5 незвичайних тенденцій в облаштуванні ванної кімнати - перевірте, чи знаєте ви їх усі!

В тенденціях дизайну інтер’єру 2019 року переважала еклектика. Скандинавські ванні кімнати, в яких панував білий колір, вже занедбані. Цей позачасовий колір замінюється ніжною пастеллю , а також сміливим чорним та виразним золотом . Є також незвичайні ідеї використання знайомого дерева у ванній . Звичайно, не всі тренди підійдуть вашому смаку та інтер’єру. Однак варто їх знати і надихатись тими, які допоможуть вам облаштувати ванну кімнату, про яку мрієте. Ознайомтеся з 5 незвичайними тенденціями в облаштуванні ванних кімнат, які ми обрали разом з Касею Орват!

1. Барвиста кераміка для ванної

Обговорюючи обладнання санвузлів, ми рекомендували білу кераміку як найбільш універсальне та практичне рішення. Однак, якщо ви хочете слідувати тенденціям або просто мрієте про оригінальну, сміливу ванну кімнату, вам не доведеться покладатися на здоровий глузд. Ви можете вибрати умивальник, ванну, біде або навіть унітаз із майже всіх кольорів веселки та різних матеріалів, наприклад, каменю або скла ! Ці аксесуари для ванних кімнат у незвичному кольорі - відмінне рішення для непокірних душ, які хочуть підкреслити індивідуальний характер свого інтер’єру. Вони також добре працюватимуть як цікава та модна деталь у вже облаштованій ванній кімнаті, наприклад, у скандинавському стилі. Виразний аксесуар буде добре контрастувати з білим та сірим та додасть еклектичного духу ванній. На ринку також доступна двоколірна кераміка - наприклад, унітази, які кольорові зовні, а всередині залишаються білими. Це рішення підкреслює форму кераміки і повністю порушує традиції ванної кімнати!

2. Чорна фурнітура для ванної

Чорна фурнітура з’являється серед тенденцій ванних кімнат вже кілька сезонів. Але зараз він ідеально вписується в еклектичні тренди! Чорні змішувачі для ванни, ванни та душу привертають увагу в поєднанні з білою керамікою. У поєднанні з цим барвистим вони створять абсолютно божевільну композицію! Чорна фурнітура буде виглядати особливо ефективно, якщо ви виберете ту, що має незвичайну форму, наприклад, змішувач для умивальника з тонким носиком, що виступає зі стіни, або чорний змішувач для душу з довгастим наконечником. На тлі темної плитки чорна фурнітура «зникне», створивши атмосферу таємничості у ванній.

3. Золоті аксесуари для ванної

Таємничий чорний у ванній також буде чудово поєднуватися з золотими аксесуарами. Існує багато можливостей їх використання у ванній. Подумайте про дзеркало в позолоченій оправі або елегантні світильники з золотими деталями. Золотистий колір може проявлятися навіть на таких непомітних деталях, як меблеві ручки , що робить їх декоративним елементом. Нарешті - в якості золотого доповнення ванної кімнати ви також можете використовувати фурнітуру. Золоті міксери в класичному або рожевому відтінку - гарячий тренд 2019 року, який додасть нотку гламуру вашій ванній . Тому, якщо вам подобаються оригінальні рішення і вам близький стиль, сповнений вишуканості і навіть гламуру, вибирайте фурнітуру в найбільш стильному кольорі!

4. Деревина у ванній

Дерево у ванній додає затишку , саме тому ми любимо використовувати його на підлозі в інтер’єрі, де хочемо відчути приємне тепло під ногами. Дерев’яні меблі, які ідеально підходять до популярного скандинавського стилю, також увійшли до канону ванної кімнати. То як же ввести дерево у ванну як незвичайний тренд? Покладайтеся на будь-які оригінальні рішення: вибирайте дерев’яний умивальник або ваннуабо те, що знаходиться в безпосередній близькості від них: дерев’яна стільниця для умивальника або корпус ванни. Дуже ефектно виглядатиме також дзеркало в дерев’яній рамі або всілякі дрібні аксесуари - мильниця, вішалки або ємності для прикрас та косметики. Пам’ятайте, що для ванної кімнати вибирайте лише породи деревини, які можуть впоратися з вологими умовами. Найпрактичнішими будуть плитки та схожі на дерево аксесуари , які не вимагають такого ретельного догляду.

5. Пастелі на стінах у ванній

Плитка на стіні ванної - не єдина можлива прикраса. Якщо ви вирішили пофарбувати свою стіну правильною фарбою, вам також не потрібно вибирати білу. Пастельні можуть стати альтернативою білим стінам. Тонкі кольори не переповнять маленьку ванну кімнату, але принесуть приємний вітерець свіжості. Наймодніший колір 2019 року, зазначений Інститутом кольору Pantone - це теплий та енергійний Живий корал. Кораловий колір на стіні ванної - ідеальна пропозиція як для любителів оригінальних рішень, так і для природного натхнення. Подібно кораловому рожевий або ніжний зелений також буде добре працювати. Стіни у ванній можуть набути пастельного вигляду також завдяки шпалерам , наприклад, з модними квітковими мотивами.

Ви мрієте про модну або позачасову ванну кімнату? Незалежно від обраного варіанту, тенденції у ванній допоможуть вам облаштувати інтер’єр вашої мрії. Зрештою, ви можете слідувати всім ідеям фахівців, але так само добре - вибирайте лише одного улюбленого і поєднуйте його з власним баченням ідеальної ванної кімнати. Адже найкрасивіші та найкомфортніші інтер’єри - це ті, що відображають характер домочадців !