Сучасні матеріали на кухні - акрилові фасади, або 4 ідеї для стильної композиції

Сучасна кухня - це сьогодні не лише царство екзотичних смаків з усього світу чи традиційних страв, що подаються з нагоди свят та сімейних свят. Це також інтер’єр, який повинен бути таким же гарним і модним, як і інші домашні кімнати. Облаштування кухні вимагає від нас особливої ​​турботи, адже ми повинні подбати не лише про візуальну привабливість декору, але і про функціональність окремих елементів. Важливу роль відіграють фасади шаф і ящиків , які займають таку велику поверхню, що становлять природну основу для стилю, який ми хочемо надати кухні.

Серед матових і глянцевих, світлих і темних матеріалів, з яких виготовляються фасади кухонних меблів, ми можемо вибрати за бажанням: дерево, пластик та мінеральні матеріали, камінь, традиційне скло чи, можливо, акрил ? Останнє лідирує в цій компанії, що відрізняється не тільки високою стійкістю та ідеальною гладкістю, а й дивовижним потенціалом розташування . У співпраці з брендом REHAU ми представляємо 4 ідеї стильної композиції з акриловими фасадами, яка перетворить вашу кухню в інтер’єр, наповнений класом, і водночас практичні рішення.

1. Матова елегантність, тобто модна кухня 2019 року

Однією з найбільш часто згадуваних кухонних тенденцій 2019 року є матове покриття меблів. Прекрасною ідеєю реалізації цієї модної тенденції буде вибір акрилової поверхні REHAU в матовому кольорі . Акрил чудово працює не тільки як заміна лакованих елементів, але і цілком однорідний, матовий, красивий матеріал сам по собі. Його сучасний дизайн ідеально відповідатиме атмосфері сучасних, вбудованих кухонь або кухонь з островом, який стане природним центром інтер’єру. З іншого боку, акриловий ламінат настільки нейтральний, що може стати основою для облаштування кухні в багатьох стилях. Кожному з них буде гарантований тонкий, елегантний стиль. Матова поверхня позбавлена ​​пор і додатково покрита твердим покриттям, стійким до подряпин, завдяки чому фасади кухні не складе труднощів у догляді.

2. Еклектична кухня в темних тонах

Ще одна незаперечна тенденція цього року - еклектика. Вдумливе поєднання візерунків, фактур, стилів та кольорів внесе у вашу кухню оригінальність та ковток свіжості. Гладкі акрилові фасади стануть ідеальною противагою геометричним плиткам та аксесуарам в інтенсивних кольорах. Їх рівномірна поверхня внесе цілісність і гармонію на кухню , необхідну навіть - а може, особливо - в інтер’єрах, наповнених сміливими поєднаннями.

Не бійтеся застосовувати їх і йти в ногу з часом, підкреслюючи неповторний характер кухні матовою або глянсовою поверхнею меблів. Акрил настільки міцний і стійкий, наприклад, до УФ-випромінювання, що дозволить вам насолоджуватися отриманою композицією протягом багатьох років у незмінному стані. Можливість легкої обробки з використанням класичних столярних інструментів дає можливість продемонструвати свою фантазію при реалізації нестандартних проектів у дусі еклектики.

3. Сліпуча блискуча кухня

Мода на матове покриття не означає, що глянцеві меблі пішли в минуле. Це позачасове рішення, яке спокушає любителів класики в дизайні інтер’єру, а також прихильників комфорту та зручності в повсякденному використанні на кухні. На відміну від зовнішнього вигляду, блискучі меблі , особливо легкі, легше утримувати в чистоті , оскільки кожна найменша пляма спонукає нас видалити її, що у випадку ідеально гладкої поверхні не становить труднощів. Таким є акриловий ламінат, який створює блискучу поверхню з ефектним глибинним ефектом на фасадах кухонних шаф і ящиків .

Меблі, оброблені таким чином, особливо світлі в поєднанні зі скляними або металевими аксесуарами, створять елегантний інтер’єр, сповнений пишноти . Це рішення також є надійним способом оптичного збільшення простору, тому враховуйте його, якщо ваша кухня має невелику площу. Глянцеві поверхні будуть виглядати найкрасивіше при достатньому освітленні , тому подбайте про потрібну кількість світильників і настінних світильників і не закривайте вікна непрозорою шторою або занадто важкою шторою.

4. Білий + дерево, це позачасовий шарм простоти та природи

Природна краса дерева - незамінний супутник білого кольору як на кухні, так і в інших інтер’єрах. Це поєднання в скандинавському дусі вже стає новою класикою і є чудовим способом надати простору затишку та домашнього тепла. Це також ще одне ідеальне рішення для маленької кухні, яке оптично збільшить її. Зелені рослини в горщиках та зрізані квіти у вазах також чудово поєднуються з білим та деревом, підкреслюючи природне натхнення цього інтер’єру. Які меблі найкраще підійдуть на такій кухні? Тут акрил виявляється незамінним . На скандинавських кухнях слід використовувати прості меблі , а акриловий ламінат стане ідеальною обробкоюгладкі, без ручок фасади .

Акрилові фасади - це багате джерело дизайнерського натхнення, яке дозволить вам облаштувати кухню вашої мрії у стилі, який найкраще відповідає вашим смакам та потребам. Використовуючи матові або глянцеві, ідеально гладкі поверхні, ви можете створити інтер’єр, наповнений нескінченною класикою та модною еклектикою. Ви можете бути впевнені, що незалежно від обраної конвенції ваша кухня стане королівством унікального стилю та практичних рішень. Завдяки цьому це буде не лише функціональним місцем для приготування їжі, але і для проведення часу з коханими в красивій обстановці.