Як облаштувати сучасний лофт в квартирі?

Лофти, тобто постіндустріальні простори, з високими вікнами та затишними елементами залишаються у сфері нашої мрії. Там створені художні студії, невеликі вітчизняні компанії, фотостудії та ресторани. Серед високих склепінь і великих вікон ми можемо побачити стару цеглу та сірий бетон, що поєднуються з теплом натурального дерева.

Ми любимо горища за їх яскравий стиль. Мінімалістичний дизайн створює ефект "захоплюючого дух", якого не вистачає іншим стилям. На відміну від зовнішнього вигляду, тут відбувається багато чого - підлоги та стіни чудово влаштовані. Незважаючи на те, що прикрас мало, вони вибираються дуже ретельно. Металева лампа жовтого відтінку або цех майстерні з важкою фурнітурою поєднуються з ніжним і м’яким матеріалом дивана. Тож не дивно, що ми хочемо перенести трохи постіндустріальної магії всередину. Як облаштувати будинок відповідно до останніх тенденцій? Разом із STONES, виробником надлегкої архітектурної панелі TOKYO, ми пропонуємо, що слід враховувати при облаштуванні квартири в індустріальному стилі.

Чи можна влаштувати лофт в квартирі?

Квартира, на відміну від заводських вакансій, характеризується відносно низькими стелями. Іноді також бракує сильного освітлення, що є вітриною індустріального стилю. Якщо ми є власниками квартири в багатоквартирному будинку, справа здається дещо простішою. Завдяки нестандартним для сучасного будівництва стінам ми можемо легко перетворити інтер’єри, схожі на промислові зали. Незважаючи на деякі труднощі, ми можемо пристосувати як малі, так і високі простори до обраної концепції. Досить вибрати правильні рішення і дотримуватися певних правил реалізації. Без типових, характерних елементів - таких як бетон - ми не зможемо створити місце, натхнене лофтом. Пам’ятайте, що сучасна архітектура любить еклектику.Ми можемо легко розбити холодні стилізації за допомогою аксесуарів - м’якого текстилю та кількох веселих акцентів у яскравому кольорі. Вищезазначена неонова лампа в жовтому відтінку, ретро електричний чайник того ж кольору переможе нудьгу влаштування. Модним способом утеплення інтер’єру є поєднання сірого бетону з коричневими та червоними деревами або цеглою. Чудовою ідеєю урізноманітнити та модернізувати місце є ефектне освітлення вздовж стелі або кута з цікавою оббивкою. Як бачите, індустріальний стиль може бути одомашненим і приємним.Чудовою ідеєю урізноманітнити та модернізувати місце є ефектне освітлення вздовж стелі або кута з цікавою оббивкою. Як бачите, індустріальний стиль може бути одомашненим і приємним.Чудовою ідеєю урізноманітнити та модернізувати місце є ефектне освітлення вздовж стелі або кута з цікавою оббивкою. Як бачите, індустріальний стиль може бути одомашненим і приємним.

бетон

Бетон або цегла - що вибрати, щоб прикрасити житловий горище?

У промисловому королівстві панують метал, скло, бетон та цегла. Влаштовуючи квартиру в індустріальному стилі, не забувайте про обмеження невеликого розміру. Низькі стелі не дозволяють підвішувати важкі промислові світильники, а також невеликий простір для розміщення величезних столів. Вони можуть домінувати в інтер’єрі та руйнувати рівновагу та легкість, які ми так любимо. Стіни блоку також не пристосовані до важких декорів стін, які можуть спричинити їх тріщини. Плити з натурального бетону або справжньої цегли вимагають відповідної будівельної конструкції та просочення. Гідрофобні гіпсокартонні плити STONES TOKYO - відмінне рішення для введення в квартиру індустріального стилю. Вони оманливо схожі на структуру сирого бетону, і на відміну від природного декору, вони легкі і довговічні.В результаті вони прекрасно опиняються вдома. Окрім того, що вони полегшують монтаж на великих поверхнях, наприклад, у вітальні, вони покриті гідрофобним покриттям. Це означає, що ми можемо легко очистити їх від практично будь-якого забруднення, не турбуючись про утворення плям, смуг або зміни кольору. Вони добре поєднуються з білою фарбою, натуральним деревом, цеглою, склом, металом та більш сучасними аксесуарами - шкіряним диваном, глянцевим комодом, ламінованою телевізійною панеллю. Пропозиція STONES також включає легку цеглу з готовим стиком, що полегшує монтаж. Ідеально підходить для сучасного лофта.не боячись утворення плям, смуг або зміни кольору. Вони добре поєднуються з білою фарбою, натуральним деревом, цеглою, склом, металом та більш сучасними аксесуарами - шкіряним диваном, глянцевим комодом, ламінованою телевізійною панеллю. Пропозиція STONES також включає легку цеглу з готовим стиком, що полегшує монтаж. Ідеально підходить для сучасного лофта.не боячись утворення плям, смуг або зміни кольору. Вони чудово поєднуються з білою фарбою, натуральним деревом, цеглою, склом, металом та більш сучасними аксесуарами - шкіряним диваном, глянцевим комодом, ламінованою телевізійною панеллю. Пропозиція STONES також включає легку цеглу з готовим стиком, що полегшує монтаж. Ідеально підходить для сучасного лофта.

Це міф про те, що природні матеріали кращі за ті, що створені дизайнерами та дизайнерами. Завдяки науці ми можемо вдосконалювати продукти і робити їх майже незнищенними. У сучасному лофті традиція відповідає технологіям. Ми любимо цей стиль за його збалансований мінімалізм з натяком на модерністський поворот. Пропозиція STONES включає чудові матеріали для обробки стін сучасного лофта.