Польські інтер’єри з персонажем - прем’єра альбому Homebook Design vol. 6

30 дизайнів, майже 300 сторінок і нескінченна кількість натхнення для відкриття нетрадиційних дизайнів. Homebook Design vol. 6 - наступне видання альбому, що включає найкрасивіші інтер’єри відібраних польських студій, що співпрацюють з порталом Homebook.pl.

Книга містить перелік 30 сміливих проектів з історіями людей, які їх створюють. Це запрошення у світ домовленостей, в якому панує індивідуалізм, і заохочення жити по-своєму. Читачі зможуть милуватися сміливим і безкомпромісним інтер’єром, що відображає потреби та мрії його мешканців як дзеркало. Ті, які - незалежно від бажаного стилю дизайну інтер’єру - не можна ігнорувати.

Надихайтеся найкрасивішими дизайнами

Цьогорічне видання альбому - це унікальна колекція ретельно підібраних, сміливих інтер’єрів. Їх об’єднує економія форми, відмова від зайвої декоративності та функціональності . Не випадково, що головна ідея Homebook Design vol. 6 відповідає гаслу «форма слідує за функцією» - основі стилю Баугауза, який цього року святкує своє 100-річчя.

Автори альбому через представлені проекти хочуть довести, наскільки важлива функція простору. Добре продумане планування інтер’єру та акцентування уваги на важливій ролі світла значно полегшують облаштування будинку мрії.

- Кожен інтер’єр відображає індивідуалізм власника, надихає і показує, що будинок - це місце, де люди є найважливішими. Кожен доводить, що можливе поєднання естетики та функціональності. Немає різниці, чи це дизайн просторого інтер’єру сучасного будинку, невеликої квартири-студії на горищі, атмосферної квартири в багатоквартирному будинку, мансарди в старій фабричній будівлі, квартири для самотнього або будинку для сім’ї. Різноманітність зібраних проектів доводить, що єдиним обмеженням в дизайні інтер’єру може бути ваша фантазія, - каже Анна Поправська, головний редактор «Дизайн домашньої книги» .

Потреби вище тенденцій

Протягом 5 років, з часу прем’єри першого випуску альбому, його творці спостерігали за розвитком польських інтер’єрів. В даний час ми робимо вибір інтер’єру з посиленням мужності та відкритості , маючи на увазі, що при влаштуванні будинку мрії немає битих доріжок. Безтурботна грайливість, що наповнює інтер’єр у стилі бохо, збалансоване поєднання сучасної квартири та натяків на Схід, що нагадує екзотичну подорож, та атмосферна старовинна квартира в старому кам’яничному будинку - лише декілька захоплюючих проектів, які увійшли до альбому .

Кожен з них переносить читача в абсолютно новий світ, де найкращий дизайн визначається не домінуючими тенденціями, а перш за все - смаками та потребами мешканців. Видавець альбому, портал Homebook.pl, запрошує вас здійснити цю унікальну подорож, яка розповідає, як поетапно створити будинок своєї мрії.

Цьогорічне видання альбому фінансується: Vogue, Elle Decoration, Czas nanętrz, WhiteMAD, Wp.pl, Domo +, Magazif.com та Plndesign.pl .

Новий альбом доступний у магазинах Empik та на веб-сайті продажу homebookdesign.pl з 2 жовтня.