Як оптично утеплити інтер’єр на зиму?

Сильні зимові морози вже не за горами, тому саме час створити затишний дизайн інтер’єру! У статті нижче ми розкриваємо, чому слід утеплювати простори пухнастими тканинами та пропонуємо, як зачарувати інтер’єри світлом. Завдяки нашим перевіреним прийомам швидко виявиться, що зима не така вже й погана!

Які кольори вибрати взимку?

Колір відіграє дуже важливу роль в оптичному утепленні інтер’єру. Зима любить теплі кольори, приємні для очей, такі як рубін, фіалка, шоколадно-коричневий або сонячно-жовтий. Завдяки їм інтер’єр набуває затишних, привітних тонів, які чудово контрастують з білими пейзажами за вікном.

Як висвітлити інтер’єр?  - Струни теплих відтінків світла, лампочки або чарівні ватяні кульки - це відмінне ...

Як висвітлити інтер’єр?

Теплі кольорові нитки вогнів, лампи розжарювання або чарівні ватяні кульки - це ідеальний спосіб розігнати - іноді - темну зимову атмосферу. Цей трюк добре відомий скандинавам, які просто закохані в доброзичливе, яскраве сяйво. Тому варто брати приклад з них, хоча суворі зими на Півночі далекі від нашої рідної аури!

Як показати свічки?  - Однак електричне світло - це не все - взимку варто дотягнутися до ...

Як показати свічки?

Однак електричне світло - це не все - взимку варто тягнутися до струнких свічок та запашних чайних світильників. Щоб танцюючі промені демонстрували елегантну обстановку, спробуйте придбати свічники, ліхтарі та ліхтарі. Завдяки їм ви отримаєте модний, стильний акцент в інтер’єрі, який у грудні ви легко зможете перетворити на ефектний різдвяний головний убір.

Прикраси з дерева - не секрет, що дерево залишається одним із «найтепліших» матеріалів.  Природне і прийнятне ...

Дерев'яні прикраси

Ні для кого не секрет, що дерево залишається одним з «найтепліших» матеріалів. Природний і приємний на дотик, він приносить із собою море затишку, так необхідного в зимові місяці. Тож якщо ви хочете привнести у свій будинок теплі нотки, зупиніть свій вибір на дерев’яних аксесуарах та прикрасах. Це може бути табурет, що імітує пень, сховище для сходів або прикраси у вигляді 3D написів.

Килими та килими

Якщо ви хочете візуально утеплити інтер’єр, обов’язково подбайте про декор підлоги. Ви можете вибрати м’який килим, пухнастий кошлатий килим або теплу штучну шкіру. Пам’ятайте, що “змішування” різних матеріалів зараз гаряче. Тож поруч із декоративним персидським вовняним килимком легко з’являється скромний килим, сплетений з джуту або хутряної покривала неправильної форми. Чим більше на підлозі, тим цікавіше і ... тепліше!

Затишна кухня - про затишні тони варто подбати не лише у вітальні та спальні, а й у кулінарних ...

Затишна кухня

Варто подбати про затишні тони не тільки у вітальні та спальні, але і в кулінарному царстві. Зрештою, кухня - це серце будинку, де ви із задоволенням проводите зимові вечори. Щоб додати інтер’єру трохи затишного, сільського тону, варто використовувати глиняний посуд, прикрашений народними візерунками. Цікавим рішенням є також введення елементів кольору міді та старого золота, які виблискують красивим теплим сяйвом.

Зимові пейзажі можуть захопити дух! Можете собі уявити щось красивіше, ніж мороз, що виблискує на деревах, а сніжинки тонко кружляють у повітрі? Однак любуватися чарівністю зими варто з місця, де тепло, затишно і приємно - з вікон власної квартири, наповнених привітним сяйвом і запахом яблучного пирога з корицею.