Умивальник зі стільницею - чому це варто вибрати? Облаштування ванної кімнати, змішувачі для басейну та аксесуари

Незалежно від того, чи велика ванна кімната в нашій квартирі, чи ми могли б використати на кілька квадратних метрів більше, її облаштування вимагає великих зусиль. Правильний вибір плитки, колір стін, належне освітлення - усі рішення повинні бути ретельно сплановані, а простір повинен бути акуратно керований. Однією з найбільших дилем в облаштуванні ванної кімнати є придбання гідної санітарної кераміки. Предмети, необхідні для дотримання гігієни, повинні бути практичними та презентабельними для дизайну інтер’єру.

Незважаючи на те, що елементи невеликого розміру можуть здатися незначними в дизайні ванної кімнати , диявол і в цьому випадку в деталях. Придбання функціонального умивальника , яким ми користуємося щодня, вплине на наш комфорт та забезпечить нам зручність під час його використання. У сучасних ванних кімнатах, безсумнівно, добре підійде умивальник зі стільницею . Чому варто робити ставки на ремонт ванної кімнати?

Дизайн інтер’єру та умивальники зі стільницею

Умивальники для стільниці для ванної характеризуються бездоганною естетикою. Їх тонкий обід робить умивальники декоративним елементом інтер’єру, стійким до подряпин і пошкоджень. Відмінні умивальники доступні у різних формах. Широкий вибір умивальників прямокутних, овальних, квадратних, круглих, а також асиметричних умивальників стільниці дозволяє легко адаптувати виріб до декору власної ванної кімнати. Умивальники будуть чудовими в мінімалістських інтер’єрах з промисловим або скандинавським дизайном. У супроводі необроблених дерев’яних аксесуарів та сталевих конструкцій вони підкреслять характер усієї кімнати.

Білі умивальники зі стільницею також допомагають підтримувати ванну кімнату в чистоті. Купуючи їх, слід звернути увагу на вибір відповідного розміру умивальника, що зменшить розбризкування водою і заощадить постійне миття підлоги. Безперечною перевагою умивальників стільниці є також той факт, що нам не доводиться турбуватися про надлишок пилу та наявність інших забруднень - всі сполучні елементи непомітні, вони знаходяться під стільницею.

Як вибрати змішувач для умивальника зі стільницею?

Придбання умивальника неминуче пов’язане з пошуком потрібного крана. Вибір широкий - високі, низькі, відкриті, приховані змішувачі у різних формах та кольорах - все залежить від обраного розташування ванної кімнати. Крани квадратної форми добре працюватимуть з умивальниками прямокутної та квадратної форми . Прямі краї кранів підійдуть для модерністських або мінімалістичних ванних кімнат, де кожна деталь має преміум-клас. З іншого боку, моделі з м’якими округлими лініями будуть краще виглядати з круглими умивальниками - вони виглядають дуже тонко і легко, що робить їх ідеальними для ванних кімнат, оформлених в скандинавському або вінтажному стилі.

Змішувачі з низьким умивальником підійдуть до умивальників стільниці із заокругленими формами. Їх елегантний зовнішній вигляд буде відповідати атмосфері ванних кімнат, облаштованих відповідно до традиційного декору. Низький рівень заряду акумулятора - ідеальне рішення для невеликих кімнат - вони додадуть шарму будь-якій ванній.

Вибираючи змішувач, також варто звернути увагу на приховані та поверхневі змішувачі , які знайдуть своє місце в сучасних інтер’єрах. Відмінні змішувачі для умивальників зі стільницею доступні у трьох кольорах: чорному, білому та хромованому, що дозволяє привабливо поєднувати змішувачі з кольорами інших елементів декору.

Важливі деталі, тобто аксесуари для ванних кімнат

аксесуари для ванної

Щоб умивальник зі стільницею виглядав повністю ефектно, до нього варто підібрати цікаві аксесуари . Скляні елементи обладнання сприяють елегантності всієї ванної кімнати та підвищують її рівень. Варто вибрати повну лінійку аксесуарів, таких як серії Riko або Kobo від Excellent. Вибираючи дозатор мила, ми можемо вибрати підвісний або стоячий варіант, залежно від того, скільки місця у нас на прилавку. Така ж ситуація і з чашкою, в яку можна покласти зубну щітку і зубну пасту.

В облаштуванні ванної кімнати такі речі, як рушникосушка, підвісна полиця або підставка для запасного паперу, також виявляться корисними. Вдумливе придбання аксесуарів дозволить нам переконатися, що всі елементи гармоніюють між собою, не впливаючи на обмеження простору.

Купуючи умивальник зі стільницею, слід також врахувати сифон. Наявний у комплекті сифон розроблений для зручності монтажу. Набори характеризуються можливістю укорочення та адаптації до існуючих з'єднань. Встановлення сифона для умивальника стільниці не займає багато часу і нічим не відрізняється від встановлення сифона на інші умивальники.

Придбання умивальника зі стільницею передбачає ряд важливих рішень. Правильна форма і розмір, правильний кран, міцний сифон і, нарешті, вибір стильних аксесуарів - як бачите, вибір умивальника не такий простий, як може здатися. Умивальник стільниці поєднується з турботою про чистоту, а також з більшим простором для зберігання аксесуарів , таких як тоніки, гелі та інші косметичні засоби. Високий край умивальника стільниці означає зручність щоденної гігієни, що полегшує чищення зубів та обличчя.