Ярмарок житла та будинків 14-15 березня у Познані

Квартири в Познані продаються як гарячі пиріжки - за даними консалтингового агентства JLL, минулого року в столиці Великопольщі було придбано 6400 одиниць, що на 30% більше, ніж у рекордному 2018 році.

Жителі Познані купують владу, адже тут ціни на житло зростають дуже повільно . За минулий рік вони зросли лише на 2% - варто підкреслити, що цей показник нижчий за поточний рівень інфляції. Така ситуація є унікальною в масштабах усієї країни - в інших великих агломераціях Польщі ціни за цей період зросли на 10-16%. Забудовники не відстають від попиту - незважаючи на рекордні закупівлі, пропозиція квартир за останній рік зросла на 13% . Можливо, надлишок пропозиції робить квартири в Познані відносно дешевими - близько 7400 злотих за квадратний метр, а у Варшаві та Тримісті - понад 10 000 злотих.

Познань: стабілізація цін на житло вже цього року?

Чи можна, отже, говорити про стабілізацію цін на ринку житла в Познані? Все вказує на це, але, як зазвичай, є "але". В останні місяці місцеві забудовники помітили підвищений інтерес з боку окремих інвесторів, які купують квартири в оренду. Жвавий інвестиційний попит на ринку житла не є чимось новим - історично низькі процентні ставки протягом декількох років штовхали безліч дрібних та середніх інвесторів по всій країні вкладати свій капітал у нерухомість, щоб захистити гроші від інфляції.

- У таких містах, як Варшава або Краків, на деякі інвестиції у розвиток такі інвестиційні закупки становлять навіть понад 50% від усієї наявної пропозиції. У Познані це явище ще не мало такого масштабу, але воно може змінитися найближчими місяцями. Розробники також стурбовані збільшенням вартості виконання нових інвестицій через можливу міграцію робітників з України до країн Західної Європи, - говорить Гжегож Зелінський , директор департаменту ярмарку в Nowy Adres SA

Ярмарок квартир та будинків у Познані

Познаняни, які не почуваються азартними гравцями і хочуть придбати квартиру зараз, не чекаючи можливого падіння цін, зможуть побачити ПОВНУ пропозицію великопольських забудовників в одному місці та в часі 14 та 15 березня під час Ярмарку квартир та будинків . Захід організовує Nowy Adres SA у залі 3 Міжнародного ярмарку в Познані на вул. Глоговська 14.

Будуть квартири та будинки з первинного ринку , пропонованого провідними забудовниками в Познані (включаючи Bouygues Immobilier, Agrobex, Ataner, ECHO Investment, Monday Development, Nexity Polska, Nickel Development, UWI Inwestycje та багато інших), а також з вторинного (м .in. Експерти RE / MAX, Nieruchomości Laskowski). Ви зможете шукати іпотеку на стендах банків та фінансових посередників (BNP Paribas, Expander, mFinanse, NOTUS Finanse, Open Finance, Phinance та багатьох інших). Загалом про свою присутність заявили понад 140 експонентів! Варто підкреслити, що багато з них підготували спеціальні акції та знижки, діючі лише під час цього заходу.

Також відбудуться прем’єри - ми рекомендуємо стенди спонсорів Flat and House Fair , компаній з розвитку понеділка та Grupe Inwest. FAMA Jeżyce (стенд F9) - це нова житлова інвестиція площею близько 8 гектарів за адресою вул. Dąbrowskiego, яка, крім привабливих квартир, включатиме всю комунікаційну інфраструктуру - дороги, площі та набережну з місцем для відпочинку та відпочинку. У свою чергу, остання інвестиція Grupe Inwest, Harmonia + Karpia 27, буде доступна на стенді C7.

Під час Ярмарку житла та житла Ви зможете взяти участь у безкоштовних семінарах та лекціях, як зазвичай . Наскільки дешево, швидко - і головне, без зайвих нервів - отримати житлову позику, серед іншого, обговорюватиметься експерти з Expander, Experci 24, Open Finance та Phinance. Меандри та тонкощі всього процесу придбання квартири пояснять спеціалісти Польської асоціації забудовників, а представники Асоціації "Mieszkanicznik" та агентства RE / MAX Experts розкажуть про те, як інвестувати в квартири в оренду.

У спеціальній Зоні консультацій професіонали в галузі дизайну інтер’єру від ProjektDeska проконсультують вас, як обробити щойно придбану квартиру. Вищезгадана Польська асоціація розробників підготувала ще один атракціон - у спеціальній Презентаційній зоні, організованій у співпраці з Познанським відділенням PZFD, Леруа Мерліном та Homebook.pl, активісти асоціації EcoAvengers поговорять про те, як розробники можуть допомогти у боротьбі зі зміною клімату та які екологічні рішення сприятимуть щоденне функціонування, і під час сімейних еко-семінарів це буде можливо побудуйте гніздо для птахів або міську модель із перероблених матеріалів.

Наймолодші також зможуть приємно провести час у спеціальній Дитячій зоні під наглядом досвідчених аніматорів від HappyLand. Батьки спокійно переглянуть зібрані матеріали за кавою та тістечком у ринковому кафе. Вхідні квитки на ярмарок коштують 15 злотих (діти до 18 років мають безкоштовний вхід), але дешевші - за 10 злотих - їх можна придбати в Інтернеті на веб-сайті www.tobilet.pl.


Ярмарок квартир та будинків

14-15 березня 2020 року

В суботу о 10: 00-17: 00, неділя 10.00-16.00

Познанський міжнародний ярмарок, зал №3

вул. Głogowska 14, Познань