5 найчастіше купуваних меблів на замовлення для польських квартир

Меблі, придбані в меблевих магазинах, все частіше замінюються обладнанням, замовленим відповідно до індивідуальних побажань. Поляки прагнуть замінити елементи каталогу на їх аналоги за розміром, не тільки тому, що вони дозволяють ідеально підлаштовувати обладнання під розмір облаштованого простору. Це рішення також популярне, оскільки воно дозволяє пристосувати гардероб, книжкову шафу чи комод до наших потреб, способу життя і навіть до нашого характеру. Бренд Komandor представляє рейтинг п’яти найпопулярніших деталей обладнання, виготовлених на замовлення - з урахуванням дизайну інтер’єру та смаку своїх власників вони ведуть шлях у будинках по всій Польщі.

1. Кухня на замовлення

У польських квартирах у багатоквартирних будинках, як у великих, так і в малих містах, часто є маленька кухня - максимальне використання простору здається необхідною у такій ситуації. То як облаштувати кухонну кімнату так, щоб було достатньо місця для столу, полиць та шаф, в яких ми зберігаємо всі аксесуари та харчові продукти? Виготовлені на замовлення меблі здаються чудовим способом використовувати весь домашній простір функціональним способом. Не дивно, що ми так часто вирішуємо придбати їх за індивідуальним проектом - проблеми, пов’язані з важким розташуванням і невеликими розмірами кухні, можна вирішити легко і швидко. Виготовлений на замовлення варіант дозволяє використовувати всі ніші та дефекти в кімнаті, а також розробляти поглиблення там, де традиційний каталожний шафа не працює.Ми найкраще знаємо, що нам потрібно, тому, якщо ми із задоволенням готуємо вдома, ми повинні забезпечити комфортні умови для приготування навіть цих вишуканих та вишуканих страв. Любителі вечірок очікуватимуть, що на кухні будуть розміщені вітрини зі скляним посудом та посудом, а поціновувачі італійських страв та свіжої зелень захочуть створити міні-сад у своєму інтер’єрі. Меблі на замовлення дозволяють облаштувати кухню вашої мрії, і навіть якщо в ній не буде всього, знайдеться місце для того, що нам найбільше потрібно. Невеликі студії та великі квартири в сучасних будівлях також потребують меблів нестандартних розмірів - великі кухні на замовлення чудово працюють в модерністських квартирах, а маленькі кухонні блоки в невеликих квартирах. Відкритий простір також стає все більш популярним,поєднання кухні та вітальні. Виготовлені на замовлення меблі дозволяють ідеально пристосувати параметри планування кухні до можливостей розміщення, а також естетично узгоджувати кухонне обладнання з тим, що використовується у вітальні, завдяки чому облаштований простір зберігає незмінний і гарний зовнішній вигляд.

2. Шафа для одягу

Ми можемо знайти гардероб у кожній квартирі та часто у кожній кімнаті. Не дивно, адже він дуже місткий і зручний у використанні. У спальні це дозволяє нам зручно зберігати костюми, сукні та светри, а в залі відповідає за бездоганний порядок, коли миттю ока дозволяє сховати у своєму просторі набір великих валіз, довгих пальто та прасувальної дошки. Предмет меблів є незамінним обладнанням, оскільки він допомагає підтримувати будинок у порядку, а якщо його замовити за розміром, це полегшує наше повсякденне життя. Поляки дедалі більше охоче приймають рішення щодо індивідуального проекту, адже лише таким чином вони отримають предмет меблів, здатний задовольнити всі їхні очікування та потреби. Така гардеробна, як кухня на замовлення, дозволяє максимально розвинути кожну з поглиблень і зазорів в кімнаті від підлоги до стелі.Завдяки цьому нам не потрібно турбуватися про накопичення пилу та нестачу місця в будинку для речей, якими ми регулярно не користуємось. Додатковий гардероб дозволить вам зберігати пляжні аксесуари та дітей, костюми, які час від часу носять, або інші пристосування, пов’язані із хобі домашніх господарств. Ще однією причиною, чому ми готові вибрати гардероб на замовлення, є естетика нашого інтер’єру. Індивідуальне замовлення та широкий вибір матеріалів, з яких він може бути виготовлений, дозволяють меблям ідеально вписуватися в дизайн інтер’єру, домінуючі кольори кімнати та її стиль.Ще однією причиною, чому ми готові вибрати гардероб на замовлення, є естетика нашого інтер’єру. Індивідуальне замовлення та широкий вибір матеріалів, з яких він може бути виготовлений, дозволяють меблям ідеально вписуватися в дизайн інтер’єру, домінуючі кольори кімнати та її стиль.Ще одна причина, чому ми готові вибрати гардероб на замовлення, - це естетика нашого інтер’єру. Індивідуальне замовлення та широкий вибір матеріалів, з яких він може бути виготовлений, дозволяють меблям ідеально вписуватися в дизайн інтер’єру, домінуючі кольори кімнати та її стиль.

