Гаражні двері - що слід знати перед покупкою?

Основою гарного дизайну є стійкість. На додаток до розробки корисних сучасних функцій, фундамент повинен бути зігнутий. Наприклад, гаражні ворота в першу чергу призначені для безпечного відкривання та закриття. Решта - це додана вартість, і лише збалансоване з продуманими основними функціями дає ідеальний продукт. Результатом таких роздумів про товари для дому є гаражні ворота PRIME та їх економічна версія: UniTherm .

Переваги з першого погляду

У найбільш привабливому числі в гаражних воріт є: товщина панелі або коефіцієнта теплопередачі . Цифри самі по собі нічого не означають, тому їх значення слід оцінювати в розрізі всього продукту. Товщина полотна не буде перевагою, якщо панель неправильно побудована, і навіть найкраще U-значення не допоможе, якщо двері не мають належного периметра та міжпанельних ущільнень. Саме тому ми створили панель INNOVO - забезпечуючи хорошу теплову та звукову ізоляцію , довговічність , а також безпеку та естетику .

Безпека перевизначена

У стандартній комплектації PRIME вже встановлено набір оптичних датчиків . Ви не можете заощадити на безпеці, отже, рішення доповнити ці основні рішення новими. Важливо закріпити всі рухомі частини конструкції . У дверях ПРАЙМ шви панелей, вал, пружини, напрямні та ролики доповнені ретельно розробленими кришками - що, з одного боку, гарантує безпеку, а з іншого - естетику цілого.

Автоматичні гаражні ворота високого класу вимагають однаково хорошої їзди. Це, безумовно, результат співпраці між брендом WIŚNIOWSKI та Somfy - світовим лідером в галузі автоматизації та інтелектуальних систем управління. Привід METRO розроблений спеціально для секційних дверей WIŚNIOWSKI , тому він гарантує безшумну , безвідмовну та безпечну роботу.

Прекрасний продукт протягом десятиліть

Подробиці також стосуються краси та довговічності. Порошкові будівельні елементи та практичні та естетичні міжпанельні кришки створюють цілісний зовнішній вигляд дверей PRIME також зсередини. Однак краса не була б нічим, якби її можна було легко заплямувати часом. Ідеально оцинкована сталь із порошковим покриттям , яку ми використовуємо для створення наших воріт, стійка до погодних умов - тому її не пошкодить волога або сильне сонце. У дверях PRIME на стиках панелей було використано п’ять шарів металевого листа , що гарантує довговічність протягом десятиліть. Крило гаражних воріт PRIME рухається на спеціально розроблених роликах з підшипниками. Це впливає на тиху роботу і менший знос самих роликів і напрямних.

У кожній деталі

Гаражні ворота PRIME - ідеальний продукт - не тільки завдяки своєму чудовому дизайну та довговічності. Це насамперед тому, що не має слабких сторін . Кожен елемент дверей PRIME будує свою досконалість, кожен на крок попереду конкурентів. Загалом, вони створюють продукт, якому не можуть відповідати жодні секційні гаражні ворота на ринку.

Кожен елемент будинку важливий. Зрештою, всі будівельні функції не залежать лише від одного пристрою. Наприклад, безпека - це продукт якості воріт , вікон , дверей та огорож , а також іншого обладнання. Якщо якийсь із них виявляється «слабким місцем» будинку, тобто коли він суттєво виділяється серед інших, замість того, щоб захищати - це стає потенційною загрозою. Тож будь-який домашній продукт настільки ж хороший, як і його найслабша частина.