Настінні наклейки - швидкий та ефективний спосіб прикраси стіни

Як швидко змінити облаштування кімнати? Для цього існує недорогий і простий спосіб: стінні наклейки. Ви можете встановити їх самостійно і насолодитися оригінальним декором.

Настінні наклейки - це рішення для всіх, хто любить щось цікаве, що відбувається всередині. Крім того, пропозиція магазинів для прикраси стін настільки величезна, що ми можемо знайти товар будь-якої теми, візерунка, кольору ... і навіть спроектувати щось за нашою власною ідеєю.

Настінні наклейки популярні вже кілька років, і тому вони є частиною тенденцій дизайну інтер’єру. Наймоднішими візерунками останніх часів є друкарські мотиви, такі як написи, написи, які вводяться в інтер’єр у вигляді мотиваційних цитат, золотих думок, імен дітей та коханих, назв міст або окремих букв, що символізують важливі події для домогосподарства.

дерев'яний стіл, чорні стільці, чорне листя на стіні, біла ваза

Постійний інтерес викликають наклейки, що стосуються природи, тобто зображення: квітів, кульбаб, дерев, метеликів, хмар, птахів тощо. Ці типи візерунків відповідають обстановці спальні або вітальні. Можна облаштувати простір над ліжком, диваном або просто вільною стіною.

У вітальні також охоче використовуються наклейки, що стосуються архітектурних об’єктів, місць у світі, які надихають чи відомі домочадцям, таких як Ейфелева вежа, грецькі будівлі тощо.

Наклейки із символами також популярні, наприклад, ловець снів, серце, нескінченність. Цікавим рішенням є поєднання кількох наклейок у заданій композиції. Ви можете застосувати одну тему - дублюючи її в різних частинах квартири або поєднувати різні візерунки з обраною темою, кольоровою гамою - граючи з цими комбінаціями.

Вирішуючи придбати наклейку, варто звернути увагу на якість матеріалу, з якого вони виготовлені - наприклад, чи є фольга матовою чи глянсовою. Наклейки можуть бути ламінованими і, отже, стійкими до вологи. Деякі виробники гарантують, що їх виріб можна зняти, не завдаючи шкоди стіні.

Встановити наклейку дуже просто, але вимагає точності. Зазвичай достатньо зняти транспортну фольгу та приклеїти наклейку до призначеного місця: стін, а також до інших гладких поверхонь, наприклад, меблів, дверей, скляних поверхонь (однак, завжди варто запитати у продавця про можливість кріплення на іншій поверхні, ніж стіна).

Ось, на наш погляд, наймодніші наклейки з пропозиції інтернет-магазинів:

Це не живопис! Це вінілова наклейка, що імітує рукописну ілюстрацію із темою: Вікно в Париж.

Яким шляхом до Бродвею? Пропозиція для любителів театру і прості, але дивовижні концепції ... не тільки графічні.

Рожева наклейка-фламінго - це одночасно яскравий кольоровий акцент і смішна тема. Це оживить будь-який інтер’єр!

Речення про підхід до життя спонукає вас робити невеликі повсякденні жести - це набагато більше, ніж типографське оздоблення.

Кавунова наклейка - надзвичайно апетитний та позитивний акцент у їдальні. Великий розмір тільки для сміливих! А наклейку, натхненну творчістю Роя Ліхтенштейна, знайдуть у квартирі ентузіастів оп-арту.

Мадонна побудує музичну атмосферу, наприклад, у вітальні, в зоні, де ми розміщуємо аудіо-відео обладнання.

Карта світу - це гаджет, який прикрасить салон мандрівників та ... дитячу кімнату. Ідеально підходить для вивчення географії та віртуальних подорожей (пальцем на карті).