Ванна кімната - колір, який захищає. Кухня та ванна кімната EasyCare

Час починати метаморфозу ванної кімнати! Літо - ідеальний час для стилістичних та косметичних змін в інтер’єрі. Плануючи ремонт або облаштовуючи ванну заново, створіть в ній неповторну атмосферу. Якщо воно потребує освіження, виберіть колір. Разом з Dulux ви створите місце, що запрошує на релаксацію та приємні ванни.

Позбудьтеся стереотипів при створенні ванної кімнати. Особливо при оздобленні стін. Помістіть фарбу замість плитки. На відміну від зовнішнього вигляду, це чудова ідея для динамічного, свіжого, елегантного або енергійного інтер’єру. Шукаючи феноменальний ефект за невеликі гроші, замініть керамічні декори гарним кольором. Окрім естетичних цінностей, ви отримаєте стиль, який ви зможете легко освіжити та оновити, якщо це необхідно. Крім того, фарба також може бути стійкою і довговічною!

Які нові тенденції в дизайні ванних кімнат?

Ми часто дотримуємося старих, усталених стандартів. Ванну ми асоціюємо з вишуканою плиткою та фурнітурою. Що робити, якщо замість плитки на стіні ви використовуєте лише колір? Елегантний сірий або спокійний блакитний із задоволенням житиме у ванній, додаючи інтер’єру неповторного характеру. А якщо додати до нього красиві картини або квіти - ви створите місце з неповторною атмосферою. Щоб впоратися зі складними умовами у ванній, на ринку дизайну інтер’єрів з’явилися гідрофобні фарби для кухні та ванної Dulux EasyCare .які включають не дозволяйте рідким брудам проникати глибоко в поверхню. Фарби, стійкі до плям, дозволять довше насолоджуватися обраним кольором у місці, повному "небезпек". Пам’ятайте, як би ви не хотіли влаштувати свій інтер’єр, колір ідеально відповідатиме будь-якому стилю аранжування.

Чи підходить фарба для ванної?

Так, звісно! Для ванної, кухні та передпокою. Скрізь, де сиро і стіна може забруднитися. Завдяки таким властивостям, як водовідштовхувальний ефект, стійкість до стирання, цвілеві грибки та плями жиру, фарби для кухні та ванної Dulux EasyCare довше залишаться чистими та інтенсивними у своєму кольорі. Пам’ятайте, що в «важких» приміщеннях, таких як ванна кімната, ви не можете передбачити всі можливі аварії. Маленькі діти або домашні тварини можуть забруднити підлогу або стіни своєю безтурботною водою, брудом або улюбленою помадою матері. Щоб дозволити дітям бути творчими та пустотливими, створіть простір, де вони зможуть вільно реалізовувати свої ідеї.

Повертаючись до суті. Що означає гідрофобність? Відлякує воду та будь-який рідкий бруд. Завдяки спеціальному водовідштовхувальному покриттю Dulux EasyCare для кухні та ванної кімнати , поверхневі плями просто стікають зі стіни і їх легко видалити. Те саме стосується жирних плям. Захисне покриття фарби дозволяє змити сильний бруд губкою та водою, не пошкоджуючи стіну. Найголовніше, що гідрофобна фарба в 10 разів стійкіша до очищення! Це означає, що ви можете без страху видаляти більш серйозний бруд, а стіни довгий час зберігатимуть свій неповторний шарм після очищення! А як щодо грибів, які так клопітні у ванній? У погано провітрюваних приміщеннях з підвищеною вологістю фарбуйте Dulux EasyCare Кухня та ванна кімнатастворює покриття, стійкі до цвілевих грибків. Серед 24 кольорів з матовим покриттям ви точно виберете той, який відповідає вашій концепції.

Який колір вибрати для ванної?

Вічна дилема дизайнера. Колір впливає на самопочуття домочадців та клімат в інтер’єрі. Як правильно підібрати колір для інтер’єру? Ми можемо коливатися навколо традиційного мінімалізму або строкатої еклектики. Серед кольорів, які найчастіше вибирають для ванної кімнати, білий і блакитні відтінки все ще залишаються на першому плані.

Універсальний і позачасовий білий колір буде чудовим у маленьких або темних ванних кімнатах - скрізь, де не вистачає світла та простору. Пам’ятайте, що білий поєднується з усім, він вступає у діалог із усім і створює унікальні композиції. З іншого боку, це може бути холодний, суворий, непривітний колір. Незважаючи на те, що останнім часом мінімалізм надзвичайно модний, тонко розбивайте білизну сірим кольором (біло-сіра ванна кімната - один із останніх хітів!) Або досягайте контрастів.

Любителям кольорів сподобається сильний синій акцент. Колір несе в собі дуже позитивний емоційний заряд. Це заспокоює і розслабляє, приводячи в пам’яті блакитне небо або простори океану. Це також асоціюється з чистотою, бездоганністю та свіжістю. Синя ванна кімната ідеально підходить для елегантного стилю. Пограйте з кольорами, випробуйте відтінки, поєднуйте тони! Ніщо не заважає поєднувати синій з іншими кольорами, включаючи цитований білий або аксесуари контрастних кольорів. Ви також можете зробити ставку на різні відтінки синього.

Пам’ятайте, що ви можете вільно оформити ванну кімнату. Порушуйте правила дизайну. На додаток до традиційних кольорів, у вашому розпорядженні цілий спектр матових кольорів - від темного до світлого. Пастелі та бежевий також будуть добре працювати у ванній, зігріваючи атмосферу. Найголовніше - це ваше самопочуття та винятковий комфорт.

І в кінці ...

Можна з упевненістю сказати, що ванна кімната - це святиня - місце, де ми відпочиваємо після напруженого дня. Не дивно, що ми надаємо великого значення його облаштуванню. У ідеально складеній ванній кімнаті враження буде ще приємнішим.