Яку парту я повинен вибрати для студента? Дивіться різні рішення

Вересень та навчальний рік швидко наближаються. Пора подумати про зошити, підручники, ранець або шкільне приладдя. Правильне обладнання дозволить студенту, незалежно від того, в якому класі він перебуває, повністю сконцентруватися на навчанні та терміново виконати домашнє завдання. Однак не менш важливим, як і все шкільне обладнання, є письмовий стіл. Найкращий варіант - той, що має можливість регулювання висоти верху. Це дозволить вам регулювати зріст відповідно до зросту дитини. Іншим важливим аспектом буде його розмір. Чим більша стільниця, тим краще для учня вмістити всі зошити та книги. Тож давайте перевіримо, які столи доступні на ринку.

Стіл, який росте разом з вашою дитиною

Стіл - це серйозна інвестиція, яка повинна тривати роками і відповідати кімнаті дошкільника і трохи старшого школяра. Столи UP мають аж чотири рівні верхньої висоти. Діапазон 50-75 см означає, що ми можемо легко пристосувати таку парту до висоти учнів першого та шостого класів. Щоб продовжити його довговічність, варто накрити стільницю термоусадочною фольгою. Завдяки такому рішенню стільниця стійка до сколів та подряпин. На практиці це означає, що ми можемо легко почистити стільницю вологою ганчіркою, навіть після наклеювання пластиліну та фарбування крейдою. Стільниця не буде дряпатися, тому дитина може розвиватись і створювати художні твори, не боячись пошкодити меблі. Коронка, встановлена ​​у верхній частині стільниці, захищає кольорові олівці, олівці та інші дрібні предмети від попадання за стіл.

Стіл з додатковим сховищем

Окрім стійкості до подряпин та можливості регулювання висоти стільниці, важливим аспектом при виборі письмового столу є зручність додаткового зберігання. Весь посуд для письма, малювання, малювання, підручники та засоби навчання повинні бути під рукою. Для любителів більш класичного стилю є письмовий стіл з двома бічними шафами та шухлядою. Стільниця шириною 145 см робить її одним з найбільших столів на ринку. Розмір бічних шаф планується таким чином, щоб між ними було достатньо місця для поворотного крісла. На чотирьох полицях бічних шаф вмістяться всі книги та зошити, а в шухляді вистачить місця для шкільного приладдя. Все під рукою. Додатковою перевагою є термоусадочна фольга, яка, як і у робочих столах UP, захищає стільницю від подряпин.

Надзвичайно функціональний письмовий стіл - це стіл, який можна поєднати з контейнером або шафою RTV. Досить уперти стільницю в шафу, і ми отримаємо великий стіл з місцем для всіх шкільних речей. Це рішення можна знайти як у партах для маленьких дітей (тоді вони покриваються термоусадочною фольгою), так і для старших учнів. Два рівні регулювання висоти стільниці (дитячий стіл Up та молодіжний стіл Mix Plus) дозволяють пристосувати стіл до потреб учня, щоб положення тіла під час виконання домашнього завдання було якомога ергономічнішим. Стіл може спиратися на контейнер або шафу RTV у будь-якому положенні. Це означає, що його можна розташувати індивідуально (під кутом, перпендикулярно, паралельно, під вершиною або поруч з ним).

Зовсім інша пропозиція - це книжкова шафа. Поєднання письмового столу з високою книжковою шафою. Ідеальне рішення в кімнатах, де робочий стіл можна поставити в кутку. Широка стільниця, просторі полички та закрита частина стелажу роблять це одне з найкращих рішень, що працює особливо в невеликих інтер’єрах. На столі є достатньо місця для підручників та зошитів, а на полиці можна розмістити книги та дрібні предмети, які дитина хоче мати під рукою. Полиці для робочого столу доступні у двох розмірах, менших для дітей, висотою 180 см (звичайно, зверху покрита термоусадочною фольгою) та більших розмірів для молоді, висотою 200 см (товщина 25 мм).

Як бачите, пропозиція парт надзвичайно широка. Вибираючи письмовий стіл, варто керуватися його функціональністю та якістю, щоб він міг витримати всі випробування та експерименти, проведені молодим дослідником. Важливо, якщо це можливо, розташувати письмовий стіл біля вікна та розташувати простір навколо нього так, щоб це чітко вказувало, що це робоча зона. Варто повісити пробкову дошку над письмовим столом, щоб прикріпити найважливіші записки або план уроку. По можливості пофарбуйте шматок стіни фарбою для дошки - це наймодніше і практичне рішення в кімнаті студента. Шукаючи письмовий стіл, варто ознайомитися з пропозицією польського виробника меблів для дітей та підлітків Meblik. Пропозиція включає до 12 моделей парт для дітей та підлітків, загалом понад 30 різних конструкцій. До 28 серпня на всі меблі поширюється знижка ПДВ.