елементи з картатого листового металу. У верхній частині антресолі можна облаштувати зручну спальню, інтимний кабінет або зручну гардеробну.

Архітектурний бетон - стиль лофт характеризується тим, що він любить не тільки цеглу та дерево, але й бетон.  Остання ...

Архітектурний бетон

Стиль лофт характеризується тим, що він любить не тільки цеглу і дерево, але і бетон. Нещодавно архітектурний бетон знайшов своє місце в наймодніших інтер’єрах, тому ви можете впевнено тягнутися до цього виду обробки. Бетонна поверхня може сміливо прилипати до однієї зі стін, тоді як інші можуть бути білими або кремовими. Варто зазначити, що бетон чудово почувається за допомогою яскравих аксесуарів та м’яких тканин. Завдяки цьому його суворе обличчя дещо пом'якшилось. Запросіть барвисті світильники та аксесуари, а також море пухнастих матеріальних аксесуарів до промислових інтер’єрів - килимів, кидок, ковдр та подушок.

Промислові меблі та прикраси - пам’ятайте, що в квартирі-лофті важливий великий стиль та оригінальність!  Тоді нічого ...

Промислові меблі та прикраси

Пам’ятайте, що в квартирі-мансарді важливий великий стиль та оригінальність! Тому ніщо не заважає вирізати міні-нішу в цегляній стіні та виставити улюблені прикраси або прикрасити дерев’яну підлогу дерев’яними дошками. Крім того, не забувайте, що промисловий простір неодмінно повинен похвалитися дизайнерськими меблями! Металевий шафа, схожий на робочий одяг, столик для малювання, металеві табурети, що обертаються, або пуфи, обтягнуті шкірою, є абсолютно необхідним елементом горища. Крім того, варто шукати столи на колесах та меблі, прикрашені табличками, що імітують заводські номери. У маленькій квартирі таких елементів не повинно бути багато - достатньо двох-трьох оригінальних зразків, щоб стильно звернутися до естетики нью-йоркських лофтів. Бо не забуваймощо інтимний простір повинен бути настільки ж модним і зі смаком, наскільки функціональним!

Маленьку квартиру взагалі не потрібно кліширувати! Все, що вам потрібно, це хороша космічна організація та узгоджене, гармонійне бачення домовленості, і ви можете збожеволіти в ній за бажанням! Індустріальний стиль - дуже гарна ідея в таких випадках - завдяки такому пристрою вам вдасться зберегти стильний баланс між ергономікою та чудовим дизайном.