5 причин, чому варто купувати тканинний диван

Вибір вітальні меблів для вітальні - це рішення, яке вимагає певного розгляду. Звичайно, найголовніше, що вам просто подобається диван чи куточок, так? Кожна людина має свої власні переваги щодо стилю та зовнішнього вигляду - одні люблять більш сучасні меблі, витримані в суворому стилі, інші є прихильниками класичних, традиційних візерунків, ефективного стьобання та зшивання. Один і той же тип меблів буде виглядати абсолютно по-різному в різних кольорах. Його характер також змінить тип оббивки.

Хтось вважає, що лише натуральна шкіра - це справді елегантний та ексклюзивний матеріал, інші - що лише тканина надає дивану сучасний вигляд. Вибір оббивки - справа індивідуальна для кожної людини, яка вирішить придбати предмет меблів. Кожен вид оббивки має свої переваги - ось п’ять причин, чому варто вибирати меблі з тканини.

Причина 1

Тканинна оббивка - особливо з пушком або тонким волоссям - завдяки своїй текстурі у багатьох людей створюється враження, що вона м’якша і затишніша. На ринку представлена ​​величезна кількість різних видів тканин - від товстого і м’якого синелю, через оксамитові зграї та велюр, пухнасті плюшеві тканини до жакардів з малюнком. Тож кожен може знайти майданчик, який гарантуватиме найприємніші тактильні враження.

Причина 2

Сучасну тканинну оббивку з тканин дуже легко підтримувати в чистоті - досить систематично пилососити диван або кутовий диван і видаляти плями тканиною, змоченою простою водою, як тільки вони з’являються. Це однозначно економить час і зайві нерви.

Причина 3

Тканинна оббивка часто рекомендується сім'ям з маленькими дітьми, чиї маленькі лапки можуть іноді завдавати великої шкоди - під час малювання роблять пляму фарбою, виливають сік або суп, посипають чіпси Тканини, виготовлені за сучасними технологіями, також часто більш стійкі до діяльності домашніх тварин. Кігті котів чи собак для них не настільки небезпечні. 

Причина 4

Завдяки широкій доступності різноманітних типів фактур, ваг, відтінків та візерунків тканини пропонують необмежені можливості розташування. Тому ви можете легко вибрати предмет меблів таким чином, щоб він ідеально відповідав стилю інтер’єру, в якому він буде знаходитися.

Причина 5

Тканина часто рекомендується людям, які вибирають диван або кутовий диван зі спальною функцією, особливо коли сидіння є частиною спальної поверхні.

Кожен вид оббивки має свою вірну групу послідовників. Незважаючи на те, що дуже високий попит на шкіряні меблі підтримується протягом багатьох років, поступове зростання інтересу до тканинної оббивки було помітним вже деякий час. Завдяки розвитку технологій та вдосконаленню виробничих процесів пропоновані на ринку тканини мають все кращі та кращі властивості. Це стосується як їх міцності та зовнішнього вигляду, так і стійкості до плям. Кращі параметри підвищують якість тканини, але також впливають на рівень її ціни, наближаючи її до шкіряної оббивки.

Sweet Sit - одна з лінійок продуктів, пропонованих Fabryka Mebli Gala Collezione, рекомендована тим, хто віддає перевагу стандартному дизайну та простим функціональним рішенням. Це дивани та кутові дивани з тканинної оббивки, ідеально підходять для менших квартир як для відпочинку, так і для повсякденного сну.