Кухня в американському стилі - як її створити?

Кажуть, що, щоб вважатись справжнім "жителем Нью-Йорка", ви повинні називати Велике яблуко "домом" принаймні 10 років. Що робити, якщо Манхеттен біжить по ваших жилах, але ваш дім (і життя) далеко? Рішення просте! Внесіть атмосферу Нью-Йорка на свою кухню! Сільські кухні в стилі лофт дотримуються суворих і мінімалістичних форм, а їх «індустріальний» стиль можна використовувати практично в будь-якому інтер’єрі. Вивчіть 4 принципи індустріального стилю відповідно до торгової марки Grundig, щоб перенести себе та інших членів домогосподарства до «американської мрії».

Перш за все, ВИКЛАДАЙТЕ!

Цегла, бетон, дерево, видимі конструктивні елементи або відкриті установки є невід’ємною частиною обстановки в інтер’єрі горищ. Не бійтеся недобудованих стін або стирчать кабелів , все це додасть вашої кухні характеру. Виділіть промислові особливості дизайнерськими предметами та побутовою технікою з нержавіючої сталі . Духовки , посудомийні машини та холодильники Grundig ідеально вписуються в кухні Нью-Йорка своїм необробленим та мінімалістичним дизайном.

RETRO вчасно!

Найвищу популярність лофти здобули в 60-70-х роках ХХ століття, тому дуже важливо, щоб на кухні з’явилося щось зі старовинним відтінком . Величезні афіші старих фільмів, злегка іржаві барні стільці та навіть кушетка (так, диван перед кухонним островом!) Додадуть вашої кухні чарівності. Важливо, щоб електронні рішення, хоч і останнього покоління, були дуже стриманими. Зробіть ставку на бренд Grundig у нео-вінтажному стилі та використовуйте круті геометричні форми обладнання для обробки інтер’єру.

Всі відтінки сірого

Тепліший за білий і менш залякуючий за чорний - сірий є опорою на промислових кухнях, оскільки він поєднується практично з усім . Нескінченний сірий колір на 100% сучасний , будь то у вигляді бетону на стінах або шафах у поєднанні з металевими аксесуарами . Холодні тони додають кімнаті класу, а теплі - створюють теплу сімейну атмосферу.

Функціональність

Міцні матеріали та економія прикрас роблять кухні-горища надзвичайно функціональними . Простота такого інтер’єру забезпечує нам більше простору, тому ми можемо дозволити собі кулінарні експерименти. Побутова техніка також повинна бути функціональною , тому важливо вибирати моделі, які полегшать наше повсякденне життя. Якщо ви шанувальник гаджетів , оберіть духовку Grundig GEBS 46000 BHP із системою HomeWhiz , завдяки якій ви будете керувати пристроєм за допомогою смартфона .

Незалежно від того, чи є у нас кухня з прибудовою, відкрита, маленька або витягнутої форми, завдяки цим 4 принципам ми можемо створити справді промисловий інтер’єр . Нехай ваша фантазія розгулює і вибирає наймоднішу кухню останніх років!