Композиція кухні в білому кольорі

Якщо ви хочете, щоб ваша кухня була модною, вічною і добре поєднувалася з рештою дизайну інтер’єру у вашій квартирі, виберіть білу композицію кухні. Білий колір робить кімнати завжди сучасними та свіжими, а крім того, ми можемо легко відрегулювати та змінити аксесуари - підійдуть як ті, що мають яскраві насичені кольори, так і пастельні.

Через те, що білий колір поєднується з усім, ми можемо використовувати його незалежно від стилю, в якому оформлена квартира - від мінімалістичного та сучасного до традиційного, сільського чи гламурного. Ще однією перевагою білого є той факт, що композиції з його використанням виглядають легкими, що робить їх ідеальними для невеликих кімнат - білі кухонні меблі вписуються в стіну, а маленька кухня здається просторішою. Якщо ви не любите стерильний та строгий інтер’єр - а це не складно в білих композиціях, пам’ятайте «розігріти» інтер’єр. Дерево тут буде ідеальним - дерев’яні стільниці, підлога або меблі оживлять білизну, порушуючи її аскетичний, лабораторний характер. Важливу роль відіграє також використовуване світло і, звичайно, аксесуари.Не знаєте, що вибрати? Знайдіть натхнення нижче :)

фотогалерея в просторі між шафами на кухні, білі кухонні меблі, дерев'яний кухонний острів

Сирі, білі лаковані фасади та бетонна підлога були розбиті деревом теплих кольорів. У просторі між підвісними шафами і стільницею є набір фотографій, які надають індивідуального характеру сучасній мінімалістичній кухні.

сіре дерево, білі кухонні шафи, дерев’яні стельові колоди, сільська кухня

Сільська біла кухня. Деревина в трохи сірому відтінку зігріває інтер’єр. Незважаючи на білі шафи, він не здається холодним і стерильним.

повністю біла кухня в поєднанні з вітальнею

Білі шафи, білі стіни та світла підлога - ця кухня ідеально підійде людям, які люблять стерильний та гігієнічний стиль.