Живіть як Малгожата Соха

Малгожата Соха - одна з найбільш впізнаваних польських актрис молодого покоління . Хоча раніше вона знімалася в декількох телевізійних постановках, справжня слава прийшла завдяки ролі непокірної Віолетти у серіалі "BrzdUla". Популярність зірки продовжує зростати завдяки популярним серіалам "Przyjaciółki" та "Na Wspólnej". Як виявляється, актриса є не тільки іконою модних поєднань, але і любителькою красивих інтер’єрів . Малгожата Соха, яка є приватною дружиною інженера Кшиштофа Вішневського та мати трьох дітей, влаштувала гарний будинок для своєї родини в Міхаловіцях недалеко від Варшави . Сучасна двоповерхова вілла в оточенні розкішного саду була розроблена з великим міським колоритом. Якщо ви хочете жити як відома актриса,Надихайтеся рішеннями, застосованими Małgosia Socha .

Світла вітальня в класичному стилі

Як живе Малгожата Соха? Салон актриси - це, безсумнівно, данина елегантній класиці. В інтер’єрі панує витончена палітра кольорів, які коливаються навколо таких відтінків, як білий, бежевий та екрю. Шукати популярні плавні штори у вікнах немає сенсу - актриса надягає чарівні двостулкові штори, що нагадують естетику розкішних південних вілл. Цікаво, що вікна також мають незвичайну форму - вони розташовані дуже низько і мають широкі вражаючі підвіконня . Класичні мантини також привертають увагу - як у вікнах, так і у балконних дверях. Підлога, в свою чергу, вражає красивою дерев’яною смужкою, розташованою в популярному ялинковому малюнку.

Східний фарфор Малгожати Сохи

Актриса, як у вітальні, так і в інших інтер’єрах, зосереджується на піднесених деталях . І ось, у вітальні мешкають, наприклад, красиві, порцелянові, декоративні вази у східному стилі. Мальовничі акценти - це кивок на далекосхідні тони , які завжди вносять в інтер’єр подих свіжості та стилю. Малгожата Соха вибрала розкішні варіанти в біло-блакитних тонах, які є квінтесенцією східної класики.

Елегантна, світла кухня Малгожати Сохи

Кухня Малгожати Сохи - це інтер’єр, в якому ви також можете знайти класичні рішення. Дерев'яні кухонні меблі високі, масивні і відносяться до англійського стилю . Фасади верхніх шаф привертають увагу ефективним склінням, тоді як нижні - прикрасами у вигляді модних фрез. Також заслуговують на увагу популярні настінні плитки типу метро з молочною, заскленою поверхнею. На підлозі видно великоформатну графітову плитку з гарним мармуровим малюнком. Таке рішення завжди додає елегантності інтер’єру і робить простір стильним, як нью-йоркські вілли.

Сучасна постійна конструкція на кухні

Малгожата Соха, як і годиться зірці, дбайливо дбає про своє меню . Тому очевидно, що на її кухні завжди можна знайти свіжі фрукти та овочі. Крім того, актриса є величезним шанувальником приготування їжі вдома . Тому не слід дивуватись тому, що кухонні меблі включають зручний, сучасний дизайн постів , завдяки якому актриса може готувати не тільки корисні напої на основі кави або чаю, а й подбати про домашню випічку. Сучасна побутова техніка, розроблена в такому вигляді, є справжнім бестселером на дизайнерських кухнях!

Тераса як продовження вітальні Малгожати Сохи

Окрім того, що актриса ретельно дбає про інтер’єр свого будинку, вона ще й про правильну атмосферу на терасі . Зрештою, куточок під відкритим небом - чудове місце, щоб разом їсти сімейні страви або організовувати вечірки з друзями. І тому на терасі Малгожати Сохи є просторий стіл та набір зручних стільців . Варто зазначити, що простір тераси відокремлений від вітальні розсувними скляними дверима , що при відкритті робить терасу своєрідним продовженням вітальні .

Практичне зберігання в дитячих кімнатах

Малгожата Соха приватно мати трьох дітей - і це справжній виклик! Влаштовуючи простір для дітей, актрисі довелося подбати про те, щоб воно було не тільки красивим та надихаючим, але й функціональним . Тому не дивно, що існує безліч практичних кошиків та контейнерів, в яких діти можуть зберігати свої іграшки та блоки . Чудовим прикладом є, наприклад , простора висувна шухляда під дитячим ліжечком , в якій є численні аксесуари для гри.

М'які матеріали як стильне внутрішнє оздоблення

Małgorzata Socha чудово знає, скільки якісних, елегантних тканин означають для інтер’єру . Тому пухнасті килимки, м’які покривала та ковдри з’являються у багатьох кімнатах - також у дитячих. Теплий, товстий покрив або вовняний килим з пухнастою структурою - це не тільки спосіб охолодити осінній озноб, але і фантастична прикраса! Тож якщо ви хочете жити як зірка, обов’язково включайте в свої інтер’єри затишні тканини!

Ліжко з м’яким узголів'ям

Зручне ліжко - основа успішного нічного відпочинку . Це знають і Малгожата Соха, і її діти. У дитячих кімнатах є просторі зручні ліжка з м’якими узголів’ями. Завдяки тому, що меблі можуть похвалитися зручним узголів'ям, читати казки спати стає набагато зручніше - як для матері, так і для її найменших!

Стильна ванна кімната в голлівудському стилі

Ванна кімната Малгожати Сохи спроектована так, щоб нагадувати вишуканий салон для ванн . Просторий, світлий, з вікном, що нагадує інтер’єри прямо з вілл Голлівуду. Красива овальна ванна та фурнітура в стилі ретро - це суть елегантності. Яскрава плитка з мармуровим малюнком, одна з наймодніших обробок останніх сезонів, додає додаткової пишності.

Будинок Малгожати Сохи під Варшавою надзвичайно просторий, світлий та стильний. І хоча місця для барвистої екстравагантності, яка часто зустрічається в заморських помешканнях, немає, вона випромінює атмосферу розкішних вілл на голлівудських пагорбах! Якщо ви хочете відчути це всередині себе, оберіть рішення, які обрала Małgosia Socha.