Великий формат - ефектний ефект! Наймодніша плитка для будь-якого інтер’єру

Раніше на наших кухнях та ванних кімнатах панували маленькі квадратні або прямокутні плитки. Недарма сучасні тенденції викликані широкоформатною плиткою , яку, крім того, можна використовувати у всіх домашніх інтер’єрах . Сучасна керамогранітна плитка не тільки функціональна , чого ми очікуємо у вибагливих кімнатах, таких як кухня та ванна кімната, але і чудовий дизайн, який також може прикрасити вітальню.

Як виглядатимуть наші інтер’єри, коли ми будемо використовувати їх великі плитки, що імітують сиру естетику бетону ? Спільно з брендом Cerrad ми надихаємося створити унікальні кімнати, використовуючи три наймодніші колекції плитки . Ми також радимо, як вибрати інші елементи декору ванної, вітальні та кухні, щоб забезпечити справді ефектний ефект!

Ева Слота, DOMSFERA Ева Слота, DOMSFERA

Широкоформатна плитка чудово підкреслює стиль сучасних та мінімалістичних інтер’єрів. Вони ідеально підходять не тільки у ванній. Можна, наприклад, використовувати таку плитку, щоб підкреслити обрану зону, але також у вітальні, як облицювання для камінів. Цікавий ефект дає також використання широкоформатної плитки в зоні кухні між стільницею і підвісними шафами - тоді ми отримаємо ефект майже монолітної поверхні.

Теплий чи холодний? Ванна кімната з бетону та дерева

Рішення облаштувати ванну не повинно бути пов’язане з дилемою вибору функціонального чи ефективного рішення. Сьогодні керамогранітна плитка має всілякі переваги. Їх довговічність, стійкість до пошкоджень та їх легке утримання в чистоті вимагають використання плитки на підлозі та стінах ванної кімнати. Нам залишається лише вибрати приємний, але, безсумнівно, відтінок плитки та аксесуарів, який найкраще підкреслить їх красу та додасть інтер’єру специфічний характер.

Любителям мінімалістичних композицій напевно сподобаються ніжні сірі плитки , такі як Apenino bianco lappato або Tassero bianco lappato . Ця вишукана основа пропонує безліч варіантів декору. Якщо ви хочете трохи підігріти прохолодну атмосферу інтер’єру та підкреслити наявність в ньому природного натхнення, вибирайте дерево у вигляді стільниці під раковиною або довгих панелей навколо ванни. У тих зонах ванної, що стосуються щоденної гігієни, вам найбільше знадобиться трохи затишку . Це забезпечується інтер’єром плитки в бежевому кольорі , що нагадує гарячий пустельний пісок. Плити пустелі Батіста лаппатоу поєднанні з деревом та теплим освітленням вони створять воістину затишний інтер’єр у скандинавському дусі . Великий формат плитки та сучасна форма фурнітури дозволять приміщенню бути елегантним і навіть трохи розкішним .

Однак, якщо вам більше подобаються аранжування в індустріальному або еклектичному стилі , виберіть кілька, але виразних аксесуарів. Тут добре працюватимуть екстравагантні чорні батареї та дизайнерські лампи біля дзеркала. Ідеальним фоном для них стануть великі плитки з глибоким, прохолодним відтінком сірого , такі як Batista marengo lappato . Для посилення сирого ефекту ви можете комбінувати їх з темнішим кольором плитки на підлозі, наприклад, сталевий лаппато Батіста .

Простора вітальня в сірому кольорі - як її облаштувати?

Широкоформатна плитка повністю відображатиме інтер’єри великих розмірів. Прямокутна плитка розмірами 60 х 120 см - ідеальна пропозиція для власників будинків, коли простора вітальня в поєднанні з кухнею та передпокоєм займає весь рівень. Спільний простір, пов’язаний з рівномірною підлогою, яка не розділена дрібною плиткою, подарує нам відчуття великої свободи , а інтер’єр - майже нескінченності.

На якому відтінку плитки вибрати? І в цьому випадку спрацює універсальне правило інтер’єру, згідно якого світлі кольори візуально збільшують простір. Тож якщо ви багато чого сумуєте, вибирайте плитку світло-сірого відтінку, наприклад Tassero bianco lappato . Однак, якщо розмір вас не обмежує, і ви віддаєте перевагу більш рішучим кольорам, вибирайте темніший сірий, наприклад, у вигляді антенцитової плитки лаппато Apenino або сталевого лаппато Batista . Їх колір буде виглядати красиво як у компанії приглушених кольорів - коричневих, бежевих та сірих, а також як фон для інтенсивних червоних або темно-синіх кольорів.

Пропозицією по-справжньому сміливим є широкоформатна плитка, розташована на стіні у вітальні. Гладка поверхня, натхненна сирою красою бетону, додасть цій найважливішій кімнаті будинку справді оригінальне обличчя. Якщо ви хочете зберегти їх в промисловій атмосфері, подбайте про наявність дизайнерських світильників, меблів з простими формами та металевих аксесуарів. Художню елегантність підкреслюють графіка та картини на стінах та декоративні статуетки.

Відкрита кухня зі смаком: зосередьтеся на підлозі

Велика кухонна плитка - ідеальна пропозиція для ідеальних дам (або панів!) Вдома, які понад усе цінують порядок. Великоформатні плитки самого по собі гарантувати внутрішню узгодженість , і коли ми вибираємо ретельно продуману меблі і аксесуари, ми отримуємо елегантний інтер'єр з піднесеною естетикою . Якщо у нас відкрита кухня, ці функції можна перенести в їдальню або вітальню, створюючи гармонійний простір, повний мінімалістичної краси.

Знову ж таки, ми радимо дерево як найкращий супутник для сірої бетонної плитки. Суворість світлої апеніно-гри-лаппато або темнішої плитки Тассеро, графітового лаппато розміром 60 х 120 см прекрасно розіб’є дерев'яний стіл, стільницю на кухонному острові або вбудовані меблі. Ви отримаєте ще більш затишний ефект, вибравши плитку з досить світлим відтінком, наприклад, пиловий лаппато Батіста . Це колір, створений для компанії натуральних аксесуарів , зелені в горщиках та зрізаних квітів, що зробить кухню справжнім серцем будинку!

Ви також можете експериментувати з розташуванням плиток : класичним способом, поруч або зі зміщенням, тобто в т.зв. цегла. Останній спосіб, використовуючи широкоформатну плитку, дасть надзвичайно оригінальний ефектний ефект. Не бійтеся використовувати їх також на меншій кухні в багатоквартирному будинку, яку велика плитка оптично збільшить і додасть їй класу .

Велика плитка з бетонним натхненням давно вийшла за рамки громадських інтер’єрів і звила домашні простори. Вони найкраще виглядають в просторих інтер’єрах , підкреслюючи їх просторість. Приклавши трохи зусиль, вони також забезпечать ефектний ефект, оптично збільшуючи маленьку кухню або ванну кімнату. Неопрацьована естетика плитки ідеально гармонує з сучасними мінімалістичними кімнатами , але, вибравши відповідні аксесуари, ми також можемо створити традиційні, елегантні інтер’єри. Все залежить від нашого смаку та креативності, для яких прості великі плитки із приглушеними кольорами - ідеальне поле для демонстрації!