Як вибрати найкращий прихований каркас?

У словнику термінів декоратора термін "geberit" часто описує все, що пов'язано з прихованою установкою санітарної кераміки . Однак, на відміну від зовнішнього вигляду, звичайний "geberit" не обов'язково означає те, що оригінальний Geberit, тобто цистерна, розроблена швейцарською компанією понад 50 років тому. Це лише один із прикладів того, що назви продуктів конкретних компаній постійно закріпилися в нашій промові. Проблема полягає в тому, що купуючи колу, ми можемо лише розчаруватися смаком, який відрізняється від справжньої кока-коли, і пошкодувати про кілька витрачених злотих. Інвестування в неякісні елементи, вбудовані в стіну ванної кімнати, може спричинити набагато більше неприємностей.

Прихована рама стала символом естетичної ванної кімнати , в якій те, що видно, гарантує стильний ефект і доповнює декор, а те, що приховано під стіною, відповідає за функціональний аспект приміщення: воно забезпечує надійність і багаторічну безпроблемну роботу. Щоб досягти як красивого розташування, так і звести можливі збої до мінімуму, варто - як і в галузі електроніки та побутової техніки - дотягнутися до перевіреного бренду! Чому не кожен "geberit" справжній Geberit? Читайте далі!

Тому що бренд має значення

Оздоблення ванної кімнати - одна з найбільших проблем, з якою стикаються власники омріяних квартир і будинків, адже функціональність інтер’єру визначається речами, які не видно. Однак це не означає, що якщо ми їх не помічаємо, нам не потрібно вкладати гроші в якість. Навпаки, елементи монтажу, заховані під шаром штукатурки , цегли або гіпсокартону, повинні бути надійними та довговічними . Завдяки цьому ми ефективно зменшимо ймовірність ковки стін та проведемо дорогі реконструкції, необхідні для усунення дефекту пристрою, який не зміг впоратися з повсякденним інтенсивним використанням.

У галузі ванних кімнат якість часто поєднується з авторитетною торговою маркою , яка включає не тільки добре відомий логотип, але також величезний багаж досвіду, співпрацю з експертами, великий машинний парк, ретельний підбір виробничих інгредієнтів, численні випробування та аналізи або розширену гарантію. На жаль, рішення невідомих виробників часто базуються на неповноцінних компонентах, а використовувані методи виробництва далеко не є інноваційними.

Щоб не застрягти в приказковій «пляшці» і не боятися затопити квартиру або знести стіну, варто вибрати оригінал з логотипом Geberit . Поліетиленові приховані цистерни від виробника, на відміну від усього асортименту подібних, доступних виробів, виготовляються повністю з одного шматка матеріалу , що забезпечує 100% герметичність і зводить можливість відмови до мінімуму. Справжній Geberit складається з 160 елементів, перевірених на підтримку ваги до 400 кг та стійкість до зовнішніх факторів, оснащених системами економії води та грошей. Це підтверджується встановленням понад 60 мільйонів цистерн у будинках по всьому світу та досвідом, накопиченим з 1964 року.

Ключове слово: гарантія

Гарантія необхідна для того, щоб відрізнити справжній Geberit від його справжньої копії. Як правило, клієнти мають право на дворічний гарантійний термін , обмежений лавиною "хитрощів", ​​дрібними шрифтами та складною процедурою розгляду скарг, яка в результаті найчастіше закінчується тим, що набагато швидше та ефективніше усунути дефект за свій рахунок - без формальностей та втрати часу. Такі умови продажу є фактором, який повинен запалити червону лампу в нашій голові, доводячи, що ми маємо справу зі звичайною «підробкою».

Процедура зовсім інша з оригінальним продуктом Geberit . Покупка супроводжується 10-річним гарантійним терміном та захистом, що охоплює всі деталі виробу - від антикорозійної рами, до однорідної структури бака, наповнювальних та зливних клапанів і навіть ущільнювачів. Послуга пристроїв, включаючи доступ, заміну дефектних елементів та роботу спеціаліста, виконується безкоштовно, а виробник забезпечує 25 років доступності запасних аксесуарів. Коротше кажучи, оригінальний прихований бачок означає задовільні гарантійні умови , без будь-яких виключень!

Більш оригінальні можливості

Прихований каркас - це спосіб приховати важливі монтажні елементи , а отже, можливість створити розташування, яке відрізняється легким очищенням. Однак це лише головна перевага пристрою, оскільки в залежності від типу оригінальної моделі цей спектр переваг можна ефективно збільшити. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати бачок для кутової установки або «тонкий» каркас глибиною 8 см, щоб розмістити унітаз в обмеженому приміщенні, не обмежуючи свободу користування, або вибрати варіант із вбудованою системою Geberit DuoFresh для вилучення неприємних запахів, де вентилятор захований всередині виробу він швидко приборкає аромати, що поширюються навколо унітазу.

Не менш практичним рішенням стане спеціальний елемент для підвісних чаш, призначений для людей з обмеженими фізичними можливостями. Зменшена ширина рами Geberit Duofix дозволить установку ручки ближче до осі рами, таким чином , забезпечуючи інвалід з набагато більшим комфортом при користуванні туалету. Оригінальні вироби Geberit не терплять компромісів і підходять для будь-яких будівельних умов: вони підходять для важких або легких конструкцій, можуть бути встановлені на трьох висотах і можуть поєднуватися з інноваційними душовими унітазами, а завдяки оглядовому отвору вони забезпечують легке обслуговування без необхідності ковати стіни.

Стильна візитна картка: кнопка змиву

Серцем прихованої системи є міцний, міцний та оригінальний каркас , який забезпечує безперебійну роботу протягом багатьох років, але справжній Geberit - це також міцність дизайну та досконалість кожної деталі , тобто пластина для змивання, виставлена ​​на передню частину конструкції. Пристрій, який знаходиться на одному рівні з поверхнею стіни, буде працювати в сучасному дизайні. Геометрична простота доповнить репертуар керамічних форм, що використовуються у ванній, а барвиста різноманітність варіантів Geberit дозволить вам вибрати елемент, який буде непомітно поєднуватися з декораціями, не відволікаючи від мізерного інтер’єру кімнати, або навпаки - це буде її характерним акцентом, завдяки контрастному поєднанню поверхні виробу та кольору плитка.

Засоби гігієни виявляться безконтактними системами , які також відрізняються оригінальною лінією та позачасовим дизайном. Електронний режим змиву забезпечує повне усунення контакту з середовищем існування мікробів та бактерій, що впливає на безпеку та захист здоров’я користувачів. Рішення цього типу, які зазвичай використовуються в громадських та напівзабірних закладах, все частіше використовуються в домашніх ванних кімнатах, в якому ми зосереджуємось на інноваціях та максимальному комфорті. Справжній Geberit також гнучкий у встановленні, що пов’язано з можливістю встановлення кнопки не тільки на лицьовій частині над керамікою, але і зверху. Цей варіант - розроблений для любителів не схематичних бачень - дозволить дизайнерам-любителям реалізовувати креативні ідеї, технології яких не обмежені.

Прихований каркас - це інвестиція у ванну кімнату без поломок , тому, шукаючи найкращі рішення, не варто йти на компроміси, які лише «геберити» в назві. Оригінальний бачок Geberit - це міцність якості, досвід та безліч можливостей стилю та монтажу , захищені довгостроковою гарантією та задоволенням понад 60 мільйонів користувачів!