Як вибрати вхідні двері в квартиру? 4 найважливіші параметри, на які потрібно звернути увагу!

Вибір правильних дверей дуже важливий , особливо якщо мова йде про вхідні двері . Вони становлять чітку межу між двома світами - зовнішнім, від якого ми хочемо відпочити, і приватним , який є нашим оазисом перепочинку. Тому придбанню вхідних дверей в квартиру має передувати ретельне ознайомлення з асортиментом, що є в магазинах. Однак як знайти двері, яка відповідатиме нашим сподіванням у натовпі різноманітних пропозицій? На які параметри слід звернути увагу?

Хто не любить момент, коли після виснажливого робочого дня ми хапаємося за ручку дверей і переступаємо поріг нашої квартири? Двері - це ворота - з одного боку є зовнішній світ, з іншого - наш власний кут, місце, де ми хочемо почуватися в безпеці поблизу своїх близьких. Не забуваємо, що вхідні двері в квартиру в багатоквартирному будинку розташовані на сходах, які сповнені різноманітних звуків - кроків, бігу дітей по сходах та розмов сусідів. Тому необхідно переконатися, що вхідні двері міцні, щоб вони добре захищали нас від шуму та зловмисників, які хотіли б увійти до нашого царства без нашого відома. Також варто пам’ятати про естетикувхідні двері, які є вітриною нашого помешкання. Для всіх, хто стикається з проблемою вибору вхідних дверей в квартиру, ми разом із брендом Pol-Skone підготували короткий путівник. Ми представляємо 4 важливі параметри, на які слід звернути увагу при покупці дверей.

Акустична ізоляція

Зачинивши двері, ми хочемо залишити весь світ позаду і зосередитись на родині та відпочинку. Будь-які звуки, що надходять ззовні, не вітаються, тому перед тим, як купувати вхідні двері, слід ретельно перевірити, чи гарантує це звукову ізоляцію . Щоб бути впевненим, що стулка буде надійним бар’єром проти звуків, що надходять зі сходів , давайте подивимось на коефіцієнт Rw - чим він вищий, тим краще двері гасять шум. Двері в квартири в багатоквартирному будинку повинні мати Rw не нижче 27 дБ , але якщо ми хочемо забезпечити повний комфорт, звернімося до дверей CERBER PLUS , які відрізняються коефіцієнтом Rw 37 дБі таким чином є чудовим бар'єром для звуків, що надходять ззовні.

Механічний клас

Ще одним важливим параметром, на який слід звернути увагу, щоб придбати ідеальні двері, є механічний клас. Пам’ятайте, що вхідні двері використовуються дуже часто - вони відкриваються і закриваються (не завжди делікатно) навіть кілька разів на день. Тому слід поглянути на механічний клас дверей, які ви плануєте замовити. На ринку ви знайдете крила з механічними класами 1, 2, 3 і 4 . Безумовно, варто вдатися до моделей, позначених цифрою 3 або 4 , які будуть довговічними, стійкими до пошкоджень та інтенсивного використання. Пропозиція Pol-Skone включає протизламні вхідні двері високого класу RC3 , які відрізняються механічним класом 4. Це прекрасний вибір, коли ми шукаємо найвищої якості, і ми хочемо, щоб двері служили нам довгі роки.

Протизломні класи

Квартира - це наш приватний притулок, в якому ми хочемо почуватися в безпеці. Тому нам слід інвестувати в захисні двері, які захистять нас від крадіжок та вторгнень . Тому, перш ніж ми вирішимо вибрати конкретне крило, давайте попросимо сертифікат із позначенням класу дверей . Такі сертифікати видаються зовнішніми установами, які підтверджують якість продукції. Уникайте протизламних дверей, які не сертифіковані. Їх ціна, безумовно, нижча за затверджені двері, але ці типи моделей, швидше за все, не будуть виконувати свої функції, і ми кинемо гроші в каналізацію.

У магазинах можна знайти A, B і двері класу C . Без сумніву, кращий вибір це двері, яка характеризується найвищою стійкістю до злому або класу C . Такі типи моделей становлять бар’єр, який важко пробити навіть досвідченим грабіжникам, обладнаним різними інструментами. Тому, якщо ми хочемо почувати себе в безпеці, розгляньте можливість придбання вхідних дверей проти взломів B-30 / C-30 , які доступні в пропозиції бренду Pol-Skone. Крім того, двері також виділяються іншими цінними властивостями, такими як димонепроникність та вогнестійкість. Пам’ятайте, що дим може бути небезпечним як вогонь і призвести до серйозного отруєння або навіть смерті. Тому варто вибрати двері, вогнетривкі та протидимні.

Естетичні питання

Перш за все, двері повинні виконувати ряд практичних функцій, але не забуваємо, що вони також є вітриною нашої квартири . Тому варто витратити трохи часу на пошук моделі, яка є одночасно функціональною та візуально привабливою *. Хорошою ідеєю є класичні двері простої форми, виготовлені з дошки HDF , яка характеризується високою механічною міцністю, тепловою та звукоізоляцією. Двері, виготовлені з цієї дошки, доступні у торговій марці Pol-Skone у багатьох різних кольорах . Якщо ми прихильники класики, давайте вибиратимемо елегантні відтінки , схожі на дерево , а якщо ми віддаємо перевагу сучасному стилю, потягнемось замодний графіт, тонкий білий або серйозно чорний . Любителі скандинавської естетики будуть в захваті від ніжних відтінків сірого та вибіленого дерева .

Вхідні двері в квартиру повинні відповідати ряду вимог - важливо, щоб вони були міцними, довговічними, забезпечували нам хорошу звукоізоляцію та відрізнялися високою стійкістю до злому . Безумовно, на такі параметри, як вогнестійкість і димонепроникність, також варто звернути увагу . Однак пам’ятайте, що ідеальні вхідні двері не лише практичні, але й естетично оброблені . І модний колір, і проста, елегантна форма . Широкий вибір вхідних дверей високого класу в квартири можна знайти в пропозиції відомого бренду Pol-Skone.