3D настінні панелі - оригінальний спосіб оздоблення стіни

3D декоративні панелі - оригінальна ідея для створення цікавого простору. Спочатку їх використовували в основному в громадських інтер'єрах: ресторанах, готельного залах, конференц-залах, оскільки вони надавали обстановці репрезентативний, вишуканий характер. Однак все частіше вони почали з’являтися в будинках і квартирах, де дозволяють влаштовувати не тільки саму стіну, але і стають тривимірним фоном, що відображає обладнання. Вони приносять велику дозу динаміки та оптичних ефектів, цікавих оку. Завдяки 3D панелям на стіні вітальня «одягнена», навіть якщо ми вводимо мінімум обладнання, наприклад, диван і журнальний столик.

На ринку представлено безліч візерунків та кольорів панелей, серед яких: модні сірі, бежеві, білі, чорні та насичені, яскраві кольори, ідеальні для наймолодших кімнат. Також ми можемо придбати гіпсові панелі білого кольору і пофарбувати їх у будь-який колір. Залежно від ефекту, якого ми хочемо досягти - ми покриваємо всю стіну, частину стіни або вибраний елемент інтер’єру панелями, наприклад простір між стільницею та кухонними шафами або каміном.

Справжньою «зіркою» в цьому залі є одна широкоформатна панель (зроблена на замовлення). Ажурний декоративний малюнок монтується з невеликою відстанню від стіни, що лише посилює ефект 3D. Крім того, було використано два кольори, які додатково оживляють все: білий у вигляді панно та сірий на стіні.

Панелі з натуральних інгредієнтів (суміш гіпсу та мінералів) з хвилястим малюнком, що заспокоюють органи чуття, є ідеальним рішенням для сучасної вітальні, але також ідеально підходять для ванної або спальні. Вони м’яко дряпають стіну, створюючи цікаву обробку інтер’єру та фон для меблів.

Спальня, оздоблена білим та сірим кольором, не нудна завдяки 3D панелям, які обшивали стіну шириною ліжка. Така процедура вносить додаткову глибину в інтер’єр.

Чорні 3D-панелі, розміщені на стіні за ліжком, створюють контрапункт решті композиції в цій спальні. Оздоблення стін - найсильніший і найцікавіший елемент цього ощадливого інтер’єру.

Стіна, облицьована 3D панелями, вдало імітує мозаїку з вітражних дерев’яних кубиків. Це цікава відправна точка для сучасних аранжувань, натхненних Скандинавією.

Кольорові 3D-панелі - ідеальна ідея для декору (та захисту) стіни в дитячій або підлітковій кімнаті.

Стінові панелі з дерева характеризуються унікальним малюнком і оригінальною фактурою. Вони благородні, природні - і тому вони захищатимуться майже в будь-якій домовленості. Тут вони представляють цікаву ідею для відображення зони RTV.