ВСЕ ЦІЛЬКО і ніяких плям!

Холодильні гарнітури WAJNERT FURNITURE, виготовлені за новою формулою тканин, що легко чистяться, забезпечать комфорт вам і вашій родині!

Вітальня - це місце для безтурботного відпочинку з коханими. Це центр сімейного життя, і ми насолоджуємось часом, який проводимо разом. Неслухняному малюкові не складно забруднити диван під час їжі чи гри. Розслабтеся і не дозволяйте плямі на дивані або кріслі зіпсувати ваш відпочинок!

Нова формула тканин

Ідеальний італійський дизайн, найвища якість та комфорт у використанні - ось характеристики тканин, що використовуються в наборах WAJNERT FURNITURE . Використовувані матеріали м’які і дуже приємні на дотик, і в той же час надзвичайно міцні. NANO STOP SYSTEM чудово захищає волокна від плям, і завдяки його використанню видалити навіть найстійкіші забруднення дійсно легко! Тканини доступні у 27 різних кольорах, тому кожен може легко вибрати той, який буде відповідати дизайну інтер’єру.

WAJNERT фокусується на функціональності

Користувачі диванних гарнітурів хвалять не тільки тканини, але й ергономічні пропорції та привабливий зовнішній вигляд меблів. Модульні колекції включають, серед іншого з таких елементів, як дивани, куточки, крісла та пуфи, тому кожен може вибрати необхідні меблі. Функціональні рішення, що використовуються, включають рухомі спинки, функція сенсорного розслаблення або аудіомодуль.

Тільки зараз у СУПЕР ЦІНАХ

До 31 грудня доступні набори з дозвільної італійської тканини PERSEMPRA за акційними цінами. Це чудова можливість освіжити зовнішній вигляд салону та провести Різдво в нових, дуже комфортних умовах.