3. Гардеробна за розміром

Третім місцем у рейтингу бренду Komandor є гардероб - саме він дозволяє польським жінкам здійснити свої мрії про красиві, функціональні меблі та здатні вмістити все матеріальне диво всередині. Гардеробна в блоці часто наповнена великою шафою з поличками та вішалками - зроблена на замовлення, вона дозволяє регулювати розмір та висоту модулів відповідно до нашого одягу, аксесуарів та речей, що зберігаються. Придбання шафи-купе за запитом дозволяє нам зручно зберігати шарфи, краватки та шарфи - спеціальні штанги та вішалки, які ми можемо замовити, підвищують комфорт користування гардеробом та скорочують час завершення вбрання. Що стосується більших площ, поляки охоче інвестують у практичні, спеціально відокремлені приміщення для організації шаф, в яких ви можете зберігати одяг та верхній одяг у комфортних умовах.Саме для гардеробу ми із задоволенням купуємо виготовлені на замовлення стелажі та вбудовані блоки, оснащені функціональними аксесуарами, здатними вмістити та правильно організувати всю нашу безлад в одязі. Ми часто приймаємо рішення щодо індивідуального дизайну, особливо коли плануємо облаштувати шафу на горищі - такий предмет меблів дозволяє облаштувати похилі простори і створити затишний куточок гардеробу в будь-яких умовах.

4. Ліжко

Переважна більшість із нас зосереджується на високому комфорті також у спальні - з цієї причини ліжко на замовлення також було включено до рейтингу бренду Komandor. Чому ми вирішуємо замовляти спальне ліжко на замовлення так часто? Немає сумнівів, що саме в спальні ми відпочиваємо, відновлюємо тіло і розум і відриваємося від повсякденних турбот. Ми купуємо ліжко за розміром, оскільки це дозволяє нам підлаштовувати меблі під своє тіло та стиль життя - це дозволяє нам підлаштовувати товщину та еластичність матраца та форму підголовника під наші потреби, а також вибирати естетичні кольори та матеріали для декору спальні. Крім того, ми часто купуємо ліжко в комплекті з шафою та тумбочками, а виготовлені на замовлення меблі полегшують підтримку єдиного стилю інтер’єру та клімату в спальні.Варіант ліжка на замовлення - це також можливість пристосувати свою форму та функції до наших потреб та потреб. Ширший, вужчий, низький, високий, з висувними ящиками, з піднятим матрацом або на ніжках - можливостей багато, і вибір залежить лише від того, що нам більше подобається і що буде корисно в нашій спальні.

5. Книжкова шафа

У нас бібліотека на п’ятому місці в рейтингу. Ентузіасти читання все більше охоче демонструють і зберігають свої колекції в зручних для них умовах. Що відрізняє виготовлену на замовлення книжкову шафу від аналога з каталогу? Замовлення предмета меблів за індивідуальними уподобаннями дозволяє пристосувати вітрину та висоту її полиць до наших книг, журналів та масивних альбомів. Рішення працює там, де мало місця і багато томів, адже продуманий дизайн може в цьому випадку творити чудеса. Поляки цінують практичні та ергономічні рішення - меблі на замовлення дозволяють вибрати саме ті зручності, які нам найбільше потрібні, інші для вітальні та інші для офісу. І звичайно, не можна не згадати велику свободу у створенні меблів та їх кольорах.Ці елементи дозволяють не тільки створити по-справжньому індивідуальну та оригінальну копію, але і, за необхідності, легко пристосувати книжкову шафу до стилю та клімату інтер’єру, в якому вона буде розташована.

Фахівці Komandor вбачають мінливий підхід до придбання меблів не тільки для кухні, а й інших кімнат у квартирі. Ми високо цінуємо комфорт і хочемо влаштувати наші будинки таким чином, щоб користуватися ними було б справжньою радістю. Комфортні та практичні рішення, пристосовані до наших потреб та вимог, а також бажаного способу життя, дозволяють розвивати весь житловий простір, і поляки найбільше про це дбають. Тому ми все більше і більше бажаємо замінити меблі, придбані у виставкових залах, на меблі, підготовлені спеціально для нас - ми розглядаємо це як можливість створити краще, більш функціональне місце для життя та відпочинку, яке виражає нас самих.