Який формат плитки вибрати? Практичні поради

Влаштовуючи своє ідеальне місце на Землі, ми все частіше використовуємо плитку. Різні оздоблювальні матеріали, які раніше були незамінним елементом лише у ванній або на кухні, сьогодні присутні на землі в спальні, вітальні та на терасі. Вироби з керамічного та керамогранітного посуду завоювали симпатію багатьох із нас практичністю та комфортом у поєднанні зі стильним виглядом. Однак у безлічі форматів, структур та форм, як вибрати ті, які ідеально відповідають нашому місцю?

Велика плитка у вітальні та на кухні

Кухня, відкрита для вітальні, - одна з найпопулярніших тенденцій в дизайні інтер’єру. Це поєднання сприяє сімейній атмосфері, воно поєднує два простори, створюючи цілісне ціле. Елементом, що є основним в’яжучим речовиною, є підлога, яка через природний перехід із кулінарного світу запрошує нас до салонної садиби. Ми тягнемося до виробів, що імітують камінь або цеглу. Однак найчастіше в них переважають дерево та бетон, розташовані у великих форматах XXL. Він чудово працює у більших приміщеннях, а в менших просторово збільшує кімнату. Прикладом може бути плитка Cerrad розміром 80x80 см в пастельних тонах, що заспокоює почуття з колекції Montego бетонними структурами, вони створять сучасну, спокійну та елегантну поверхню.

Яку плитку вибрати для ванної?

У ванній кімнаті, крім моментів перепочинку після повсякденних труднощів, ми шукаємо красу, комфорт, безпеку та, насамперед, функціональність. Там зарекомендує себе популярний тренд на мультиформати в бетонних сірих відтінках із серій Batista, Campina або Limeria, хоча його чарівність не зменшується за допомогою плиток, натхнених натуральним деревом з теплими коричневими кольорами з колекції Lussac, розміром 17,5 х 60 см. Затишна та приємна атмосфера, що наповнює ванну, буде огортати нас на кожному кроці. Плитка Cerrad - це багатство природних мотивів, які створять приємну атмосферу у ванній, а їх розміри ідеально оголюють фурнітуру ванної кімнати та підкреслюють керамічні форми ванн та умивальників.

Як поєднувати формати плитки?

Чому б не відійти від стандарту і не спробувати різні розміри підлогової плитки, що прикрашають приміщення на кухні, у вітальні, ванній кімнаті або навіть на терасі? Компіляція квадратів і прямокутників може створити композицію, яка значно підкреслить стиль нашого будинку. Виробники задовольняють наші потреби! Інновацією, яку використовує Cerrad, є зміна формату плитки з 30x60cm на 29.7x59.7cm, 60x60cm на 59.7x59.7cm та 60x120cm на 59.7x119.7cm. Для чого використовується така процедура? Ідеальна мозаїка на основі, створюючи захоплюючі мультиформати з однаковим 3-мм з'єднанням по всій поверхні, що полегшує монтаж. Це дозволяє створити цікаву композицію, що складається з плитки різних розмірів.

На що звернути увагу при виборі плитки?

Існує кілька важливих критеріїв, яких слід дотримуватися при виборі плитки для нашого будинку. Окрім дизайну, ціни та якості, давайте врахуємо клас проти ковзання та стирання. Виходячи з цих параметрів, ми обов’язково зробимо хорошу покупку. Як у ванній, так і у вітальні ми стикаємося з різними аваріями, спричиненими слизькими поверхнями. Рішення для підлоги Cerrad мають низьку ковзкість R9 і R10, тому ми можемо почувати себе в безпеці. Іншим параметром, що впливає на функціональність, є клас стирання. Для того, щоб земля служила цілою протягом багатьох років, давайте виберемо такі, що належать до 3-го та 4-го класу, де навіть збільшений рух не може знищити великий ефект.

Який формат плитки буде найкращим для вітальні, кухні, їдальні та ванної? Тенденції диктують рішення Cerrad! Великі розміри, багатоформати в ніжному бежевому кольорі, приглушені сірі або теплі коричневі кольори - це суть ідеального аранжування! Cerrad - це краса та функціональність, які змінять наш інтер’єр.