Як же ... Наталя Сівець живе

Фотомодель, знаменитість, телевізійна особистість. Вона багато разів вигравала титули "Міс", але ширшу популярність здобула у 2012 році, коли її називали Міс Євро-2012 під час чемпіонату Європи з футболу . Наталія Сівець, оскільки ми говоримо про неї, дуже швидко набула статусу зірки і влаштувалася в польському шоу-бізнесі назавжди. . Красива шатенка стала мамою два роки тому, і, як вона зізнається, з того часу її життя кардинально змінилося. Знаменитість рідше з’являється на стінах, і замість цього проводить більше часу вдома з коханими. Тож не дивно, що її фотографії в Instagram все частіше робляться вдома. Якщо вас також цікавить, як виглядають інтер’єри будинку Наталі, запрошуємо вас на короткий огляд в Instagram!

Етнічні аксесуари та стиль бохо

Наталія Сівець переїхала до свого нового будинку восени минулого року. Попередня вілла була оформлена у стилі високого гламуру - око привертали яскраві блискучі підлоги, сіро-білі обробки та елегантний мінімалістичний дизайн. Як зізнається знаменитість, цього разу вона мріяла про щось зовсім інше. Через те, що Наталія Сівець багато подорожує, у її новому будинку, крім ексклюзивних меблів та аксесуарів, є також екзотичні акценти та дизайни, натхненні тенденцією бохо. Тому у вітальні є: пухнастий килим з діамантовим малюнком, етнічні подушки та пуфи та дизайнерський журнальний столик, схожий на стовбур дерева. Погляд привертає також чудова підлога, викладена в огірковій картині, що додає приємні нотки в інтер’єр.

Зона відпочинку у вітальні

У розкішному просторі вітальні дуже важливу роль відіграє затишний куточок для відпочинку . Тут чудовий зручний просторий куточок, оббитий лляною тканиною. Навпроти нього - вражаючий біокамін у класичному стилі . Такий дует - ідеальне поєднання - особливо довгими вечорами, коли аура за вікном нас не балує.

Обідній куточок

Відразу за кутом відпочинку облаштовано зручну їдальню . У кутку вітальні є великий, модний обідній стіл з красивою кам’яною стільницею. Навколо нього видно дизайнерські крісла. Варто зазначити, що це різні моделі і різноманітність форм і кольорів. Завдяки такому еклектичному меланжу стиль укладання став цікавим і неочевидним.

Меблі в стилі гламур

У будинку Наталії Сівець не бракує ефектного дизайну, який вносить в композицію нотки вишуканої пишності. Тому одним із інтригуючих елементів декору є інтимний куточок, оформлений у гламурному стилі. Тут ви можете побачити елегантне чорне крісло, покрите м’якою тканиною, і мармуровий стіл. Обидва предмети меблів оброблені блискучими золотистими елементами. Додатковою прикрасою є також дзеркальна мозаїка на стіні , яка додає стилю в цілому.

Затишна спальня

Спальня Наталії Сівець напевно сподобається кожному прихильнику затишної елегантності . Головну роль відіграє просторе ліжко, оброблене декоративним, стьобаним узголів’ям . Поруч - з обох боків меблів - дві класичні тумбочки. Великою перевагою інтер’єру є красиве м’яке покриття підлоги в кольорі кави та молока, яке привносить в інтер’єр приємне тепло. Просторе дзеркало спереду шафи робить інтер’єр набагато більшим, ніж є насправді .

Функціональний гардероб

Попередній гардероб Наталії Сівець був упорядкований у стилі гламур. Нинішній гардероб - це більше кивок на бік прохолодного мінімалізму. Інтер’єр дуже яскравий і тонкий, наповнений меблями на замовлення. Така обробка робить простір ідеально організованим і гармонійним.

Мармур і золото

Варто зазначити, що в аранжуваннях окремих інтер’єрів майже завжди є спільний стилістичний знаменник - мармурові та золотисті елементи. Така процедура робить загальне облаштування будинку видається дуже цілісним і «закритим». Золото та мармур можна побачити навіть на сходах , що робить їх дуже вражаючими.

Оригінальна перегородка

Надзвичайно декоративним елементом, який привертає увагу відразу після переходу порога вілли, є ажурна золота стіна, що відокремлює сходи від решти інтер’єру. Вражаючий акцент, який чимось нагадує стиль chinoiserie, привносить в інтер’єр приємний східний вітерець. Також варто зазначити, що така оригінальна обробка також є чудовою альтернативою класичним сходовим перилам.

Мінімалістична кухня

Кухня Наталії Сівець напевно сподобається кожному любителю надзвичайного мінімалізму. Головну роль відіграють сучасні меблі, розроблені з практичних шаф-накидок. Варто зазначити, що верхній ряд меблів - золотий, а нижній - білий. Такі еклектичні поєднання кольорів зараз дуже модні ! Ще однією привабливою особливістю є просторий кухонний острів з мармуровою поверхнею. Як бачите, і тут стилістична гармонія послідовно зберігалася!

Модний салон для ванн

Ванна кімната знаменитості також має блискучий візерунок, що імітує мармурові облицювання. Широкоформатна плитка, що імітує мармур, красиво виглядає на стінах, вносячи багато стилю та елегантності в інтер’єр ванної кімнати. Зручна окремо стояча ванна та величезне "голлівудське" дзеркало із світильниками теплих кольорів - найбільш дизайнерські елементи в аранжуванні.

Для багатьох жінок Наталія Сівець - ікона великого стилю в плані моди . Як неважко здогадатися, знаменитість також має відмінні смаки з точки зору облаштування простору. Зрештою, мода прямо з подіумів, як і та, що стосується побутової та побутової промисловості, майже завжди йде рука об руку! Прекрасно оформлений інтер’єр вілли Наталії Сівець є найкращим прикладом цього.