5 ідей для замовлення в дитячій кімнаті

Влаштування дитячої кімнати, як правило, є досить складною справою. Тим не менш, ти не можеш збожеволіти - протягом перших місяців життя дитина не має надмірних вимог, що стосується облаштування простору навколо нього. Звичайно, улюбленим предметом меблів малюка виявляється дитяче ліжечко, а його улюблена іграшка - це різнокольорова мобільна підвісна вішалка.

Звичайно, не можна забувати, що малі ростуть як дріжджі, а це означає, що їх потреби постійно змінюються. Обставляючи дитячу кімнату, варто спробувати продумані та функціональні рішення, завдяки яким ви зможете легко сортувати одяг, іграшки, косметику та різні зручні аксесуари. У статті нижче ми розповімо вам п’ять перевірених способів зберігання дитини в кімнаті.

Чому варто робити ставку на пеленальний стіл?  - Багато батьків задаються питанням, яку модель пеленального столика їм вибрати.  Підказки ...

Чому варто робити ставку на пеленальний стіл?

Багато батьків задаються питанням, яку модель пеленального столика їм вибрати? Радимо - зручно і містко! Пеленальні столи у вигляді комода - найкраще рішення в невеликих інтер’єрах. Меблі, крім великої стільниці, на яку можна покласти дитину, обладнана висувними ящиками та відділеннями, ідеально підходять для зберігання засобів по догляду, підгузників чи чистого одягу. Завдяки їм ви можете заощадити простір і швидко впорядкувати простір навколо пеленального столика. 

Полку над пеленальним столиком? Чудова ідея!

Пеленальний стіл - це предмет меблів, який зазвичай має висоту близько 80-90 см, тому варто підвісити над ним зручну полицю. Якщо на стільниці для переодягання або всередині його шухляд недостатньо місця, вам на допомогу прийде велика полиця. Крім того, на стіні може жити зручний підвісний органайзер з відсіками, в які можна заховати косметику для догляду за немовлям.

Шукайте шафки, де тільки можете!

Незалежно від того, чи є дитяча кімната затишною чи просторою, з самого початку зосередьтеся на ергономічних меблях, повних відсіків для зберігання речей. І так, ви можете вибрати сучасне дитяче ліжечко, оснащене висувними висувними ящиками внизу, пуфом, що відкривається, кріслом із скринькою, захованим під сидінням, або сидінням з відкидною кришкою. Можливо, зараз, коли дитина ще маленька, ви не скористаєтесь усіма цими закутками, але з часом? Вірте їм на слово - вони вам знадобляться!

Як користуватися стінами в дитячій кімнаті?  - Класичні полички - це не все!  Дизайнери навіть змагаються в ...

Як користуватися стінами в дитячій кімнаті?

Класичні полички - це не все! Дизайнери навіть намагаються перевершити один одного в ідеях, щоб надати молодим батькам цікаві та нетрадиційні рішення. Однією з чудових ідей є, наприклад, невеликі полички для книг. Однак це не стандартні, прості моделі - вони радують формами хмар, сердець або квітів.

Який помічник буде працювати в кімнаті дитини?

Окрім вигадливих полиць, у дитячих кімнатах все частіше можна зустріти стелажі у вигляді сходів. Не дивно - цей тип гаджетів підходить буквально скрізь і головне, він виявляється напрочуд містким!

Якщо не класичні контейнери, то що?

І нарешті наші улюблені - кошики! Виготовлені з лози або ротанга, оббиті м’яким матеріалом та прикрашені чарівними бантами, вони одночасно є функціональним органайзером та чудовою прикрасою. У менших моделях можна використовувати косметику та дрібні аксесуари, а в більших - опудала тварин, м’які подушки або теплі килимки.

Королівство немовлят - це дивовижна земля, повна чарівних аксесуарів, пастельних тонів та м’яких тканин. Однак не можна забувати, що такі прекрасні аранжування люблять порядок!