Ідея телевізора у вітальні - шафи, телевізійні столи

Телевізор - невід’ємний елемент обладнання вітальні. Ми можемо повісити його на стіну, покласти на шафу або стіл, інтегрувати в книжкову шафу або настінну кришку. Однак перед тим, як ми почнемо встановлювати телевізор, давайте подумаємо, чи вибране нами місце є відповідним.

Звернемо увагу на розташування джерел світла. Уникайте розміщення телевізора перед вікном, тому що, коли сонячне світло яскраве, дивитись телевізор буде важко - нам доведеться напружувати очі, щоб точно бачити зображення. У тому випадку, якщо ми не можемо поставити телевізор в іншому місці, оскільки єдиний вільний кут знаходиться на стіні навпроти вікна, давайте подумаємо про відповідні затемнювальні жалюзі, жалюзі або штори.

Також слід пам’ятати про штучні джерела світла. Не ставте лампи безпосередньо біля телевізора, а якщо ви встановлюєте лампи на стіні разом із телевізором, переконайтеся, що вони не болять очей під час перегляду улюбленої програми.

Вибираючи телевізор для вітальні, пам’ятайте, що потрібно пристосувати його розмір до розміру кімнати, в якій він буде знаходитися.

Після того, як ми вибрали модель телевізора та місце, де він буде розміщений, давайте подумаємо, як ми хочемо його встановити. Є кілька способів - ми можемо повісити його на стіну, поставити на стіл або інтегрувати в меблі. Незалежно від того, який метод ви вибрали, пам’ятайте, що мінімальна висота, на якій слід розміщувати телевізор, становить 90-110 см від підлоги.

Ще одна ідея телевізора у вітальні - інтегрувати його в стіну. У цьому випадку не забувайте залишати принаймні 5 см простору між краєм телевізора та краєм меблів, щоб забезпечити пристрій достатньою вентиляцією.

Телевізор розміщений на шафі або столі.