Як зробити котячий намет? Зроби сам

Нам потрібно:

• Дві металеві вішалки

• Старі футболки

• Комбіновані кліщі

• Машинки для стрижки

• Міцна ізоляційна стрічка

• Шматок фанери квадратної форми

• Свердла

Ми починаємо:

I. Перший крок - випрямити вішалки так, щоб кожен з них перетворився на дріт, а потім створив щось подібне до наметової стійки. Потім на фанерній дошці в кожному куточку зробіть по 4 невеликі отвори, через які можна протягнути дроти і зігнути їх з іншого боку. Встановіть провід в одному куті, а потім вставте кінець дроту в інший діагональний отвір. Повторіть те ж саме з другим проводом. Коли буде створена металева стійка, з’єднайте стрічку точкою, де дроти стикаються один з одним. Важливо наклеїти стрічку на зігнуті дроти знизу, щоб ми могли уникнути можливих порізів.

II. Коли ваша стійка прикріплена до фанери, натягніть на неї футболку так, щоб на одній зі стін був отвір. Розмістіть отвір у такому місці, яке дозволить вашому вихованцеві зручно потрапити всередину. Розтягніть зайвий матеріал і щільно оберніть його на фанеру. Важливо, щоб футболка весь час надягалася. Щоб тканина постійно залишалася підтягнутою, ви можете або покрити надлишки тканини знизу електричною стрічкою, або зшити разом голкою та ниткою.

III. Коли футболка правильно натягнута на рамі, а її надлишки належним чином закріплені, час подбати про комфорт свого вихованця; Якщо ваша кішка любить лежати в м’яких тканинах, накрийте центр намету ковдрою або подушкою.

IV. Готові! :) Щоб заохотити кошеня зайти до намету, покладіть всередину його улюблені ласощі; ) Це точно спрацює і буде з ним асоційовано добре! :) Можливо, з часом новий намет стане його улюбленим місцем, де він почуватиметься в безпеці; ) Вам сподобалась ідея? Поділіться з нами в коментарях! :)