А як щодо підлоги на терасі?

Красива тераса - мрія багатьох з нас. Спекотне сонце, шезлонг та тихий літній вітерець - передчуття святкових подорожей. Навіть у центрі міста ми можемо створити притулок, що сприяє релаксації. В Елкаміно ми знайшли спосіб красиво облаштувати терасу, і ми раді поділитися нею.

Уявляєте ідеальний сад? Унікальний клімат сприятливий для відпочинку. Саме тут наше сімейне та соціальне життя є яскравим влітку. Не дивно, що ми надаємо велике значення облаштуванню цього місця. Це повинно бути красиво і зручно.

Цегла - ідеально підходить для тераси

Серед зелені красиво виглядає червоний. Цегла, про яку йде мова, ідеально підходить не тільки для інтер’єрів, але і для фасаду будівлі. Сучасний дизайн шукає рішення, які є позачасовими, цікавими та ефективними. В результаті цегла виходить за межі стін будинку і за схемою укладання стін і переноситься на підлогу тераси.

Елегантна, стара цегляна цегла дозволяє створити чарівні поверхні. Матеріал дуже легко впорядковувати і допускає різні естетичні варіанти - залежно від способу розташування та вибору кольорів. Це ідеально вписується в тенденцію прованських, традиційних або сільських композицій. Ми поєднаємо його з дерев'яними меблями, зручними садовими диванами або аксесуарами у вигляді романтичних ліхтарів, створивши таким чином справжню вітальню під відкритим небом.

Цегляні або терасні дошки? Що вибрати?

Варто згадати, що цегла характеризується винятковою стійкістю до шкідливих зовнішніх і механічних факторів, тому ми можемо встановлювати її на відкритому повітрі. Пов’язана з теплим південним сонцем і вузькими вуличками Провансу, цегляна плитка є цікавою альтернативою дереву, і, як і дерево, це матеріал, який дозволяє створювати позачасові, ефективні та цікаві композиції.

Ми часто задаємось питанням, яку з цих форм вибрати для обробки тераси. Цегла має деякі переваги перед деревом, незважаючи на те, що обидва ці варіанти надзвичайно естетичні. Ну, він більш стійкий до несприятливих зовнішніх обставин, його легше підтримувати в чистоті, а головне, він буде служити нам набагато довше.